Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Фирма НОРИ 07 https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Пловдив,ул Калина 67,ет 8&markers=Пловдив,ул Калина 67,ет 8

Фирма НОРИ 07

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
0

Никога не се лъжете да започнете работа в тази измислена фирма, франчайз на Европът!!!!
Първоначалното впечатление от управителя е добро - държи се мазно, докато не направите грешката да подпишете договор и да се вържете на обещания за бонуси, добри условия и обучение. Доказателство за думите ми е фактът, че всички бягат и единствените, които се задържат там, са двама куриери - единият е бащата на Благо, а другият му е приятел.
Всички останали биват прецаквани и то по най-долен и нагъл начин. Обявите му за куриер и офис администратор са вървят почти нонстоп в jobs.bg. Надявам се, че хората ще разберат за какво става въпрос и няма да се оставят да бъдат измамени, както бяхме аз и колегата ми. Също така се надявам и че ще получим все пак някакво възнаграждение за изгубеното от нас време.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?