Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

PDS Bulgaria EOOD /img/frontend/nomap.png"

PDS Bulgaria EOOD

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Положението е fire and hire, особено последната половин година. От средата на 2018 досега хора само напускат, направиха и съкращения края на годината. Сега обаче ще наемат хора... сами си направете извода за управлението в бг офиса. Такива са законите в бг и го позволяват. В Холандия също имаше вълни съкращения и още напускания. Причините са преструктуриране и свиване, а от скоро и нови идеи за разрастване...Новите успехи се дължат само на офисите и хората в чужбина с оглед на продажби и клиенти. В бг са само изпълнители на чуждите офиси.
За колегите в Холадия само мога да кажа суперлативи реално.
Може да се ‘сработите’ само ако паснете на бг средата, все пак се работи в бг офиса. Положението е на големите крайности - виждате/виждахме и супер професионалисти инженери и хора и тотално....
И в края, не се наемат пълни нули, а всичко различно от 0 или минус има избор на работния пазар. Уважението на чуждите колеги може да спечелите само с професионални качества, ако все пак работите с тях.


бивш служител

4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
1
Потенциал
1
Местоположение
4
Колеги
3
Работна среда
4

Плюсове:
-Много добра локация - Бизнес Парк София
-Готини и малък сплотен екип
-Хубав офис и добри условия за работа

Минуси:
-Ниски заплати
-Липсва възможности за развитие
-Скучни проекти
-Празни обещания
-Лош мениджмънт

Подходящата фирма за хора търсещи начало стажове/начални позиции. За опитни хора които знаят какво искат и търсещи развитие не препоръчвам.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Искам да споделя моето мнение за компанията PDS Bulgaria EOOD, намираща се в Бизнес парк София. Кандидаствах за позицията офис асистент. Преди Нова година ми се обадиха да ме уведомят, че съм поканена на интервю. Уговорихме се за 3-ти януари 2017 година. Казаха ми, че до края на деня ще ми изпратят по имейл точен адрес на компанията, но нито до края на деня, нито през следващата седмица, го направиха. Въпреки че в Интернет може да се намери адреса. В деня на интервюто, само няколко часа преди него, получих имейл по пощата, че интервюто се отменя, защото интервюиращият бил болен. Щели да ми се обадят по-късно. До ден днешен така и не получих ново обаждане.
Изключително съм възмутена, защото не живея в София и трябваше да пътувам в деня на интервюто. А ако бях тръгнала в това лошо време?!
Чуждестранно име, български манталитет!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?