Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

МАКМЕДИА ГРУП /img/frontend/nomap.png"

МАКМЕДИА ГРУП

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


бивш служител

-24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
2
Потенциал
-4
Местоположение
-1
Колеги
3
Работна среда
-5

Не съветвам никой, уважаващ себе си човек, да започва работа в тази фирма. Ако искате да работите за чест и слава и никога да не получите парите си-можете да пробвате. Абсолютно гарантирано е, че ще ви съблазняват с лъжливи и нереално високи условия на работа и възнагражнения, който никога няма да получите.Чесно казано при наличието на стотици излъгани и жестоко измамени хора....се чудя още как съответните хора спокойно си ходят по улиците и дори още как излиза сп. Business week, което е единственото останало от "великото" им портфолио със сумати уж престижни и лецензирани издания! Въпреки че се съмнявам след тоталният им разпад да продължат да съществуват и да набират персонал, съветвам хората никога да не се подлъгват по дръзки и смешни предложения!


бивш служител

-3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-4
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
3
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
-5

Единственото хубаво нещо в тази пародия на медийна компания са чудесните колеги. Ръководството е тотално некомпетентно и не приема аргументирано мнение/предложение, а после биваш обвинен в липса на инициативност. Собственикът не показва никакъв респект, държи се просташки, все едно подчинените са изтривалки. Няма организация на работата, няма планиране. Работи се на принцип много шефове, малко работари. Хората напускат, нови не се наемат. Заплатите често се бавят. Но най-ужасно от всичко е унизителното отношение и усещането да си постоянно на тръни, без да знаеш кога ще дойде поредната порция заплахи и крясъци...


-41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
-5
Работна среда
-5

МАК МЕДИА е нова прес-група, която издава в.КЕШ, семичника Бизнес Уик България, месечното списание ВМ - Бизнес Мениджър и се подготвя издаването на нов ежедневник - КЛАСА. За съжаление обаче, въпреки усилията на другите съдружници, единия от собствениците на групата - ......... ........... - успява все още да налага к. си начин на управление. Вестник КЕШ, например, бе основан с лиценза на Рингие от известния журналист Мико Петров. След смъртта му, кой знае как лиценза бе купен от продавач на стари коли, бизнесмен от типа "тука има-тука нема", световно неизвестния ........ ..........., който сведе икономическия седмичник до тиражите на заводска листовка.

От години няма главен редактор, нито едно свястно журналистическо име, а в редакционното каре се срещат и постоянно се сменят имената на момичета-стажантки от журналистическия факултет. Никой не цитира разследване или анализ на вестника. В новите лицензни издания на амбициозния анти-издател има преводни материали от западни икономически журналисти, но българската секция си е досущ недоносчето КЕШ. Има информация, че били разнасяни безплатно в пощенските кутии във входовете на жилищни блокове и продажбата им била крайно незначителна.

Едно е сигурно: докато ....... ......... е там, нищо добро не чака прес-групата, защото той е човек, който:

• Не е сигурен какво иска,
• Променя мнението си много бързо и често,
• Изработил си е навик да бъде винаги недоволен, за да държи подчинените си в напрежение и страх,
• Не умее да стимулира хората, а точно обратното,
• Няма ясно изградено мнение за много неща,
• Има ограничено мислене и склонност към неприемане или игнориране на нова информация,
• Има склонност към подценяване на опонента и към пряка конфронтация,
• Изисква да бъде уважаван,
• Неделикатен е, не уважава служителите и клиентите си,
• Не умее да общува, защото е пълен ..........,
• Подценява персонала и смята другите хора за глупаци, които би могъл да манипулира,
• Ако му бъде предложено нещо, не го приема, а след известно време го представя като своя идея (в този смисъл дори и да му предложиш нещо, няма гаранция, че ще го развие),
• Не познава слабостите си и надценява способностите си,
• Публично критикува служителите си,
• Обвинява другите, когато нещата се объркат,
• Не притежава лидерски качества.

Поради навика си да бъде винаги недоволен, за да държи подчинените си в напрежение и страх, никой свестен човек не се задържа повече от три месеца. Текучеството е страхотно, а дезорганизацията - огромна. Собственика си има фаворити, а ако не си между тях - жална ти майка.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

МАКМЕДИА

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?