Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Д сие Д ООД /img/frontend/nomap.png"

Д сие Д ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
5
Местоположение
0
Колеги
4
Работна среда
0

Заплащане - минимум 500лв, не знам колко е максималната заплата, но със сигурност има един служител, който получава доста пари, но и се е простил със здравето си заради тях. Това е една малка счетоводна къща, собствениците са съпруг и съпруга. Като цяло са много готини хора и имат много положителни качества, умни са, професионалисти са и евала им правя колко много пари печелят за себе си. Проявяват изключително търпение и разбирателство към всичките си служители, но... Работата е ужасно много, работното време е уж от 9 до 18.30, което си е девет часа и половина, но много често се остава на работа и до полунощ. Извънреден труд не се заплаща. Няма никакви социални придобивки, дори тоалетна хартиа и сапун няма, служителите си купуват сами, а шефовете ползват закупеното от служителите. Интересен подход. Интересен фактор е тютюнопушенето навсякъде из офиса, което дори за мен като пушач е много неприатно. Обедна почивка няма. И да имаше, едва ли някой би излязъл, защото клиентите и данъчните не се интересуват дали си се наобядвал. Работи се до пълно изтощение. Натоварването е непоносимо. За първи път виждам офис, в който няма интернет. Работи се обичайно и в събота, понякога и в неделя. Никой няма да те спре, ако решиш да стоиш на работа всеки ден по 15 часа, но няма и да ти платят. Колегите са готини, само жени. Странното е, че не се въртят клюки и интриги. Колективният дух е приятен. Екипът е сплотен и всички помагат с каквото могат, ако някой закъса. Местоположението е по-скоро добро - кв.Лозенец, зависи кой от къде идва, задръстванията в района и трафика като цяло са свирепи. Определено има потенциал за развитие, единственото, което се иска е желание за работа и пълно отдаване.
В заключение искам да изкажа възможно най-позитивно мнение за професионализма на шефовете, те са истински корифеи в счетоводството и за невероятния им талант да сплотяват колектива. Бих пратила много хора на уроци по човештина и толерантност при тях. Радвам се в личен план, че ги познавам и се надявам да останем приятели завинаги, страхотно ценни хора.
Препоръчвам това работно място на млади хора(назначават само жени и това е страхотно положително, защото цари пълен мир и хармония). Ако това ще е първото ви работно място, идеално е. Ще ви обучат истински професионалисти, с невероятен такт и толерантност и в рамките не максимум 2 години ще станете перфектни специалисти в областта на счетоводството от ранга на главен счетоводител. Но ако сте уморени вече от дългогодишна работа, не ходете там, просто няма да издържите на темпото.
Още веднъж отправям искреното си възхищение към шефовете Петър Дъров и Майа Дърова и им желая да са все така позитивни, прецизни в работата си и да пожънат още по-големи успехи. И сигурно ще е така, защото на добрите хора само хубави неща се случват.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?