Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Техруум /img/frontend/nomap.png"
5 5 0
5 точки от 9 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-9 от общо 9


клиент

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Клиент съм на фирмата и пиша понеже е рядкост да се попадне на подобни хора въобще. Бяхме поели обект с изисквания за BIM. Познати ни подведоха, че е много лесно и бързо, че бързо се проектира и т.н. Парите бяха много над стандартното равнище и се изкушихме да правим нещо, което нямахме идея какво е. Та естествено се оказа, че далеч не е лесно да се изпълнят конкретни BIM изисквания на англичани, парите са ни в сметките, а ние неможем да предадем обектите. Попаднах на инж. Илиев на една конференция в Лондон, докато се опитвах да открия начин да не фалираме заради неустойки. Оказа се, че е Българин и не само че ми е сънародник, но е и международно признат експерт и лектор на тема BIM. Предложи да ми помогне да преодолея проблема с поетия ангажимент и ме извади буквално от пропастта. От тогава използваме неговите услуги за инженеринг, BIM, а понякога и цялостно управление на проекти. Скоро научих, че е направил клона на една от фирмите си в родната ни страна и много се зарадвах. Настоящият проект, по които работя е насочен именно към новата българска фирма (TechRoom), качеството е на познатото ми вече високо ниво и по нищо не отстъпва на качеството на клонове в Лондон или Бостън. Поздравления за всички млади колеги, които работят там. Справяте се отлично и това се оценява високо не само от мен! ПРЕПОРЪЧВАМ TechRoom на всички, които изискват качествено проектиране или търсят внедряване на най-новите технологии в сектора.


клиент

44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Много мнения чух за фирмата и все позитивни. Като типичен българин реших да пробвам за да проверя дали познатите не преувеличават. Възложих им управление, проектиране и строителство на офис сграда. Говориха ми за някакви нови технологии и т.н. Реално нищо неразбирам от тези неща и не се впечатлявам лесно, свикнал съм да работя по добре познатия начин в България. Много ме впечатли проектирането и въобще детайлността, в която мислят тези млади момчета. Много изпипани проекти, всевъзможни анализи за които си мислех, че има само по филмите. Направиха ми симулация на строителството времето и разходите, както и проектираха в последствие 25 годишна поддръжка на сградата. Много доволен съм и ще продължа да използвам услугите им.


кандидат за работа

44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Приятели ми казаха за фирмата и реших, че е хубаво място. Изчетох коментарите не само в този сайт, но и в няколко други включително и от страни извън Балканите. Поговорих си с няколко човека, които са оставили контакти и реших че искам да работя в TechRoom.
Търсих по всички портали за работа някакви обяви, но нищо.... Затова изпратих писмо, в което описах желанието си и приложих CV, снимка .. абе всичко както си му е реда. Бях намалил очакванията понеже не е като да търсят хора с обяви и реално в България повечето работодатели дори няма да отговорят на подобно писмо (пробвал съм със Софийска вода и затова отбелязвам, че дори не отговарят).
Та след няколко дни бях загубил всякаква надежда, че ще отговорят и ги бях отписал като поредните които вече са литнали в облаците и с обикновени хора не общуват.

За мое голямо щастие 10тина дни след като пратих писмото си ми позвъниха и обясниха че управителя избира директно хората, но не е в България. Свързаха ме с управителя за да говорим лично. Може би това беше най-смисления ми 20 минутен разговор с работодател въобще.
В крайна сметка управителя ми обясни че нямам опит и знания за позицията, която желаех и ми предложи два варианта ( 1ви отивам на 6 месечен стаж в офиса в София или 2ри отивам на 6 месечен стаж в офиса в Лондон ). След стажа решават дали съм покрил очакванията им и ме наемат. Обясниха ми, че всички разходи се покриват от фирмата, включително наеми, сметки, здравни, транспорт и отделно получавам заплата. Условията за стаж са по-добри от колкото условията на останалите фирми за постоянна работа. Естествено при тези условия реших да ползвам отворилата се врата и избрах стажа в Англия. Вече 2ри месец съм в Лондон и всичко е точно. Екипа е уникален, работи се с кеф, офиса им е подобие на офис на GOOGLE, всеки може да работи от хамак, бюро или от пухове из целия офис. 2 пъти месечно се прави тиимбилдинг. Всеки ден съм заедно с екипите и работя наравно с тях по проектите, не се чувства дистанция, не се отнасят с мен, като идиот и да ходя само да принтирам и да чертая (както в почти всички фирми за проектиране).
В момента на стаж сме 21 човека общо в офисите в София, Лондон и Бостън (за други не знам дали имат). Борим се за 12 работни места. Хич не е лесно, но според мен си заслужава.

Пиша го на всички колеги, който имат желание да се развиват. Постарах се да опиша първите си впечатления подробно за да знаете какво да очаквате ако и Вие тръгнете по моя път.

По мое мнение фирмата ще стане огромна и много стабилна. Казвам го не само защото съм избрал да се боря за място в нея, но и като човек които е видял какъв продукт предлага, на какво ниво се работи и с какво качество.


клиент

44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
5

Клиентка съм на фирмата. Работят изключително добре, с много хъс и желание. Проектите им са на светлинни години от тези на конкуренцията. Много добро управление и проектиране, значително спестяване на строителни и разходи за поддръжка.
Препоръчвам ги на всеки, който се занимава с индустриално производство, складово и логистично строителство и всичко което трябва да бъде измислено, построено и поддръжано добре!
Специални благодарности на инж. Любомир Илиев, които действително се грижи клиентите да получават безгранични възможности!


бивш служител

43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
5

Работих в TechRoom до преди няколко седмици. Много добра фирма. Страхотен колектив, заплащане в горните граници за сектора, изключително много привилегии за служителите. Работи се както по огромни проекти, така й по малки проекти из целия свят. Много добро място да се развиете и да станете отличен професионалист. Напуснах фирмата защото реших да започна своя практика в Румъния. Не се замисляйте ако Ви попадне възможност да работите с TechRoom или да станете част от нея. За 15 години опит в строителството не съм виждал фирма, която да има дори близък до потенциала на TechRoom. Изключителни специалисти. Много добри Project и BIM Мениджъри, цял отдел координатори на проекти и отдели за архитектура, конструкции. ВиК, ОВК, Ел. Фирмата не е локализирана в България по начало. Имат доста офиси, като хората ходят на обучения и практики във всички офиси из цялия свят. Като обобщение - TechRoom е добра фирма и предлагат уникално управление на проекти, проектиране и строителство. Пиша мнението защото действително си заслужава да се похвали фирмата. Рядкост е в България да се намери добра компания, която има потенциал и уважава служителите си. Точно такава компания е TechRoom.


бивш служител

43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Бях на стаж в тази фирма и съм много доволен.
Стажа по начало беше неплатен...шефа ми обясни още първия ден, че работа за без пари няма. Даваха ми по-голяма заплата отколкото вземах на стандартната си работа. Колегите са много печени. Шефа е българин и има още 6 български служители в офиса в София, всички останали са чужденци (до около 30тина човека съм ги броил на големи обекти). Добива се ужасно много опит за много кратко време, работи се по международни проекти, екипите са смесени, вижда се как се работи по света и се изисква минимум същото качество от всички. Незнам защо останалите дават ниски оценки за локацията им-лично на мен ми допада много и винаги намирах място да спирам. Работната среда е уникална, уважението между колегите е първи принцип. За 4 месеца не съм бил свидетел на надменно поведение или поставяне на служителите в неудобна позиция. Фирмата е уникална, няма нищо общо с която и да е друга фирма в която съм работил. Когато има проблем шефа лично се заема и го изчиства за секунди, не както в повечето случай да го замете колкото да мине проекта или ако стане гаф да се оправдава и да вика по служителите. Няма да сбъркате ако отидете да работите в TechRoom. Фирмата има офиси в други държави и понеже се харесахме ми предложиха да отида на стаж в офиса им в Лондон, защото тази година съм за 2 семестъра по еразъм в Лондонски университет. Не съм чувал за друга фирма, която предлага подобни екстри на стажантите си.
За всички мераклии да кажа само, че свободни позиции не се обявяват. Такава е политиката на фирмата.
Аз лично попаднах на техен клиент, които много ги похвали (познавам човека и като знам какви неща строи и какви изисквания има не си представях, че може да похвали българи за каквото и да било). Реших да си пратя молбата за стаж на офисния им email, преди това прерових какви ли не сайтове с обяви и т.н. Те се свързаха с мен в рамките на седмицата и направо отидох на интервю.


клиент

42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
5

Работя с TechRoom, още преди да отворят Българската компания. Последните си инвестиционни проекти възложих да изпълнят TechRoom Bulgaria. Изпълниха проектите в UK стандарт с изисквания за BIM Level 3 LOD 450(който дори в Англия се покрива трудно) и го съобразиха с всички локални изисквания в Русия. В момента работя с тях по логистични и складови бази в България и Гърция и не съм имал каквито и да било проблеми. Рядкост е да се работи с такива професионалисти в управлението на проекти.
Цените за продуктите и услугите, които предоставят са може би най-добрите в Европа.
Това е единствената фирма, с която работя в България. Всичко възлагам на тях, те разработват управлението и избират с какви и колко партньори да работят, защитават интересите ми и контролират качеството. Не се занимавам вече със стотици фирми, коя от коя по големи лъжци. Предвид, че строя еднотипни сгради и мога да сравня какви са резултатите - реално оценката ми е: перфектен контрол на процесите на проектиране и строителство, стандарт за контрол на качество и защита на инвеститоски интерес, перфектна документация и прозрачност, достъп до всички участници в процесите (не слагат параван между инвестотора и изпълнителите), използване на най-нови технологии, разработване на много подробни проекти и анализи, Общо от 3те реализирани проекта с тях средно спестяване на разходи 8% и качество на проекта и сградите, което не съм предполагал, че може да се купи с пари.
Препоръчвам ги на всички, които искат да проектират, построят и експлоатират сгради или съоръжения.
Д. Новиков


кандидат за работа

41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте, работих в тази фирма около 2 години.
Фирмата по начало е Американска и има клонове в Англия. Последния клон е Българския. Собственика е Българин и е уникален млад човек. В началото работех в офиса в Лондон, след това се преместих в офиса им в Бостън. В момента съм майка и гледам детето си. Клона в България съм посещавала преди време за да обучавам новите колеги и съм изключително доволна от това което видях като структура и начин на работа. Заплащането е много над средното за професията. Фирмата работи с много партньори, като по този начин явно не се налага да имат офиси и екипи из целия свят. Страхотна работна обстановка. Ненормирано работно време (поне моето беше такова). Всеки знае задачите за седмицата и сам преценява как, кога, откъде и по какъв начин да ги изпълни. Добро впечатление ми направи, че клиентите са много ценени и по начало се работи с идеята за създаване на перфектен продукт и максимален позитив за клиента. Това е много рядко качество за фирми особено в САЩ. Персонала се цени и преминава обучения често. Собственика на фирмата лично избира персонала и лично провежда обученията, за което му свалям шапка. Като цяло една фирма, която си цени персонала и клиентите и не е за изпускане. В момента имам собствена фирма за дизайн и използвам услугите на TechRoom като клиент, не смятам че има друга фирма, която да ми предложи толкова много услуги и продукти в сферата на проектиране, строителство, иновации и високи технологии и всички те да са на високо ниво.
Като обобщение ще кажа следното:
Ако Ви се отдаде възможност да работите за TechRoom, отивайте. Ще Ви уважават и ще работите спокойно в добра среда за развитие.
Ако пък сте клиенти, определено ще получите много добро обслужване и продукти с много високо качество.

Отрицателни страни на TechRoom: Използват най-новите технологии, разработват иновации и ги ползват директно в работата си. Това е супер, но има много негативи. Изискват чести обучения, хората трябва да имат доста знания в различни сфери за да могат да не се притесняват от толкова технологии на всички нива от работата. Стремежа им към технологиите е огромен и гълта изключително много финансов ресурс, което се отразява на годишните бонуси към заплатите на служителите.


клиент

37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
1
Колеги
5
Работна среда
5

Фирмата и хората, които обслужват клиентите са много добри. Възложих им управление на проект около 15 000м2, изцяло в BIM. Поеха целия процес по проектиране, строителство, избор на изпълнители, екипи и т.н. Уникален завършен продукт. Всичко беше готово в предварително заявения срок, перфектно проектиране и строителство. Всички изисквания, който поставих бяха изпълнени. Строила съм в Англия и мога да кажа ,че TechRoom по-нищо не отстъпва. Всичко е на ниво и е изпипано до най-дребни детайли. Включително строителни симулации, проектни варианти, анализи на цени, вложени материали и всякакви неща, които досега са ми предлагали огромни строителни фирми извън България и то за баснословни суми. Много съм доволна и ще продължа да работя с тях. Страхотни експерти. Негативи: Паркинга на офиса им е винаги пълен и място за спиране се намира след 10-15 мин. вътрене по улички. Надявам се да решат проблема, защото е много неудобно.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?