Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Оскар Рюег България ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Стара Загора,ПТЗ Изгрев №2292&markers=Стара Загора,ПТЗ Изгрев №2292

Оскар Рюег България ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 9 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-9 от общо 9


бивш служител

-9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-3
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
3
Потенциал
1
Местоположение
-3
Колеги
-4
Работна среда
-5

Абсолютни боклуци. Най-вече ръководителите. Надменни, арогантни, летящи в облаците. Мислят си, че са хванали Господ за шлифера. 2 смислени думи не мога да вържат на английски, ама иначе са голямото "Добро утро". Все забележки, все недоволни, а не искат да ти покажат правилното действие. Чувстваш се постоянно притиснат, объркал нещо, виновен за брак. За временна работа е горе-долу добро място, но ако мислите да се задържите за постоянно - не ви го препоръчвам. Съмнителна фирма със съмнителни собственици - баща гей-фермафродит и син, приличащ на циганин от Лозенец (циганската махала на Стара Загора). Когато са на посещение е голям купон - презентации и т.н., но ако не си изпълниш плана за деня, стой та гледай. Чувал съм, че преди време нещата са били коренно различни, но тези времена са отдавна минали. Сега положението е "когото успеем да излъжем да ни е клиент". Като добавим и лошото местоположение и ниското заплащане, Оскар Рюег става едно недружелюбно място за своите служители. Умната!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Може би предното мнение е с една идея крайно. Не е добре да се намесват близки и роднини при лични конфликти.
Но в този случай разбирам този който го е писал.
Мога да потвърдя написаното. Въпросната госпожа Колева е арогантна, груба злобна завистлива, недостоен уродлив човек.
Все пак се надявам да се е преборила с психичните си проблеми от миналото и безконтролното пиене на алкохол. Жената просто не се владее като реакции поведение постъпки. Напълно неконтролируема болна е. И в комбинация с огромната злоба около нея хората са потърпевши с постоянен тормоз заплахи.
С времето ще видите истинската й светлина и разберете колко ниско долу може да е човек.
По добре не се занимавайте с нея. И не я мислете. Вече е почнала да бере плодовете на дребната си душица. Животът я мачка а това е само началото!


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Добре, че споменахте Ана Колева / Ana Koleva, искам и аз да изкажа мнение за този мръсен и долнопробен боклук без никакви стойности като човек и професионални компетенции.
Първо това е една безкрайно проста и ограничена, селска 50 годишна женичка, без никакъв морал и таяща в дребната си душичка безгранични злоба и ненавист.
Казват, че външният вид лъжел, в случая съответства - антипатична, нелицеприятна, със злобна муцуна, ниска, трътлеста, провлачена, циганееща.
На младини се занимавала с мутрите от 90-те (личи й по курвенския вид, дето изобщо не й се вписва на годините) и типично по български си е решила да "успява" по втория, долен начин - сещате се. Точно така е случайно поставена на мениджърска позиция. Не знам как я търпяхме тук преди да се разкара, а някой не й размаза физиономията. Да си мениджър, е комбинация от професионални и лични качества, а тя освен че не ги притежава, е пълна с анти такива. На такава позиция трябва да дава пример от всяко едно естество на хората в отдела си, а тя само пречи на работата и влошава процеса. Типична българска селянка - проста, злобна, заядлива, лицемерна, необразована...
За нея "нормално" е, щом е пълна с комплекси и злоба, да не спира да ги избива върху останалите, а основната й цел - да вгорчи живота на тези около нея. За нея това са нормални отношения към останалите, а ако искаш да се издигнеш професионално над някой, това не става с работа, усилия, квалификация, а напротив - единствено с това да прецакаш другите и злоупотребиш с тях.
Трудно ми е да опиша за какво точно става въпрос и какви сеири сме гледали с тази тъпа лелка.
То типично по селски не бяха заплахи от махленски характер, то не беше унижение, интриги, простотия...
Дори хората от нейния отдел, сами говориха как като е била дете, баща й е насилвал нея и майка и физически, сексуално и психически. Но дори и така да е, това причина ли е за това тя да се превърне в такъв парцал и долен човек? Напротив, като минеш през такова изпитание на съдбата, видял си лошото, ти трябва да станеш по-добър човек, да се стремиш да правиш добро, да си в хармония със себе си и да избягваш всичко негативно.
И била преводачка уж навремето... Каква преводачка, тя не може да свърже смислено изречение на български, да не говорим на какъвто и да е друг език... Отделно селският й диалект,е дотолкова парещ ушите, че като говори не можеш да се концентрираш какво точно казва... Ужас!
За "успехите си", навремето е разчитала изцяло на чичковци, уж влиятелни мъже, на вагината си и това да манипулира останалите. Много нагла и нахална, бута се навсякъде.
Добре, че ни отърва от присъствието си, сега има и спокойствие, а и работата потръгна, та чак увеличение на заплатите.
От колеги, разбрах, че е отишла в София, чужда производствена компания и пак се е намърдала като мениджър на отдел. Който се интересува, мога да му кажа и коя е фирмата. Аз това не го разбирам - проста е, некомпетентна, освен да тормози останалите и да им следи работата и прави проблеми, тя не разбира самия процес, какво се върши. Тя няма образование. Сложили я за мениджър на инженерен отдел. Представете си - пак типично по български, мениджърът да е най-слабо образован (чувала е тя за инженерно образование) и с най-малко опит от хората в отдела си... Това го има само в България. Да се дава власт на някаква грозна курва и мутреса, защото еди какво си, еди що си, услуги в миналото, шуробаджанашка история и прочие.
Представям си какво им е на хората там с подобен изрод и ги съжалявам. То това не може да се промени, злобно същество до дъното на костите си... И просто - много просто. Това прост и злобен човек, е отвратителна комбинация.
И е изключителна нагла - хем иска да се държи зле с хората, хем те да я харесват. Как е възможно такава простотия? Коя беше ти, проста селянко долна, с какво си повече от хората? Кажи с какво? И защо си помислила, че си някаква и нещо става от теб? Внимавай само да не изчезнеш някой ден.
Умните хора я надушват и веднага я преценяват, нормален човек и такъв с някакво достойнство, няма как да харесва това нищожество. И мисля, че никой не го. Ама нали ви споменах, че е проста - някои й се правят на някакви приятелчета, гледат да я заговарят от съжаление, но зад гърба й какво става - леле! И то нали си е просто, не може да се ориентира реално за отношението на хората към нея. Как тези миличките най-много й го начукват. А като че ли на стойностните хора, с потенциал и умения завижда, чувства ги като конкуренция и заплаха. Това е изключително жалко... Много ми е интересно, тази сган чак толкова ли е тъпа, малоумна ли е, не може ли поне малко да се види отстрани за каква пародия става въпрос и поне малко да слезе на земята.
И малко съвети към теб, мършо! Може да ти е трудно, но поне пробвай да уважаваш хората и да гледаш с други очи на тях, че никой не ти е длъжен! Не забравяй, че в София не си си на село в Стара Загора, а в 20-25 пъти по-голям град с тенденцията още малко и половината население на държавата да живее в него. В този град не си само ти боклук, от провинцията сте се събрали много такива прости и долни, имаш конкуренция. Много, много внимавай. В София няма кой да те спасява като на село като си вееш свободно байряка. Благодарение на отвратителната ти личност, доста хора са ти насъбрали.
Че за такива боклуци като теб, Господ е подготвил добри изненади. Ти продължавай в този дух, за да видиш болести, нещастия и смърт за теб, майка ти, дете. И не се чуди тогава, знай, че всичко това си си направила сама, нищо не остава безнаказано. И като ти се случат нещастията и болестите, ако не са започнали вече, продължавай да си се държиш по този начин и да възприемаш така нещата, олигофрен шибан! Как пък такъв прост човек се извъди да не можеш да осъзнаеш елементарното - каквото правиш, го правиш на себе си, не на друг миличка. За времето в което ще си още жива, надяваме се, че няма да е много, ти предстоят много мъки и нещастия, но ще разбереш откъде изгрява слънцето...
Почивай в мир, глист!
RIP


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Когато кандидатствате за работа в Оскар Рюег , моля не се подвеждайте по "гръмките" заглавия на обявите позициите са съвсем посредствени и тривиални.
.Фирмата е на светлинни години от швейцарските стандарти !
На интервюто ще ви говорят за безкомпромисно качество на детайли и изделия-нищо подобно. Работи се каквото дойде . Планирането на практика липсва . Всички производства са в някакъв хаос.

Реалността е трисменен режим на работа , минимална работна заплата , работи се на норма ,ще ви обещаят и бонуси към нея които няма как да достигнете . От години предприятието се устремило надолу .Хората които знаят за какво става въпрос отдавна ги няма , а малкото останали един по един си тръгват .
Дребни началници със съмнително образование скапват работната среда и постигнатото до момента.
Интриги,лицемерие и шуробаджанащина ...


6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
3
Привилегии
3
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-4
Потенциал
2
Местоположение
-4
Колеги
4
Работна среда
1

Като работливи пчелички
започват работа всички.
Не след дълго се оказва,
че бонуса всеки наказва.
"Как така?" викат едни,
"Орязахме вашите пари!".
Защо така се насират,
големи загуби компенсират.
Всеки ден грешно решение,
води фирмата към падение.
Администрацията се стреми
всичко да уравновеси,
но лоши шефове крещят,
искат глави да хвърчат.
Всички пишат в JIRA,
но някой чете ли я намира?
Пълно е навсякъде с проблеми,
пък на никой не му дреми.
Важно е бизнеса да върви
и да има за швейцарци пари.
Шефа се усмихва фалшиво,
темето му лъщи плешиво.
Уж всички са доволни,
а jobs.bg проверяват неуморни.
Стига толкоз' черна проза,
пожелавам им успех без невроза.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ще разкажа малко за позицията ИТ специалист, за която кандидатствах. Няма отдел, бъдещият човек на тази позиция е само той - човекът-оркестър. Изкарва 2 седмично обучение в Швейцария още в началото. ИТ мениджърката също е там и тя провежда интервютата, разбира се на английски. Първото по телефона, следващото e с видеоконферентна връзка. За третото, на което ще се решават някакви тестчета, не се класирах. Поисканата от мен заплата, ме изхвърли зад борда, а както виждам и другите кандидати. Разбира се, не ти казват, какво предлагат като заплащане. Обявата пак върви. В "този" малък град, вече 40 дена не се намира квалифициран кадър ... за без пари .. накъде отива този свят .. :-)


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Казвате, че отношението към служителите е лошо. Какво точно имате предвид? Може ли да дадете примери?
Каква е натовареността - работи ли се събота и неделя? Ако се работи - кога ви го казват: навреме или късно?
Какви са заплатите за работещите в производството?
Сега май няма мениджър на човешките ресурси - защо?


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Хареса ми коментара - "хората от които зависят нещата,прекаляват с алкохола,държат се като компаньонки и изглеждат като живите мъртви-направо да ги оплачеш"
Става ясно на всички работили и работещи, това е лицето на фирмата, гордостта и просперитет на фирмата господин Ренато. За управленските и културните качества всички знаят, най вече за наклонностите и т.н.т
Има и допълнение към ръководните кадри, най вече към качеството, госпожа Колева вие и вашият съмнителен авторитет, вижте че не сте мениджър а сте представителство. Така че от титла кифла-преводач не може да станеш мениджър качество в автомобилната индустрия, даже и да си изяла всичките норми, само интриги и лукави способи не са достатъчни. Просто не става от тиква - човек. В това число влизат и други малоумник същества на ръководни позиции, слава богум не зависи нищо от тези кифли-хора.
Играта на пионка е леко казана смешна, в интерес е да се знае какъв е мирогледа на фирмата.
Фирмената политика е меко казана Еврейска, все ще е около или точно минималната заплата. Управата от фирмата майка не може да си задържи служителите и да устой на бранша, младия и неопитен бизнесмен ще срине наследеното, след известно време, когато в Мексико поискат в пъти по високи заплати а в България ще се моли и ще плаща но няма на кой. Славата се носи из браншовите фирми. Леко казано ударихте дъното Оскар Рюег : ch, bg, mx


бивш служител

-21 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-3
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-3
Потенциал
-2
Местоположение
-2
Колеги
-3
Работна среда
-3

швейцарска фирма на местна почва с гръцко управление и родни началници-ХАХААХАХ.администрация увеличаваща се по брой на работниците,само мениджъри и отговорници на хубави заплати с леки задължения.много кадърни и работливи в производството,стриктни и отговорни въпреки мизерното заплащане и унизително отношение.вътрешните интриги се осъществяват от долни същества,целящи да се издигнат чрез подмолни действия.жени с леко поведение получават повишение за качествено внимание към шефовете си.при кратък контакт с администрацията им разбираш,колко са деградирали,лъхащи на пот.отровна среда на работа в цеха,жените се трудят в задъхваща жега,течение или дразнещи миризми.ръководството приема работещите за една нисша класа на обществото,което се труди за под минималното заплащане.големите дипломи и образования на управленския състав са причина за многото проблеми в работата.елементарни неща не могат да им се намери решението,поради трудното раздвижване на дейността на мозъка.хората от които зависят нещата,прекаляват с алкохола,държат се като компаньонки и изглеждат като живите мъртви-направо да ги оплачеш.плаща се почти двойно на временно заети,които нямат интерес и резултата е брак и проблеми.назначават се лица,които да отговарят за доставка на материали за производството,но са некадърни и неспособни за елементарни задачи.сбъркана фирма във всяко отношение,работи се с високи загуби поради некачествените мениджъри.при едно просто вслушване в старите и умни служители,могат да се избегнат много проблеми.за стари работници над 5г няма никакво повишение на заплащането,никакво уважение за коректността им.няма логика в това да се дават високи заплати на тези стоящи на бюро,а работещите и произвеждащи продукция да тънат в мизерия.в административният отдел са с привилегии-безалкохолни,плодове,места за отдих,чести мини почивки и т.н.в производството са истинските хора от народа,които знаят как да се трудят,но не знаят как да си отстояват заслуженото

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?