Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЧДГ "Ян Бибиян" Мега-Х ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Ж.к Симеоново&markers=София,Ж.к Симеоново

ЧДГ "Ян Бибиян" Мега-Х ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Започнах работа преди 2 години във въпросната фирма на г-жа Цветкова,като възпитател. Изържах 6 месеца с мноого усилия,защото бях студент и ме пускаше на изпити.В началото изглеждаше като много добър и разбран човек,но в последствие разбрах,че това е временна маска,докато не подпишеш договор. Държанието и беше арогантно,целящо да те унижи и срине психически.Постоянно беше в противоречие със себе си,казва нещо,след 1 минута те пита "Ти мислиш ли с тази глава,от къде ти хрумна това?!".
На интервюто,което се проведе в началото,се разбрахме за едни пари,но в последствие получавах 100лв по-малко.Позволяваше си го,защото в договора пише една сума,а останалата я дава както се казва "под масата".
Понеже нямахме хигиенист на детската (уж в процес на търсене),ни караше ние да чистим,като след това допълнителния ни труд не беше заплатен по никакъв начин,а напротив,думите и бяха "Вие трябва да направите нещо,че да си заслужите заплатата". А,освен възпитател и хигиенист, се налагаше да бъдем и лекари,защото и медицинско лице нямаше.Целодневно беше над главите ни и създаваше напрежение,защото каквото и да правехме,колкото и да се стараехме,тя все не беше доволна.
НЕ,не си заслужава да започнете работа там и да се подложите на това унижение. : )


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ще се нарека Катя.Работех в ЧДГ Ян Бибиян 3 месеца(от които 1 месец без осигуровки),като пом.възпитател.Виш за заплата си не получавах било излишно.Правят те на пет стотинки за елементарни неща.Робуваш на децата който нямат никакво уважение към теб.Била съм свидетелка как учителя го навиква директорката(ако може така да я наречем).За 3 месеца отслабнах с 3 кг.защото от работа по триетажната къща аз нямах време да ям.Носих си от вкъщи сандвичи и някой път дори на път за вкъщи го изяждах.Колегите бяха страхотни.Имахме си и уважение,но от страна на шефката и нейната дъщеря никакво.Сякаш си някакъв боклук,нищожество.Разболях се бях болнични и после поисках неплатен да ползвам не ми разрешиха.Преди това си пуснах предизвестие,че напускам.Шефката ми каза,че това не било докуманент(предизвестието).Работата беще много за мизерното заплащане което получавах.Накрая дори не ми платиха парите който си бях изработила и вместо 700 ми дадаха 269лв.Нямаш работно облекло кухнята е кетъринг,абе трагедия с една дума.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?