Подробна оценка от БАЧКАТОР
ХМмм абе хора, всеки,навсякъде, е недоволен. Всеки казва, че малко дават, и не ни уважават. Но явно само имената на фирмите са различни, другото, е еднакво. Като прост народ си мълчим, и се надяваме, на някои наш човек. Да ни уреди, на по-хубава работа. И като започнем там се указва, че пак сме прецакани. Такава ни, е държавата. Такъв народ сме, и за това винаги ще ни е.... , както си искат. Защото работим, за да уцеляваме, това е. Дано, в тази фирма дават повече пари, ама едва ли? То експлоатацията винаги си я има, и така ще си заминем всичките. Пък, който колкото може да изкара, с толкова ще живеее. Явно всеки се управя, както може.
Подробна оценка от колега
Липсва добра работна среда.Нивото на работещите във фирмата в момента е ниско и постоянно пада.Пренебрежение от страна на ръководството.Трагична вътрешна организация.Нулева възможност за развитие.Склонност към назначаване на роднини/познати на неприсъщи за тях длъжности.Прилично за тази сфера заплащане,не създават проблеми при изплащане на заплати,рядко ги бавят.Компенсира се с объркана и тенически неиздържана система за заплащане,която води до затъпяване на работника,принуждавайки го да остави мисленето и желанието за професионално израстване настрана.
Подробна оценка от Leshper
Run away!
Подробна оценка от сиси
става горе-доло
Подробна оценка от Metin
Може би има някакъв баланс, но не съвсем. Вие какво мислите?