Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Оптики Леонардо /img/frontend/nomap.png"

Оптики Леонардо

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Тонко
клиент служителите работещи в оптики не са просто продавач-консултанти, а оптици с образование за такива. Да за да си оптик имаш да учиш доста и теория и практика.
Така, че ако приятелката ви е била отстранена веднага си е било поради нейната некомпетентност и не можене да се справи в някоя ситуация в която се изисква знания за оптик.
А до коментара на Анонимен... нещата, които си написал отговарят 1 към 1 с положението и в друга голяма верига оптики. С разликата, че във въпросната излизане за почивка не се толерира.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

След като започна работа във оптики Леонардо Варна моя близка беше отстранена с мотив ,че няма необходимите качества за тази работа (продавач - консултант). Но проблема е, че този извод е направен на база ЕДИН ,повтарям ЕДИН работен ден и за причина е посочена , че не посреща клиентите в магазина. Щеше да е ОК ,ако г-жа управителката, не и знам името, изрично не я е предупредила да не ПОСРЕЩА САМА КЛИЕНТИ. Тук ще пропусна фрази от рода на: "нямате право да седите", "измий чиниите моля те!" и тем подобни. За обучение някакво не е станало изобщо на въпрос. Явно тази другарка много сериозно се е взела за велика управителка. За един работен ден и Господ Бог не може да прецени кой какъв е , ама явно там са по-велики и от Господа-Бога...


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Фирмата е ок и печеливша. Масово заплатите са под 1000 лв ако не си от родата, тъй като това е класически пример за мноооооооого семейна фирма. Там мениджмънтът са двама бивши съпрузи с техните нови половинки, синчето (всъщност най-нормален сред всички, но млад, неопитен и зависим) с изгората му. Един братовчед на великата свръх изнервена мениджърка, както и една сестра на същата мениджърка с мъжа си. Всеки един от тези е мениджър. Представете си само :)))) Работното време зависи от това в кой обект или офис работиш, но държат стриктно да се спазва. Това е нормално. Ненормалното е, че държат всички служители да идват и да си тръгват абсолютно на секундата заедно. И най-вече всички да излизат и почиват заедно, както и да ядат на едно място (скъпо място - меню около 6-7-8 лв). И това не е всичко. Ако си носиш храна или решиш да работиш в почивката те обявяват за аутсайдер публично. Дам... Това е нивото там. Ако търсите развитие- няма шанс за хора извън родата. Напълно е възможно в някакъв момент да изпушат и да те затворят в някаква стая с идея изнудване да подпишеш споразумение за намаляване на заплатата без конкретна причина. Историята помни такива случаи - поне 5 бр.Ако си несъгласен - чао. Отношението на ежедневна база, без значение колко си изпълнителен, точен и работлив, е изключително унизително и просташко. А, да! Чистиш като луд офиса без значение как си облечен, защото половинката на шефката е маниак на тема чистота - има си определена посока за чистене на пода :)))) Заплатите в магазините са мизерни, а и си подслушват и гледат с камери служителите. С две думи: ЧУЕШ ЛИ ЗА ЛЕОНАРДО БЯГАЙ В ДРУГАТА ПОСОКА!!!! По- некоректни работодатели рядко съм срещал.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?