Контур Онлайн ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Бул. Александър Стамболийски 196&markers=София,Бул. Александър Стамболийски 196

Контур Онлайн ООД

клиент

Здравейте, обръщам се с молба към бивши служители на тази фирма. Аз съм клиент, супер некоректни! Имам две върнати поръчки, към днешна дата 27 май изтича 14 -тия работен ден за възстановяване на сумата. След многократно обаждане отсреща ми се отвръща с ироничен тон как всичко е ок. Днес отново се обаждах, за пореден път и ми беше казано, че утре парите ще ми бъдат по сметката.Попитах защо се чака последния ден и ми затвориха телефона. Да, но утре е 15 работен ден! Ще ги подам в КЗП. Но все пак търся връзка с прословутите управители, телефонен номер ако може.

Уважаеми бъдещи работници в Контур,не си правете труда да започвате работа в тази “клоака”(без извинение)Освен прекрасните колеги плюсове няма:гадно е,дрехите който трябва да си ги поръчаш през сайта с надутите цени от Магдалена(която и представа си няма от мода,препродажба на дрехи) нищо че работиш там ти нямаш привилегий...Повечето дрехи идват в неприемливо състояние(уж се тръби че са нови) поправят се,перът се,шият се копчета само и само да му вземат скапаният максимум,я тва че лъжат хората е друг въпрос...Съжалявам честно че си загубих времето в тази дупка...Всеки си има право на избор но ако имате самоуважение и самочувствие на можеш човек не започвайте работа за Магдалена и Стефан...Хората който работят и все още ги подържат са страхотни,много жалко че Маги и Стефан не ги заслужават ...

Идеята на ръководството е различна от реалните неща!!!От тях е нужно и се желае доста!Ако сте връзкар с никаква идея за работа мисля че ще ви се получи...Колегите са страхотни и прекрасни има изключения едно две но те не предизвикват интерес...Има изисквания който понякога са малоумни и да кажа честно не правилни отностно работата...Работата е интересна и на който му се занимава би му доставяла удоволствие..Работното време,почивки,локация и колеги са от малко страхотните неща в тази фирма...Заплата,начин на комуникация,задачи,неправилен подбор на мениджърски състав това са минусите...Жалко за хората който подържат тази фирма и им пожелавам здраве и щастие...

Нека да започна с най-важното- отношението на шефовете (Магдалена и Стефан) - не оценяват служителите си , държанието им е надменно и не зачитат мнението на работещите във фирмата. Тотална експлоатация на служителите. Заплащането е унижително ниско за изискванията които имат. Работи се с таргети които са непостижими за живи същества- всеки ден. Но според тях няма такова нещо и не може и дума да стане за промяна на таргетите и заплащането. Магдалена е много усмихната - постоянно, но никога не казва нещата в очите на хората, а по вайбър. Съкращава хора за щяло и нещяло отново по вайбър. Не се осигуряват елементарни канцеларски и офис пособия за нормална работа( като например сапун в тоалетната, да не говорим за хората работещи в техника). Помещението е огромно и заринато с кашони , тонове дрехи и това предразполага към повече прах и мръсотия. Има една възрастна дама което уж чисти, но само на пръв поглед. А когато тя отсъства( което е доста често) , чистенето се извършва от служителите. Мръсотията е ужасна. А зимата е доста студено, защото се пести ток и климатиците се пускат да духат на студено. Били замръзвали иначе

Не си правете труда да ходите даже и на интервю.Първо се говорят едни неща, после излиза друго. В тази фирма няма никаква организация. Управлението е под всякаква критика.
Шефката комуникира със служители единствено по вайбър. Държанието е лицемерно и интригантско. Няма да ви вдигне заплатата, защото според нея вие сте среднисти без никакви възможности. Фирмата има голямо текучество!

Ако сте се решили на работа в Контур, по-добре се откажете, докато е време, защото само ще си загубите времето.
Скючваш договор за определена длъжност и за много кратко време става ясно, че трябва да правиш всичко сам - от техническа гледна точка, през длъжността, на която си започнал, и така до чистач и складов общ работник. Заплащането е твърде ниско.
Условията на работа на ужасни - прашно и задушно е вътре, работата е изключително натоварваща физически и психически, а отношението на собственичката е лицемерно, надменно и арогантно. Когато има проблем по системата или апаратурата ти се казва, че ще се намери решение, но това решение си остава само на думи. Има санкции за всякакви глупости, независещи от теб. Пускат те в НО или ПО без твое съглаие.
Шефката е изключително некомпетентна по отношение на апаратурата, същноста на работата, управлението на хора, техническата поддръжка и междуличностните отношения, че е направо плачевно положението... Изобщо не знам как го движи този бизнес, ако не е бил мъжа й сигурно е щяла да си продава парцалите на Илиянци...
Съвет от мен - не започвайте работа в Контур! Времето Ви е невъзвръщаемо! Пазете си здравето и вложете времето си в смислена работа! Упех!

НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ работа в Контур, собственичката на тази фирма е ужасна и надменна! Подписва се договор с длъжността която се започва и след време работиш всичко с което се занимава фирмата, от склада до чистенето. Ако не си съгласен да извършваш дадена работа, тъйкато не е в трудовата ти характеристика, започва намаляване на заплатата, тъйкато може да си го позволи защото се подписва договор на едни пари, а в пликче се дават още заащото се укриват данъци! Единственото нещо което имат като "удобство" е кухнята / тя се хвали с нея/, иначе помещението е без прозорци, студено, но не дава да се пускат климатици повече от 18 градуса, за да не се харчи ток., има и тоалетни, но тоалетната хартия си я носиш от вкъщи, никога няма, да не говорим за други материали които са нужни за работния процес.Ако фирмата има затруднения пуска работниците си платен или неплатен отпуск, независимо,че вината е на фирмата. "Офис столовете" и "бюрата"/масите/ са изключително неприемливи и неудобни за един офис. Собственичката не обича да комуникира със служителите си очи в очи, тъйкато няма готови отговори ако и зададеш въпрос, затова пише във вайбър и даже така уволнява. Последната заплата я изплаща по договор, да не говорим за обещетения при съкращаване / няма такова нещо/. Съпругат и е собственик на магазини "Мания", там говорим за същите условия. ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ!!!!