Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Техруум /img/frontend/nomap.png"
5 4 0
4 точки от 34 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-30 от общо 34


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

До Михаела и Красимир Василев:

Научете се кога се пише "и" и кога се пише "й". Срамно е да не знаете.


шубе го/я е и не казва!

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

ЕВАЛА на екипа на тази фирма.
И аз като въпросната дама Михаела, редовно оглеждам топ фирмите. За разлика от нея не пиша коментари ако действително не съм имал вземане-даване с фирмата.
ЗА ПРЪВ ПЪТ ВИЖДАМ НА КОМЕНТАР ДА ОТГОВОРИ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ФИРМА.
Не само че е отговорено ами е подходено дипломатично.
Много добро впечатление ми направихте, подхода Ви и това, че държите на репотацията на фирмата си.
Реално в България никой не го интересува мнението на работниците. Придуден си да работиш ако ще и за 500лв, иначе ще гладуваш. Този сайт е живото доказателство. Естествената реакция на работниците е хейтарство.
Незнам какво и къде е търсила дамата, но аз просто звъннах на познат архитект и го питах чувал ли е за TechRoom. Това, което ми каза в общи линии е потвърдено от коментарите на хората.
Поздрави на екипа на TechRoom България.
Пожелавам Ви успех в начинанията и определено ще се свържа с Вас за да се запознаем!


бивш служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Работих в офиса на фирмата в Лондон почти 1 година и половина до Февруари 2017г. Много коректни към персонала. Всички екипи са съставени от млади хора, което носи своите минуси (особено що се отнася до пробиване на нови пазари). Водещ фактор при работата в фирмата е качеството и удовлетворението на клиента. Чак понякога изглупяват и правят неща, които не са договорени. Не го казвам с лоши чувства, а напротив. Недостатъчно добре измислено е ежегодното повишаване на квалификацията на персонала. Задължително е и убива около месец в САЩ. Вярно покриват разноските и пътните и т.н., но цял месец си далеч от децата си (определено не е лесно да си майка и да оставиш децата за цял месец).
Много се радвам, че решиха да направят опит да пробият на Българския пазар и им пожелавам да пожънат поне толкова позитиви, колкото в останалите страни.

На девойка с изказано мнение на база кога и къде е регистрирана фирмата, без да е работила в нея или въобще да има представа за какво говори ще кажа само едно - Несериозно е и определено е подигравка да изказвате подобно мнение на база догадки.

За разлика от Вас аз ще оставя контакт, защото мога да застана зад думите си, а не просто да напиша нещо без какво и да било покритие.

Виолета Георгиева ([email protected])


представител на управлението

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Скъпа Михаела,

Отговарям Ви като представител на TechRoom в България.

Нямаме честта да Ви познаваме, а съдейки по мнението Ви и Вие не ни познавате. По тази причина ще започна с малко предистория.

Персоналът на фирмата в огромната си част е съставен от млади хора, които работиха за компании и корпорации извън родната си страна и решиха, че е време да се върнат, да пренесат част от опита, събраните знания и естествено капитал, обратно в България (в тези редици се причислявам и аз).
Основните компании, продължават да са локализирани и развиващи дейността си извън България (просто икономическа изгода и установени пазарни ниши). Вярвам, че и в родната си страна ще успеем да достигнем до успех.

Нека да отговоря на изказването Ви (надявам се задоволително).

Клиентите ни са оставили положителни коментари (за което им благодаря) поради ред причини. Няма смисъл да изброявам какво предлага компанията ни и защо продуктите ни са търсени.
Ние като млади хора сме използвали доста пъти подобни сайтове за да проверяваме отзивите за компании и на база тези отзиви сме изграждали първоначално мнение. Поради тази причина решихме, че е важно да предложим на част от нашите клиенти (предимно тези от Балканите) след края на даден проект да напишат коментар за компанията. Някой клиенти се засмяха и казаха, че това не е важно, но други оставиха коментари. В България за съжаление забелязваме, че всеки се стреми да изтъква негативите без дори да е запознат с позитивите. Надяваме се, че с този малък жест от страна на клиентите ни, може да покажем че не е невъзможно да се изтъкват позитиви.
Предлагайки на клиентите ни да оставят коментар, обикновено предоставяме линк към този сайт. Фейсбук не е наша цел. Имаме страница за да се идентифицираме чрез нея, ако някой направи търсене през социална мрежа. Не ме разбирайте погрешно, нямам нищо против фейсбук и другите социални мрежи, просто целевата ни група там е незначителна. Фейсбук страницата е направена скоро, защото компанията в България е открита преди няколко месеца. Страницата е направена от чист ентусиазъм на един от българските колеги. Междувременно ще се радваме ако Вие я харесате.

Останалите коментари идват от хора, които са се срещали с нас (основно под формата на стажове или кандидатстване за работа). Държа да отбележа, че дружеството ни в България може да е регистрирано скоро, но останалите ни компании набират персонал в зона Балкани и Западна Европа от няколко години.

TechRoom е регистрирана в България, като стратегия за разширение на съществуващ бранд за технологични разработки в AEC. Или иначе казано-опит да се разрастнем към собствената си родина. Да компанията е регистрирана в село Белопопци. Не само, че е регистрирана там, но от там работи целия ни координационен екип. Изнесеният ни офис е в София. От него работим всички останали служители, обичащи сутрешния трафик.

Личното ми мнение е, че изказването Ви по-скоро звучи обидно - "И колко пък да са добри и да предлагат високо възнаграждение, при положение, че фирмата е открита с капитал 100 лв. в село Белопопци!!!"

Фирмата е регистрирана по надлежния ред (включително има данни в държавен вестник).
Невиждам логика, която да обвързва мястото на което е регистрирана дадена компания с това какви възнаграждения дава, къде са офисите или какъв е ценза на дружеството.

Предвид, че сте писали от позиция "кандидат за работа" без съответно при нас да е постъпвало запитване от лице с вашето име, мисля че сте си извадили прибързани заключения и сте сложили компанията ни под общ знаменател.

В TechRoom се гордеем с това, че предоставяме на клиентите си продукти и услуги в сферата на иновации, високи технологии, проектиране и строителство без да отстъпваме на която и да било компания по света.

Предвид, че съм част от екипа на TechRoom от самото начало (офис Бостън 2012г) , знам какви са ценностите на компанията и мога да твърдя, че никога през всички тези години не сме си позволявали да се отнесем с лека ръка към клиент, стажант или кандидат за работа. На всяко запитване е отделено време, с всеки заинтересован е проведен разговор, дори да сме претоварени и без свободни позиции. Всички ние сме минали по "трънливият" път, били сме стажанти, работници и клиенти. Всеки от нас има зад гърба си надменното отношение на чужденците, това че хората от Балканите са половин човеци и прочее.

Всеки от нас се е борил през годините и се е изкачвал по корпоративната стълбица, доказвали сме и ще доказваме, че можем и знаем, че сме иноватори, че не отстъпваме по нищо на когото и да било, че сме по-добри.
Не е случайно, че отговарям на мнението Ви. Политика на компанията е да се държи на доброто име и реноме.

Не приемам мнението Ви за компанията ни без да сте запозната с работата, проектите ни и най-вече с екипите ни.

Ще се радвам да се свържете с нас за да Ви запознаем с ценностите и работата на компанията и да променим мнението Ви.

С Уважение,
Красимир Василев
www.TechRoom.bg
[email protected]


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
Преглеждам редовно сайта, любопитно и е кой са читавите фирми в България. Малко са и са основно чуждестранни. Така попаднах на мненията тук за TechRoom. Това което ми направи впечатление, че мненията са писани за месец и половина, всички много положителни, чак и от клиенти. Обикновено когато клиенти хвалят дадена фирма и пишат на страницата във Facebook, тук много рядко :)
Второ-щом фирмата има 518 проекта, както са посочили на сайта си и са с офиси в София, Лондон и Бостън някой беше споменал, защо във Facebook имат страница едва от месец и половина-два, от както и тук са заваляли положителните коментари. И имат само 41 харесвания там до момента, нито един коментар :)
И колко пък да са добри и да предлагат високо възнаграждение, при положение, че фирмата е открита с капитал 100 лв. в село Белопопци!!!
И понеже не ми се рови и в ДАКСИ , бас ловя, че фирмичката е открита преди 2-3 месеца и сега масирано сами си пишат хвалбите тук.
Хитри сте, но не достатъчно.


клиент

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Клиент съм на фирмата и пиша понеже е рядкост да се попадне на подобни хора въобще. Бяхме поели обект с изисквания за BIM. Познати ни подведоха, че е много лесно и бързо, че бързо се проектира и т.н. Парите бяха много над стандартното равнище и се изкушихме да правим нещо, което нямахме идея какво е. Та естествено се оказа, че далеч не е лесно да се изпълнят конкретни BIM изисквания на англичани, парите са ни в сметките, а ние неможем да предадем обектите. Попаднах на инж. Илиев на една конференция в Лондон, докато се опитвах да открия начин да не фалираме заради неустойки. Оказа се, че е Българин и не само че ми е сънародник, но е и международно признат експерт и лектор на тема BIM. Предложи да ми помогне да преодолея проблема с поетия ангажимент и ме извади буквално от пропастта. От тогава използваме неговите услуги за инженеринг, BIM, а понякога и цялостно управление на проекти. Скоро научих, че е направил клона на една от фирмите си в родната ни страна и много се зарадвах. Настоящият проект, по които работя е насочен именно към новата българска фирма (TechRoom), качеството е на познатото ми вече високо ниво и по нищо не отстъпва на качеството на клонове в Лондон или Бостън. Поздравления за всички млади колеги, които работят там. Справяте се отлично и това се оценява високо не само от мен! ПРЕПОРЪЧВАМ TechRoom на всички, които изискват качествено проектиране или търсят внедряване на най-новите технологии в сектора.


клиент

44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Много мнения чух за фирмата и все позитивни. Като типичен българин реших да пробвам за да проверя дали познатите не преувеличават. Възложих им управление, проектиране и строителство на офис сграда. Говориха ми за някакви нови технологии и т.н. Реално нищо неразбирам от тези неща и не се впечатлявам лесно, свикнал съм да работя по добре познатия начин в България. Много ме впечатли проектирането и въобще детайлността, в която мислят тези млади момчета. Много изпипани проекти, всевъзможни анализи за които си мислех, че има само по филмите. Направиха ми симулация на строителството времето и разходите, както и проектираха в последствие 25 годишна поддръжка на сградата. Много доволен съм и ще продължа да използвам услугите им.


кандидат за работа

44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Приятели ми казаха за фирмата и реших, че е хубаво място. Изчетох коментарите не само в този сайт, но и в няколко други включително и от страни извън Балканите. Поговорих си с няколко човека, които са оставили контакти и реших че искам да работя в TechRoom.
Търсих по всички портали за работа някакви обяви, но нищо.... Затова изпратих писмо, в което описах желанието си и приложих CV, снимка .. абе всичко както си му е реда. Бях намалил очакванията понеже не е като да търсят хора с обяви и реално в България повечето работодатели дори няма да отговорят на подобно писмо (пробвал съм със Софийска вода и затова отбелязвам, че дори не отговарят).
Та след няколко дни бях загубил всякаква надежда, че ще отговорят и ги бях отписал като поредните които вече са литнали в облаците и с обикновени хора не общуват.

За мое голямо щастие 10тина дни след като пратих писмото си ми позвъниха и обясниха че управителя избира директно хората, но не е в България. Свързаха ме с управителя за да говорим лично. Може би това беше най-смисления ми 20 минутен разговор с работодател въобще.
В крайна сметка управителя ми обясни че нямам опит и знания за позицията, която желаех и ми предложи два варианта ( 1ви отивам на 6 месечен стаж в офиса в София или 2ри отивам на 6 месечен стаж в офиса в Лондон ). След стажа решават дали съм покрил очакванията им и ме наемат. Обясниха ми, че всички разходи се покриват от фирмата, включително наеми, сметки, здравни, транспорт и отделно получавам заплата. Условията за стаж са по-добри от колкото условията на останалите фирми за постоянна работа. Естествено при тези условия реших да ползвам отворилата се врата и избрах стажа в Англия. Вече 2ри месец съм в Лондон и всичко е точно. Екипа е уникален, работи се с кеф, офиса им е подобие на офис на GOOGLE, всеки може да работи от хамак, бюро или от пухове из целия офис. 2 пъти месечно се прави тиимбилдинг. Всеки ден съм заедно с екипите и работя наравно с тях по проектите, не се чувства дистанция, не се отнасят с мен, като идиот и да ходя само да принтирам и да чертая (както в почти всички фирми за проектиране).
В момента на стаж сме 21 човека общо в офисите в София, Лондон и Бостън (за други не знам дали имат). Борим се за 12 работни места. Хич не е лесно, но според мен си заслужава.

Пиша го на всички колеги, който имат желание да се развиват. Постарах се да опиша първите си впечатления подробно за да знаете какво да очаквате ако и Вие тръгнете по моя път.

По мое мнение фирмата ще стане огромна и много стабилна. Казвам го не само защото съм избрал да се боря за място в нея, но и като човек които е видял какъв продукт предлага, на какво ниво се работи и с какво качество.


клиент

44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
5

Клиентка съм на фирмата. Работят изключително добре, с много хъс и желание. Проектите им са на светлинни години от тези на конкуренцията. Много добро управление и проектиране, значително спестяване на строителни и разходи за поддръжка.
Препоръчвам ги на всеки, който се занимава с индустриално производство, складово и логистично строителство и всичко което трябва да бъде измислено, построено и поддръжано добре!
Специални благодарности на инж. Любомир Илиев, които действително се грижи клиентите да получават безгранични възможности!


бивш служител

43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
5

Работих в TechRoom до преди няколко седмици. Много добра фирма. Страхотен колектив, заплащане в горните граници за сектора, изключително много привилегии за служителите. Работи се както по огромни проекти, така й по малки проекти из целия свят. Много добро място да се развиете и да станете отличен професионалист. Напуснах фирмата защото реших да започна своя практика в Румъния. Не се замисляйте ако Ви попадне възможност да работите с TechRoom или да станете част от нея. За 15 години опит в строителството не съм виждал фирма, която да има дори близък до потенциала на TechRoom. Изключителни специалисти. Много добри Project и BIM Мениджъри, цял отдел координатори на проекти и отдели за архитектура, конструкции. ВиК, ОВК, Ел. Фирмата не е локализирана в България по начало. Имат доста офиси, като хората ходят на обучения и практики във всички офиси из цялия свят. Като обобщение - TechRoom е добра фирма и предлагат уникално управление на проекти, проектиране и строителство. Пиша мнението защото действително си заслужава да се похвали фирмата. Рядкост е в България да се намери добра компания, която има потенциал и уважава служителите си. Точно такава компания е TechRoom.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?