Подробна оценка от Vencislav Cheshmedzhiev
LUJAT SUS ZAPLATITE.KAZVAT TI EDNA DOBRA SUMA V NA4ALOTO POSLE TI DAVAT po malko.Daniela Karabova (manigera) e pulen proval,niama otno6enie kum rabotnicite si.nikoi da ne se luje da zapo4va pri tiah
Подробна оценка от един от многото излъгани
Печатницата е под всякъв критерий. Отношението на Даниела Карабова към персоналът е отвратително. Лъже хората, без да и мигне окото. Обещават се заплати, които не се получават в края на месеца. В рядките напоследък случаи, когато има работа, Даниела най-нагло залъгва служителите с премии и обещания, само за да се идва нощна смяна, или през неработни дни. Накрая даже и този извънреден труд не се заплаща. За премии да не говорим, такова нещо там няма. Само лъжи към персонала и клиенти. Ачо, ти да не си някоя вътрешна гума? Кое точно се промени след като се преместихме? Нищо! Даже стана още по зле, само бардака се смени. Е да немогат заплатите на хората да съберат, а купиха 20 камери, не за охрана, а за да наблюдават всеки и всичко, да следят кой колко пъти ходи до тоалетната и т.н. Не че нещо промениха с тях, просто сега пияниците във фирмата трябва да се крият по-добре. Клиентите са само тези, на които им е отказан печат от друго място по една или друга причина. И как ще иам клиенти, като около нова година, Декември месец, на паргинга не можеше да се спре от коли на клиенти. Но те не бяха дошли да залагат или да взимат поръчки, бяха там да си довършват поръчките, сами си ги работеха, с пресонал от 10 бабички нямаше кой да им работи поръчките. Все едно да отида до магазина за хляб, обаче да влезна от задния вход за да си го и замеся. Е как после тези хора ще се върнат. Даниела не те ли е срам!!! Цялата печатница върви на зле само и единствено заради Даниела Карабова, както и бандата паплач с която се е обградила. Назначават се хора, които даже незнаят и какво трябва да правят, само и само да има някои, защото през последната година сигурно напуснаха към 10 човека. Организацията е под всякаква критика, даже бих казъл, че такава няма. То и една чистачка няма, помещението е плувнало в мръсотия. Машините също не се поддържат, когато се развали нещо се чака със седмици за да се отстрани повредата. Печатницата е пред разпад, а собственичката Илияна Неделчева не проявява никаква заинтересуваност. Оставила е всичко в ръцете на този, даже не мога да го нарека и човек, Даниела Карабова - тази, заради която бягат както клиенти, така и персонал.
За заключение:
1) ниско заплащане, понякога и нередовно
2) всеки ден, по цял ден лъжи, лъжи и лъжи
3) никаква организация
4) мизерия, мръсотия
5) Даниела Карабова
6) накрая на София (за да се стигне до печатницата се минава около 100 мерта кал)
Не бих препоръчал това място на никои, който си търси работа, дори и здрави нерви няма да помогнат в тази дупка. Хората го разбират, още на пурвия месец след постъпването. Като изключим приближените на Карабова, никои новопостъпил през последната една година не се е задържал повече от месец. Текучеството е огромно.
Успех на новопостъпилите...
Подробна оценка от Иван
Даниела Карабова в доста случай лъже дори клиентите си, не се спазват крайни срокове, измислят се какви ли не оправдания - в повечето случаи дори смешни. Прогнозирам, че повечето клиенти ще си тръгнат рано или късно от тази печатница ако не се вземат мерки.
Подробна оценка от син чан
причината да не върви работата и напрегнатата обстановка във фирмата е една казва се Карабова всички го знаят но малко го разбират
Подробна оценка от Пепеляшка
Пълна незаинтересованост от страна на мениджърката г-ца Д.Карабова и собственичката на печатницата г-жа Илиана Неделчева към работещият им персонал и начинът на работа.
Подробна оценка от ачо
Може и да не знаете, но нещата в Суперпринт доста се промениха.
Новата ни сграда е с всички екстри стига човек да иска да бачка и парите са добре.
Подробна оценка от пистолет
Само човек със здрави нерви би издържал там...
Подробна оценка от bela83
на мен специално страшно много ми харесва самата работа а и персонала е страхотен и управителката.Аз съм работила там и всичи са страхотни хора.
Подробна оценка от geniki
Неуважение и лошо отношение към подчинените.Нередовно и ниско заплащане.