Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

МАИЛ Плюс / Mail Plus /img/frontend/nomap.png"

МАИЛ Плюс / Mail Plus

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 11 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-11 от общо 11


-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-3
Потенциал
-3
Местоположение
1
Колеги
3
Работна среда
-5

Първо да почна с това, че фирмата е ЕТ с Президент, който не дава пари или ако дава, винаги намира повод да удържи някаква част, без всякакви обяснения защо. Договор, ако имате (тъй като не се подписва веднага), задължително осигуровките са върху минималната заплата (като на интервюто се казва съвсем друго). Обстановката е ужасна, както и отношението към вас, вие сте им длъжни и ако може и пари да им давате ще е най-добре. Такова нещо като обедна почивка няма, ако излизате някъде по работа обядвате, ако не слизате за 15-20 мин. до кафето долу да си купите сандвич.
Най-дразнещото от всичко, е че на интервюто тези неща не само не се казват, а направо ви лъжат за всичко (осигуровките ще са върху това, което взимате, обедна почивка 1 час и т.н). Това е една фирма, в която определено средата на работа не е приятелска, за всичко което сте направил или не сте направил сте виновни, никога фирмата не се застъпва за вас пред клиент, без да са разгледали съответния случай, винаги сте виновен.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?