Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

АЙ СИ ТИ СОЛЮШЪНС ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Студентски град, ул."Петър Джидров" 2Е&markers=София,Студентски град, ул."Петър Джидров" 2Е

АЙ СИ ТИ СОЛЮШЪНС ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
1
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
-5

Работя няколко години в тази фирма, бях в отпуск по майчинство, но от януари вече не и не мога да се върна на работа, защото работното ми място не се пази, както е по закона на Република България.
Нищо хубаво не съм видяла, освен, че два месеца преди да изляза болнични ми вдигнаха парите. Работих до 9 месец, защото осигуровките са минимални. Заплатите винаги се бавят с по две седмици, много рядко да се плати на време, като една част се получава на ръка, другата част се превежда на карта, парите все не стигат до служителите на време по различни причини. Няма никакво професионално развитие. Работата е много повече, от заслуженото заплащане.

Просто една некоректна и непрофесионална фирма във всяко едно отношение .

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?