Подробна оценка от Непознат
Бивш служител съм, шефа вярно е честен и коректен, но опре ли до жена му (съ-шефка) работата става грозна (а ако работите във фирмата няма начин да не опрете до нея) - всичко е шуро-баджанащина........ Ако сте под 25 може да изкарате 1-2 години максимум, но над тази възраст си търсете по-голяма работа.
Подробна оценка от Калоян
Написаното от Иван и Niakoi е напълно вярно .Който смята да работи в Комелсофт трябва да е с много здрави нерви. Шефката изпада в цикъл на два-три дни и започва да се заяжда за щяло и нещяло.Образно казано , ако си с шапка - защо си с нея , ако си без шапка - пак си в нарушение.Всичко се следи с камери и GPS - помещения , автомобили , телефони.Дори когато не е в страната въпросната персона следи дали случайно не си "подгънал крак".Камери май няма само в тоалетната , въпреки че не съм съвсем сигурен . Не случайно я наричат Big sister. От служителите се очаква да четат мислите на тази "велика и безгрешна" личност . Автомобилите са им мръсни и раздрънкани - на автомивка не се ходи , на сервиз само в най-краен случай. Имат и две-три по-нови коли , но те си стоят пред офиса и се използват много , много рядко. Често се работи извънредно , което разбира се не се заплаща , а се счита като признак на лоялност. Заплащането е в тон с гореизложеното - често се бави , правят се нови удръжки със сериозни размери - първоначалните договорености не се спазват.А бъркотията със високотехнологичните им изделия е пълна. Уж се ползва складова програма , а ред няма.Дадена стока е заведена , но я няма , друга си стои в склада , а според програмата не е доставяна . Тогава започва купон с едно безкраино и обикновено безрезултатно проследяване. В този ред на мисли не е случайно че текучеството е огромно - докато научиш името на новия колега , той вече е напуснал. Бих посъветвал кандидатите за работа в Комелсофт да се откажат овреме.
Подробна оценка от Ivan
Който е решил да започва работа в Комел, по - добре да не го прави!!! Плащат ти 400 - 500лв., непрекъснато шефката те убижда и си мисли, че си и роб. Звъни ти посред нощ да и вършиш някаква работа и накрая те изхвърлат без предупреждение и без да ти платят. Да работиш в Комел си е просто загуба на време и изхабени нерви.....
Подробна оценка от Niakoi
Бих посъветвал да не се работи в тази фирма .Заплащането е мизерно.(450-490лв.)Обещават ти някви пари извън договора(т.е. стремят се да укриват осигуровки и данъци)след което не ги получаваш а и отговор не получаваш защо.Експлоатация на всички служители под всякакв възможна форма(по старите служители ги търпят защото повечето са без образование и квалификация за извършваната дейност и едва ли биха намерли работа в бранша,новите които са по пробивни и напредничави след около 2-3 месеца напускат).Политиката им е да залагат на по ниско образовани и по млади служители 18-20г.с обещание и внушение ,че работят в супер високотехнологична фирма и да им плащат по малко,иначе структурата на фирмата не е по различна от сергия на Илиянци .Собственика изглежда свестен ама само толкова.Жена му всява интриги между служители,умишлено пречи на работния процес,което неминуемо се отрзява на целите на фирмата а именно печалба, утвърждаване на търговски марки,отношение с клиенти и доставчици и т.н.,явно става въпрос за някакъв вид мазохизъм или по скоро патологичен случай.Последното могат да го потвърдят всички бивши и настоящи служители на фирмата а също и клиенти имали допир с нея.Препоръчвам работа в тази фирма само в краен случай.
Подробна оценка от Стойчо
невярна, това е сайт за впечатления от работната среда в дадена фирма, а не от обслужването й. Ако имаш такива - сподели ги. Иначе се пробвай в друг форум. Все пак тук четат хора, които се опитват да разберат дали да работят в някоя фирма или не, а не дали да си купят нещо или не. Не губи времето на четящите, благодаря за вниманието
Подробна оценка от невярната
Ами то и служителите им са едно сладурчета да си паднеш от смях....Непоносими са ;)
Подробна оценка от невярната
Аз ги знам Комел Софт,защото работиме с тях и искам да кажа,че организацията им е под всякаква критика.. Много са зле милите....
Подробна оценка от niama ime
napulno sum suglasen s gornoto mnenie, osobeno akcentiram vurhu jenata na shefa, koiato izkustveno suzdava intrigi i problemi i zavista mejdu raboteshtite tam. Zaplashtaneto e skromno za rabotata koiato iziskvat. Personala e niskokvalificiran, osobeno v magazinite. Tekuchestvoto e goliamo. Za suzdavane na kontakti - OK, za neshto poveche - zaguba na vreme.
Подробна оценка от nocomment
Нищо особено като фирма. Продават на дербно всякакви неща. сред търговците цари небивала завист и интриги в борбата за клиенти. сервиза не е нищо особено , освен за монитори ,нямат други добри специалисти. Шефа е готин но е много изнервен от многото работа. Жена му се върти там без работа и си вре носа навсякъде което води до конфликти, а тои и се вързва на акъла
Подробна оценка от Тони
Приятна фирма. Има потенциал. Някой от колегите са по-назадничави и не знаят какво е работа в екип, но това го има на всякъде