Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Хотелексперт еоод /img/frontend/nomap.png"

Хотелексперт еоод

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ами аз кандидатствах август месец по обявата за асистент на собственика (заплатата я пишеше някъде около 2500 лв, което разбира се ме заинтригува). Получих обаждане от човек, който ми заяви, че уж ще заема неговата позиция. Пита ме дали говоря английски (бих казал, че ми е отличен) или немски, като уточни, че въпросният собственик (австриец, доколкото разбрах) има много силен акцент и малко трудно му се разбира английският. Както и да е, отидох за "интервюто", като мястото се намира под ОМВ на "Смирнески", склад Персей, доколкото се сещам. Та се озовах в един хамбар, с 2-ма работници и собственика. В следващите поне 20-30 минути, той ми обяснява за материали, ламарини, проекти, дебелина на слоеве и т.н., при положение, че аз даже не знам изобщо какво даже произвежда. Успях да го прекъсна на няколко пъти с мои въпроси и разбрах все пак, че прави басейни и ги продава някъде в Австрия и Германия. Поради акцента, едвам му разбирах какво говори. На няколко пъти питах за това какво точно ще върша аз, но той така и не ми даде отговор, постоянно сменяше темата и пак започваше да говори за материали, доставки и други глупости. Оплю и предишната си асистентка, която не можела да взема самостоятелни решения и не бил доволен от работата и (каквато и да е тя). Предложи ми да започна за 1-2 седмици ей така, за да можел да прецени дали ще се справям. Питах го как ще прецени за 1 седмица, като аз съм изцяло нов в тази сфера и едва и за този срок стана експерт. Разменихме си тел.номера и си тръгнах. Австриеца (Andreas Kojzar) грам не ми вдъхна доверие, видя ми се някакъв маниакален, не ми хареса изобщо. А също така ми показа новата си кола :). Категорично бях решил, че дори за тези пари (не знам доколко ще ги плащат) не си заслужава, каквато и да е работата с този човек. Все пак декември ме пита дали още се интересувам (след 6 месеца), при което му отказах. Изглежда никой не е успял да се задържи. Не препоръчвам, не си струва дори да си губете времето с интервюто. Както колегата, по-долу е казал, тръгнах си с повече въпроси, отколкото в началото.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Кандидатствах за работник склад ,а се оказа-общ работник-РОБ! Срещнах се с собственика /чужденец не говори български/ от разговора ми с него ,чрез преводача му разбрах само че ще правя всичко каквото ми наредят,дори и да нямам опит с машини и техника!!Не ми обясни какво точно ще работя и какви ще са ми отговорностите- абе несериозен ми се видя собственика. В склада - цеха се произвеждат части за басейни от ламарина и се заваряват/видях там един майстор/ с когото ми казаха да говоря щял да ми обясни всичко. Говорих с майстора ,обясни ми човека бавно и спокойно в какво се състой работата и какви умения трябва да имам /шлосерски/ и ако имам желание ще ме научи на основните неща - изглежда знаеше какво прави.
Имаше и още един работник и той съвсем от скоро-учеше се.
Излязох навън и се спрях до портала им да поразмисля,и като чух собственика да крещи и да вика като идиот-бегом без да се обръщам !
Та обявата не коректна - не ясна и с много условности-явно тоя търси балъци които да му бачкат и той да ги навиква като добитъци.

Явно и парите които твърди ,че ще дава няма да са истински!

НЕСЕРИОЗЕН И ПЪЛЕН БЕЗХАБЕРНИК МИ ИЗГЛЕЖДА ТОЯ СОБСТВЕНИК - АМАН ОТ ИДИОТИ С МАНИЯ ЗА ВЕЛИЧИЕ.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Съветвам никой да не кандидатства, а още по малко да започва работа там. Както сами виждате обявите за работа публикувани от тази фирма са доста постни с почти никаква информация относно работата. Особено смешна е обявата за Асистент мениджър с заплата от 1300лв , а сега даже вдигната на 2500лв без да се описва какво трябва да се прави. Управителят е един Австриец или Немец. Не говори български, а английсият му е лош с много силен немски акцент и като цяло се напрягах да го разбера въпреки моят много добър английски. От разговорът проведен с него става ясно колко много не харесва България и Българите и даже не го крие. Разгворът определено не беше много комфортен.Колкото до дейността, не мога да кажа с какво точно се занимава фирмата. Обясняваше за различни проекти от басейни, огради, цветарници и т.н. и как фирмите в България нищо не разбирали и нищо не можели да свършат. Като цяло не можа да ми обясни нищо конкретно а само говореше малко за нещо а после минаваше на друго без да ми каже точно какво трябваше да правя. Видях само един работник там който пилеше нещо но като цяло не видях нищо което да даде точна представа за дейността на фирмата. В края на разговорът имах още повече въпроси отколкото в началото а тези относно моите задължения бяха или без отговор или само частично отговорени. Според мен това което фирмата предлага като заплащане и условия са нереални а фактът че тази обява се върти от доста време в нета говори явно доста хора са минали от там и са си заминали. Това не е работа която предлага сигурност, това е гаранция.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?