Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Бонтур БГ ООД /img/frontend/nomap.png"

Бонтур БГ ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-5
Потенциал
-1
Местоположение
5
Колеги
-4
Работна среда
-4

Осигуровки върху минимална екскурзоводска заплата и договор 30 дена предизвестие в полза на работодателя. Думата "почивен ден" е забранена през сезона. Трябва да сте готови да работите по 24 часа 120 дни без почивка. В офиса възможно да вземеш болничен, но ако обслужвате туристи трябва да можете да работите с температура 40 например.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ако искате да работите в тази фирма-помислете си добре. Ще започна с плюсове. Не са много-луксозен офис в центьра на Варна. Това е. Минусите-ненормиран работен ден, при това независимо дали работите в офиса на бюро или обслужвате туристи. Заплащането в офиса е стандартно за тази индустрия(на бонусите не се надявайте!). Ако смятате да обслужвате туристи като представител в хотела или да правите трансфери не се разчитайте да вземете пари. Глобява се за всичко-зависи от кефа на "надзирателите".В офиса монтирани камери и микрофони. Биг Брадъра е пълен. В началото на сезона си плащате за униформени обувки-42 лв. Иначе униформа е стара, от предните колеги.Панталони,поли,рокли-всичко е носено. Старите колеги са ужасни. Караници непрекьснато за пари,за туристи и за всичко. Шефовете са ужасни, крещят, обиждат те за всяко едно нещо, няма капка уважение. Дали си ти или някой друг-за тях няма никакво значение. Не препоръчвам на никой да започва там. Абсолютна загуба на време и нерви!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?