Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ВЕГА СИСТЕМ 2010 ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Младост 1А, блок 550 / блок 535&markers=София,Младост 1А, блок 550 / блок 535

ВЕГА СИСТЕМ 2010 ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте! Казвам се Тодор и съм настоящ служител на фирма "Вега Систем 2010" ЕООД. Започнах работа преди няколко месеца непосредстено след "Анонимния" колега, който е дал своето мнение за работата и условията във фирмата. Ето моето.
За условията - Заплащането е конкурентно на това в бранша. До момента НИТО ЕДНА заплата не ми е забавена или не платена. Отношението на шефа е супер коректно. Работното време се спазва точно.
Шефът - г-н Богданов, винаги влиза в положение, независимо от ситуацията (което не много работодатели правят и биха направили). Винаги се държи много земно, няма напрежение, няма интриги и т.н.
Колкото до коментара на колегата за качеството на работа и артикулите, които предлагаме. Мога само да кажа, ДА! имахме един хард диск с лоши сектори сменен за нов, точно от теб "колега". Мисля ,че клиентите сами могат да преценят как работим.
Коментара го написах, защото случайно попаднах на тези дивотии.


клиент

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте - на всички!! Познавам по стечение на обстоятелствата и Управителя - г-н Богданов и работата на Вега Систем от 20 години.Винаги реагират професионално на проблема! Винаги са коректни! Винаги предлагат няколко варианта в полза на клиента.Затова съм редовен клиент на Вега Систем и много от моите приятели,съседи и бизнес партньори също.
Светкавичното
отстраняване на проблемите се извършва он-лайн,когато се налага.Така Вега Систем ми спестяват време,нерви и пари.
Отзивчиви и добронамерени хора - това са Вега Систем!
Желая им здраве и все така , да помагат в трудни моменти!!


клиент

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Въпросната фирма, ако може така да се нарече е един от най-некоректните сервизи и магазини в София. Адаптерите за лаптопи са от втора употреба до кофти менте от пазара на цени като за нови. Рам паметта в много редки случаи е нова, но се продава на цена като за нова. Лаптопите са от най-големите дървета, хардискове с безкрайни бад сектори и не работещи батерии. Касовите бележки са кът в повечето случаи. Инсталират се триал версии на операционни системи , които след първият месец или два започват да се рестартират, но естествено клиентите не трябва да знаят,че е от това. При почистване се слага от възможно най-нискокачествената термо-паста която е на цена около 3 лева за 50 лаптопа. Термопадове не се слагат тъй като били скъпи както казва въпросният собственик.


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Заплащането е минималното винаги с уговорка за несъществуващ процент, който винаги е по-малък от този който ти е казал "шефа" а именно въпросният Пламен Богданов. Овъртайма е ежедневие по около 3 работни дена на месец. А когато излезете в отпуск получавате по-ниско заплащане, защото не сте били на работа :) А заплатата ? Тя винаги се получава разсрочено и с месец закъснение и възможност различна от тази, която Ви е казал, че сте заработили, естествено нали. Паметта винаги изневерява, когато става въпрос за плащане. Та въпросният собственик, може да те гледа в очите и да те лъже, не за друго, а защото това му доставя удоволствие. Един мошеник, който чарджва дори и роднините си, а какво отношение да очаква човек от него, когато не му е никакъв. На този човек му е страшно неприятно да плаща задълженията си - това е начин на живот усъвършенстван на максимум.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?