Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ди Екс Си Технолъджи (Ентерпрайз Сървисис България ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Бизнес Парк София&markers=София,Бизнес Парк София

Ди Екс Си Технолъджи (Ентерпрайз Сървисис България ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 191 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 191


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Много е озадачаващо човек да се оплаква от подбора, след като пише навсякъде за какво става въпрос а и всички знаят за каква фирма става на въпрос. По-голямата част от обявите им са фалшиви и фиктивни,а ако има обява която седи над 1 месец е 100 процента ясно, че търсят най-ниската заплата. Правят фейк разговори с кандидати и губят времето на по голямата част от нормалните хора на определен интервал от време и питат какви пари иска човек. 100 процентов капан за мишки и който се излъже на най-ниската заплата, този получава "привилегията" да прави програмни продукти с хора, които са незаинтересовани изобщо.Единственото важно на тези фейк разговори докато ядат е да се наберат поредните , които са готови да се излагат за 1500-2000 лв. Огромната част от хората вътре имат технически компетенции да влязат в Фейсбука и в ТикТока и основно се занимават с интриги и обсъжания на хора, които минават през чатовете преди да се наеме човек, по времето в което е в фирмата а чатовете и клюките продължават и когато човек напусне. Чатовете и обсъждаето на хората са постояни.В същото време тече постояно търсене на тех. грамотни хора през обявите, които искат да работят на под минималната заплата за длъжността и без увеличения.
Във фирмата няма девове или програмисти а има анал лизатори, което е непонятно. Има и малко мениджъри в кавички. Не са казали причината че не са те наели, защото не е удобно да ти кажат че търсят мишки в капан за без пари, които винаги са жизнени и искат още работа. Изключително неприятно е, когато не се уважават и толерират качествените и дългогодишните доказани служители, а продължават да търсят и да наемат все повече нови и нови и нови евтини заплати, които са готови да работят на по 1500 лв., а на доказаните им се посочва вратата! Във фирмата тече антиподбор от години и вече всичко е ТикТок. Ловят се маймуни с трици. Общоизвестно е, че маймуна не може да работи с компютри, но това не пречи в dxc да продължават да опитват. Утвърдена практика е на един технически човек да се зачисляват по десетина други,които са несъвместими с работата.В едно изречение е кошмар за технически човек и рай за маймунки,които искат и са доволни на трици и ТикТок и Фейсбук.Технолъжи с една дума.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Пиша като кандидат за въпросната компания по една отворена дев позиция. Ще започна от там, че ХР-ката не беше наясно с проекта или проектите, за които търсят човек ( били няколко, но без подробности ) и личеше, че нивото й не е много добро. Разговори се водеха след 18:00 ч. и отделно се чуваше как се храни докато говорим, което е изключително непрофесионално.

В крайна сметка, съгласих се да продължим процеса и получих задачка, която изпълних в срок, доста прилично и спазвайки изискванията.

Малко след това се свързаха с мен за техническо интервю. То започна почти директно с това да разкажа повече за себе си, опит и т.н ( стандартните неща ), като очаквах първо те да разкажат повече за фирмата.. уотевър.
Продължихме към техническата част, като ясно се виждаше, че интервюиращите си имат нещо като конспект по който питат и дори не зададоха въпроси по самата задача - кое, как и какво бих променил евентуално по нея. На 90% от въпросите успях да отговоря ( като съм отговарял с разбиране и от практическия опит който имам ). Интервюиращите също не показаха голямо уважение, като си гледаха в компютрите от време на време докато говорех ( може би си чатеха ). Личеше си незаинтересоваността от тяхна страна да разберат наистина дали ги знам нещата, като отговаряха само с "добре и да", вместо да задълбаем в темите. С една дума - важното за тях беше да си изчетат конспекта, като не личеше да искат да намерят колега, с когото да работят заедно.

Интервюто приключи, като в крайна сметка ги попитах за какви проекти все пак търсят човек и да разкажат нещо за компанията, което смятам, че е първото нещо, което трябваше да ми разкажат.

Резултатът след всичко, е един имейл темплейт, в който се споменава, че не съм одобрен. Причина не се споменава...
За първи път се сблъсквам с компания, която да загуби толкова много време на човек с не малко опит, без да даде пояснение, каква точно е причината да не го одобрят.

Заключенията оставам на бъдещите кандидати.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

До сега не съм получавала такава подигравка под формата на две кутийки като „подарък“, чието съдържание е по-евтино от опаковката.Вижда се, че общият бюджет е бил по максимум 5 лева на човек и някой шеф го е хванало нещо като срам вероятно и вместо една кутийка с топка за елха са прибавили и втора кутийка с една малка курабия с оцветители. Имам приятели с различни професии нито един от тях през последните две години не е останал без някакво увеличение на заплатата. Нито един. Направих специално проучване което показа, че само аз нямам никакви компенсации за трудната среда и поскъпнал живот, защото работя в dxc. Това което направиха с длъжностите миналия месец е най-очевидния пример за официална токсичност и манипулация. Целата е една единствена, която е официално хората да стоят на заплати между 1600 и 2500 в продължение на по 7-8 защо не и 10 години. Шесте нива аналисти не са нито гроу служител, гроу клиент, гроу dxc, а са официален лабиринт през които пипъл мениджърите да прекарват хората официално. Двете нива на мениджъри, които вкараха е за да се дава допълнителна работа официално на хора, които са с качества.Цялата тази нова схема е за манипулация на работниците и да не могат да искат по-високо заслужено заплащане с прилагане на токсичност. Между нивата ще ни движат през година и ще има пак през година по 2-3 процента увеличение. Я има, я не. Това си е официална манипулация за да е евтинко всичко.
Ако ви трябват пари, или напускате или почвате и втора работа. От dxc пари над това по договора не разчитайте. Поради тази причина, който иска да идва в dxc да си заяви заплата, която ще му стига от началото до края. Който ще идва в dxc да знае, че ще има и поне трима мениджъра, които ще изискват ралични неща от него. Вие трябва да задоволявате всичките желания бързо. На този фон, ако случайно ви се увеличи заплатата, то това е и закъсняло, а и не се радвайте, защото вече пипъл мениджъра ви ви е нагласил предварително, разбира се, допълнителни длъжности и изисквания. Сами си сетете дали ви трябват 200 лева бруто над заплатата и да правите още няколко неща ежедневно. Естествено, че не. И тук идва извода, че най-добрата стратегия е да не се набивате на очи и да давате вашата работа на някой друг или просто да не я извършвате изобщо или добре. За тази цел, ще се налага да правите компромист с морала си, но какво толкова – всички в dxc го правят. Другото, което е важно е да държите настрана пипъл мениджъра ви и тези, които се въртят наоколо. Също не е добре да ходите и в офиса, защото могат да ви закарат в една стая и да се опитат да ви окажат натиск да подписвате молба за напускане без да ви дадат обещетение.
Има клиенти за наши хора и клиенти за тези, които не са наши хора, тоест хора на мениджъра. Има клиенти при които само се водят хора и там тракват време и се работи по 1 час на седмица, ако изобщо се прави и нещо. Има и клиенти за враговете или по-далечните на пипъл мениджъра, в които се работи по 60 часа на седмица.. Тоест работа има, пари няма. Някой може и да се чуди защо назначават на шефски позиции хора които са неспособни и имат очевидни лиса на образование и качества. Това е така, защото всички пипъл мениджъри се спускат отгоре, като преди това са препоръчани, че са вътрешни хора и ще защитават парите на dxc. Хора се махат от днес за утре и никой не чува за тях и не се обвяват напускания все едно нищо не е станало. Просто виждате, че някой е изчезнал. Ако си поискате по-висока заплата, усещате че почвате да ставате от хората които влизат в някакъв черен списък.
Общото между почти всички служители на dxc е, че почти всички никой не би ги искал в другите фирми.Убедена съм, че 3/4 от всички просто не могат да минат интервютата и задачите в другите фирми. Ако ви трябват пари най-добре е да се напусне. Често се случва след няколко години усилен труд да увеличат заплатата точно с 150 лева бруто и човек се чувства точно така, както когато получи две кутийки за Коледа на обща стойност от 5 лева с включена в цената и доставката. Аз лично съм се покрила и гледам да не ми се чува и името и да ми се вижда лицето. Работата се върши разбира се на абсолютния минимум като време и усилия като това ми е цел всеки ден. Уча неща извън фирмените учебни канали за да не разбират пипъл мениджърите, че знам неща, защото кой иска да работи за двама или четирима а да взима заплата за половин човек. Гледам да работия около час на ден.
За да заблуждават и да манипулират правят различни събития и плащат за дронове и награди, които наужким им се връчват на някакви сцени, но за хората няма компенсация. Най-евтиният ресурс в dxc са служителите. Ако не успеете да се скриете сте загубени. Най-доброто и ценно качество на най-успешния dxc служител е симулацията – симулация на знания, симулация на диплома, симулация на работа, симулация на английски,симулация на работа в екип, симулация на получаване на справедлива заплата.Но това с шестте нива аналисти беше "изкючително мисловно постижение". Разчитам на изкуствения интелект за напред, защото реален няма, което е очевидно. А ако някой мисли да идва в dxc да знае, че го чакаме с нетъпение, защото според големия шефа сме 5000 човека и поне 90% си почиваме. Сега трябва да дойдат и хора които трябва да работят и за нас, и за dxc и да се явяват и пред клиент :)
За напред ще става по-зле, защото сега започва истинското капитализиране от страна на dxc на хоум офиса. Можем да забравим за заплати и за напред. За това е най-добре да се работи на абсолютния минимум,а и да ви изхвърлят от някой клиент, това няма значение, защото и да сте с клиент или да не сте, заплатата не мърда, просто с клиент работата и стреса са по 5-10, а като нямате клиент си почивате и парите са са едни и същи за всички – и за човека с данни и за човека със средно. Следователно 0 работа, най-добре.
Весели празници на празната маса и по средата с поставена топката за елха в шарената кутийка, която беше част от "мега огромния Коледния подаръчен dxc пакет" за служителите на обща стойност от 2-3 долара. :)


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Сетила се щатска Мара да се побара и искала гласът на работниците да чуе. Тази фирма е единствената сигурно в България организация изобщо може и в света, за която думата инфлация не съществува и че сме оставени на произвола на съдбата.Всеки сам се оправя както може.Меринджеиския състав от Таланти ни заряза и ни наговори стотици булшитс преди няколко месеца а и продължава и само по медиите обикалят и по събития да търсят нови балъци за работа за без пари. Аз се сещам за тези неща и за още десетина които отиват с още 30 минуса при мара щатска за да не остане нечут глас.

Абсолютно ниво на токсичност,наглост,арогантност и безочие от страна на меринджеите,които и си взеха и десетки милиони бонуси през юни като за последно изглежда.Мара е с няколко милиона, българските меринджеи също се облажиха с парче от питката, а от служителите искали гласа да чуят и продължават да заливат с помия.Всички вият на умряло,това е гласа и това отива при мара щатска.

Тази издънка dxc вече не е част и от sp500,защото Таланта е само меринджейски и циркаджииски и приходите се топят като пролетен сняг.

Стабилен хейт в Гласа на щатска Мара,малко е, с яко минуси за българския меринджейски борд.

фалит, мизерия и арогантна наглост!


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Стягайте св-тата.Списъците на мениджмънта са пред завършване и от септември започва тихото уволнение,което е основна работа навсякъде в токсичните фирми когато започват да намаляват парите.Трият мнения от социални мрежи и от сайтове като този и търсят хората които са неудобни и са по скъпи.Фирмата се влушава с всеки изминал ден и започват да се махат хора а и DXC мрази да плаща по принцип на хората. Започват да чистят и да запушват устите на хора.На тези които остават ще им се стъжни живота.

“Тихото уволнение” - жлъчният начин на работодателя да ви покаже вратата
Няколко издания посочват, че в условията на икономическа рецесия пазарът на труда в Европа и САЩ ще започне постепенно да се свива.

От Harvard Business Review се опасяват, че при лошо управление на кризата, броят на освободените служители би могъл да повтори данните от периода 2008-2010 г., когато над 8 милиона души бяха принудени да напуснат работните си места.

На прага на заплашителна вълна от затруднения изплува нов подход на работодателите за съкращаване на персонала. Вместо директно да освободят даден брой служители, много компании предпочитат да създадат среда, която ще притисне работниците да си тръгнат сами. Това се нарича"тихо уволнение".

Целта на тактиката е да се избегнат финансови и правни последствия, до които уволненията водят понякога. Като например изплащане на обезщетения или уреждане на права по съдебен път.

Ето защо много фирми предпочитат да "насърчат" част от персонала си да напусне по своя воля.

Тенденцията за "тихото уволнение" набра популярност и в социалните мрежи през последната година, след като хиляди американци споделиха, че са станали жертва на най-новата мода в корпоративния пазар.

Паралелно с техните разкази, проучване на Pew Research Central потвърждава впечатленията им. Според анализи, направени през 2021 г., голям дял от останалите без работа служители са напуснали вследствие на ниско заплащане, липса на възможности за кариерно израстване или системно неуважение от страна на началниците.
И трите метода са лостове на т.нар. "тихо уволнение".
Дузини от работниците са споделили също, че са били натоварени с извънредни задължения без положеният труд да бъде отразен към месечното им възнаграждение. Допълнителните отговорностите с времето ставали постоянни, това довело до стрес и напускането от само себе си се превърнало в единствената опция.

Едва когато били "мотивирани" от ръководството да си потърсят друга работа, служителите осъзнали, че са станали мишена на "тихото уволнение".

От мениджърските среди изясняват, че макар шумът около работната политика да е пресен, в действителност "тихо уволнение" се практикува от десетилетия. Има и няколко сигурни предупредителни сигнала, че шефът иска да ви изгони от работа, без да се налага да ви плаща обезщетение.

На първо място от Forbes съветват да си отбелязвате моментите на връхлитащи ви нови ангажименти. Тук се причислява допълнителната работа, редуцирането на крайните срокове и отлагането на разговорите за евентуално повишение.
Застой по отношение на заплатата също е червен флаг, че началниците отгоре се опитват да ви освободят. Отказ на увеличение на възнаграждението или изненадващо обявяване, че заплатата ви ще бъде намалена, е ясен знак, че сте нежелани.

И не на последно място, експерти по работните взаимоотношения съветват да следите за тона на комуникацията с шефовете си. Ако изведнъж ръководството започне да се държи по-остро, нападателно и грубо с вас, трябва да сте нащрек.

Промяната в поведението им много вероятно да е опит да ви стресират, за да напуснете работа по собствено желание.

В отговор на този букет от напрягащи негласни тактики за уволнение, множество нарочени работници прилагат т.нар. "тихо напускане". Или започват умишлено да изпълняват само това, за което им се плаща, без да дават максимума от себе си.
Ани Розенкранц от германската фирма за анализи на работната среда обаче твърди, че колкото и примамливо и да изглежда, "тихото напускане" не е решение за "тихото уволнение". Това е покана за култивирането на пасивно-агресивна обстановка, в която никой няма да се чувства комфортно.

Вместо да са инертни спрямо проблема, Розенкранц съветва персонала да защитят правата си по легитимен път. Ако компанията им разполага с отдел "Човешки ресурси", е добре да се консултират с него и да изразят гласно неудобствата в професионалната си среда.

А в случай, че във фирмата няма медиатор - съветът е да се обърнат към институции и синдикати, които да се застъпят за правата им на работа.

Розенкранц отбелязва и че тенденцията за "тихото уволнение" свидетелства за неспособност на мениджърско ниво да се водят трудни разговори, да се дават издържана обратна връзка и да се наблюдава поведението на персонала.

"Тихото уволнение" не е нов феномен, но е нов псевдоним за токсичната работна среда, която съществува от години. Наложително е преките мениджъри да положат допълнителни усилия, да създадат индивидуална връзка с всеки от подчинените си и да са откровени с тях, когато представянето им падне под минимума", категоричен е експертът.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Хахахаха 2 лева, 3 лева,4 лева.. ДиЕксСи е супер фирма за втора работа и за 3 или 4 приоритет в живота на човек.Всички го знаят с над 1-2 години трудов стаж, че и без стаж,само ако питат или ако се огледат месец два. Хванах си 4 часов проект и вече взех плащане,което почти е равно на цялата ми диексси заплата. Супер фирма,мисля да вкарам и колега,че имам бонус-рефърл и може да си правим екип, а и обмислям да си мина на 8 часа.С колегите които са в диексси мотивацията и морала отидоха в кошчето за отпадъци последно време.Супер фирма само да се набуташ и после е пей сърце,но не за основен приход.Има много хора които не работят нищо,но заплатата тече за всички по малко.На моменти даже нямам желание да се логна на диексси лаптопа


настоящ служител

-32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
1
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-5

Еееее,мениджмънта, бива ли така? Трябваше поне за втората половина на годината, ако бяхте интелигентни роми да индексирате стотинките за интернет, които ни подхвърлихте по средата на пандемията, щото интернета го вдигнаха от март с 3-4 лева на сметка, но само тези пари, за да не си харчите милиардите за хората, а да има за директорите и за Ман Юнайтед. Ако бяхте интелигентни роми с 8 клас, щяхте да добавите по 2.40 или 3.10 лв към парите за интернет и така и през следващите 3-4 години може и 5 - щяхте да обяснявате, че се грижите за хората и че правите максималното за нас. :D :D :D
Това е начина на действие на всички интелигентни роми на ръководни позиции, но явно сме ръководени само от едни мангали. :D
Какво толкова по 3 лева на парче струваме мисля. 3 лв за интернет да ви се грижиме за клиентите. :D А вие струвате ли 3 лева? Къде са парите? #кой взе парите!? Ебати фирмата :D


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Кол центрите са без потенциал, особено след като вече има и chatGPT. Хората работещи в кол център са едни от най-нещастните и поради тази причина сипят гняс и върху другите. Добре е, че мина Ковид 19 пандемията и сега отново Европа е пълна със стойностна работа за всички. На ДиЕксСи така или иначе акциите им продължават стремглаво надолу и скоро очаквам да търсят и хора за по 900-1000 лв. ама няма кой да бачка за тия пари и кошарките остават все по-празни, защото ако знаеш и можеш няма да работиш на такова място. Няма кадри - лошо Седларов, лошо... :)


34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
-1
Работна среда
4

От обявите за работа се попълват актобатичните циркови ансамбли непрекъснато с полезни идиоти,които да получават стотинките си. Ако не знаете какво е полезен идиот,в уикипедия пише. Ако не сте уредена предварително от мениджмънта на топла и скатана позиция по-добре внимавайте къде попадате и да знаете, че се подлагате на значителен риск и хаос влизайки да плувате с изрязан бански в блато с алигатори.Ако мениджър ви е уредил сте добре,но трябва да правите по някоя услуга. Ако не сте уредени,най-веорятно сте прецакани още преди да ви контактне HR отдела.Търсете контакт с мениджър,защото те дават порциите и уреждат хората на топлите места.Има явно хора,които не могат да привличат мениджърите и за това сипят обиди по фирмата.


-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Целия мениджмънт от най горе до последния отдолу имат основна задача, която е да работите за мамсимално малката заплата и да не напускате максимално дълго време, което е абсолютна експлоатация за да може да си карат фераритата.Фирмата е постоянно с намаляващи приходи и за да скрият, че са некадърници отгоре до долу режат разходи и заплати.Абсолютно отвсякъде се вижда евтиното,от работниците до офисите. Обявите им седят някои с години и търсят работливи хора на максимално евтина цена. След това тези хора стават най-ценните, защото са без връзки като са през обявите и ги слагат да носят на раменете си цели проекти които са за милиони долари. В тези проекти има много хора, които са вече сложени вътре с връзки или са пълнеж само да си почиват, а някои имат и конкретни задачи да правят доноси.

От обявите им трябват хора, които да бъдат тормозени с десетки допълнителни неплатени работни часове за минималната заплата и един да работи и поне десет да взимат заплати. Мениджмънта мами и крие истината от вас още от входа в фирмата ако сте от обява и не ви препоръчал мениджър. Не ви казват за основни и важни неща, като ротации, пътувания в чужбина, липса на овъртайм, липса на допълнителни пари, задължение да се занимавате с фирмени неща в свободното си време и още куп неща, които ако ги знаете почти сигурно е, че няма да напуснете другата си работа. След това ви слагат някой или няколко хора които да докладват на мениджъра ви тайно за вашите социални връзки, дали сте с ипотека, къде работи мъжа ви, жена ви и неща от личния ви живот и дали сте с други доходи и така преценяват колко да ви тормозят и кога да търсят заместник на вас на по-малко пари от обявите които стоят с години.

През януари започват да ви говорят за крайната атестация, която е през май, за да ви държат в страх и напрежение. От август започват да говорят за средно годишната атестация и след това от начало пак за годишната атестация. Държат ви в страх 10-11 месеца в годината за да ви манипулират. На тези срещи ви се изсипват на масата всички клюки и интриги, кога сте закъснели и така нататък, които мениджъмнта е събрал за вас през предишните месеци, като целта е да ви скапят настроението и самочувствието за да сте подтиснати и депресирани и да не може да мислите за пари. Използват и всички останали манипулативни и интригантски подходи за да може да си изпълннят задачата която е да взимате минималната заплата максимално дълго време. Подмамават в началото с половината истина и след това в точен момент когато им трябвате ви дават още от нещата, които ви изненадват и подтискат. Редовна система е да работите по няколко длъжности,които не са ви от договора.

Ако мениджър ви надуши, че занете нещо ново или допълнително, след това поемате и тази длъжност за без пари. За това трябва да работите месеци наред по 10-12 часа на ден за същата заплата по договор в началото.Подмамват с 24 дни отпуск, но после нямате никакви допълнителни плащания, а тези 4 дни свършват за две три седмици. След това работите 11 месеца благотворително. Ваучерите от 80 лева са 4 кг кашкавал. Здравното не се използва. Отстъпките са тъпи. Това е един евтин кол център с едно единствено преимущество което е хоум офиса, за да не им гледате евтините офиси и евтините интриги. Става за junior хора,но не повече от година и два месеца, за да могат да отидат в нормална фирма. Става и за майки и лелки. Не става за хора без връзки, защото ще работят за няколко и ще взимат 1000-1200 евро. Обявите им са манипулативни и измамни. Няма хора с компютърни специалности, а хората са с курсове и ютуб. Повечето от проектите им са батак. Нивото на работниците квартална улица и пада с всеки изминал месец, но какво да очаквате за 1200 евро, които си остават така завинаги. Взимат се хора с два курса и средно образование от селата.

Всяка фирма, която изисква два месеца предизвестие за напускане го прави за да експлоатра хора,които са попаднали в капана. Токсична среда, в която най-доброто което се случи беше ковида и хоум офиса. Евтин колцентър, прикрит под лъжлива фасада и гръмко име. Пари няма, но има в изобилие, манипулации, тайни, доноси, тройна работа, батак клиенти и тонове от прикрити чатове и сплетни.

В имейла ви всеки ден пристигат поне по 10 писма с абсолютен фирмен спам и глупости, само и само да не мислите за мизерната си заплата. Има десетки хора, които се занимават с дейности, които нямат нищо общо с нещо важно и значимо, а само да спамят и да създават шум.
Продължават да неамат нови хора за по 1000 евро, а на настоящите се плаща това, което им е в договора, което е обидно и унизително и затвърждава нещата, че е евтин кол център.

Търят се непркъснато балъци по обявите, които да движат проектите за милиони долари и да гарантират заплатите и доходите на 3000+ връзкари и уредени на работа по втория начин и друг евтин пълнеж,за който вече стана дума.

Говори се, че и българския мениджмънт е взел годишен допълнителен бонус в юнското плащане, както взеха американците, защото е изпълнил таргета за наети достатъчно нови работници и за задържани и намалени разходи за настоящи работници. Имало и по 3-4 процента увеличение на най-доверените доносници и препоръчани хора, които следят дали имате ипотека и дали сте закъсали.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?