Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ВЕГА СИСТЕМ 2010 ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Младост 1А, блок 550 / блок 535&markers=София,Младост 1А, блок 550 / блок 535

ВЕГА СИСТЕМ 2010 ЕООД

Напишете мнение
5 0 0
0 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


клиент

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Въпросната фирма, ако може така да се нарече е един от най-некоректните сервизи и магазини в София. Адаптерите за лаптопи са от втора употреба до кофти менте от пазара на цени като за нови. Рам паметта в много редки случаи е нова, но се продава на цена като за нова. Лаптопите са от най-големите дървета, хардискове с безкрайни бад сектори и не работещи батерии. Касовите бележки са кът в повечето случаи. Инсталират се триал версии на операционни системи , които след първият месец или два започват да се рестартират, но естествено клиентите не трябва да знаят,че е от това. При почистване се слага от възможно най-нискокачествената термо-паста която е на цена около 3 лева за 50 лаптопа. Термопадове не се слагат тъй като били скъпи както казва въпросният собственик.


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Заплащането е минималното винаги с уговорка за несъществуващ процент, който винаги е по-малък от този който ти е казал "шефа" а именно въпросният Пламен Богданов. Овъртайма е ежедневие по около 3 работни дена на месец. А когато излезете в отпуск получавате по-ниско заплащане, защото не сте били на работа :) А заплатата ? Тя винаги се получава разсрочено и с месец закъснение и възможност различна от тази, която Ви е казал, че сте заработили, естествено нали. Паметта винаги изневерява, когато става въпрос за плащане. Та въпросният собственик, може да те гледа в очите и да те лъже, не за друго, а защото това му доставя удоволствие. Един мошеник, който чарджва дори и роднините си, а какво отношение да очаква човек от него, когато не му е никакъв. На този човек му е страшно неприятно да плаща задълженията си - това е начин на живот усъвършенстван на максимум.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?