Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

УниКредит Булбанк /img/frontend/nomap.png"

УниКредит Булбанк

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 217 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 217


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Кандидатствах за работа на позиция Консултант клиенти в УниКредит, гр. Пловдив, където подборът протича по следния начин:
1) Привикват те на събеседване, на което присъстват представители на различни филиали на Банката (в моя случай 4-ма души). То трае около час и ти задават много и разнообразни въпроси, като накрая те карат да изброиш една пачка пари на ръка, докато се опитват да те разсеят максимално;
2) До около седмица след това провеждаш телефонно интервю с представител на ЧР, траещо 15-тина минути, бих казал съвсем формално;
3) Мениджърът на филиала, който най-много те е харесал (предполагам), те кани на евентуалното ти бъдещо работно място, където правиш т.нар. поведенчески тест, съдържащ доста въпроси, по които вероятно нямаш изградена позиция. Част от въпросите са например:
- Колко процента от политиците мислите, че лъжат;
- Колко често сте закъснявали на предишното си работно място;
- Съдени ли сте;
- Ако имахте фирма и разберете, че служител взима пари от касата, които после връща, как бихте реагирали;
- Ако Ваш колега извършва измами, бихте ли го докладвали незабавно и прочие...

След това ми казаха, че ще ми се обадят, за да ми направят предложение или за да ми кажат, че не съм подходящ (стана второто, което е меко казано странно, понеже имам нужното образование и препоръка от друга банка, където изпълнявах същата длъжност). Освен всичко, директорът се изказа доста ласкаво пред търговския мениджър относно интервюто, което сме провели, дори и обсъждахме евентуално повишение в 1-годишен срок. В края на краищата явно този псевдо тест си оказва голямо влияние.

Като заключение:
Би ми било много интересно какви заплати се дават, кака е бонус схемата и дали трябва да ме е яд на неадекватния подбор, който се извършва...


настоящ служител

6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-3
Привилегии
2
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-3
Потенциал
2
Местоположение
3
Колеги
1
Работна среда
2

В ИТ е сташна работа , никакви обучения , хора напуснат 5-6 дни след като са постъпили или още преди изпитателния срок. Всеки иска пък нищо не дава в замяна ... и има по 2-3ма незаменими в отделите и те се бутат всяка година .


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте! Работих в Уникредит Булбанк, няколко месеца.
Прочетох доста неща и съм съгласна с това, че работата е динамична и изисква бързина и аналитичен ум.
Почнях в малък филиал в квартал на гр. София, със супер готин и сплотен екип с изключително добър и сърцат директор, който е минал през доста позиции в банката и наистина си разбира от работата. Много ми помагаха всички!
Преместих се (по мое желание!) в центаралата- Света неделя...
За директора даже няма да си правя труда да пиша, защото не си заслужава...
По- голямата част от колегите са много готини и си помагат. Другата част са дребни и злобни души, които са сърдити на целия свят- и за тях не искам да отделям време.
Търговския може би е единствения човек, на който според мен му пука за нещата, които се случват там. Останах с много добри впечатления от него!
Нормално е работата в централен клон да е натоварена- факт! Но не може да няма отсяване, тоест- от други филиали в града, а и не само, ПОСТОЯННО ПРАЩАТ КЛИЕНТИ, само защото там е централа, а не знаят, че повечето служители са на 4,5,6,7 месеца и не знаят много неща по простата причина, че има супер много за учене, а в същото време няма хора да работят и ги пускат в дълбокото без да се замислят дали тези служители изобщо могат да работят!!!
Ежедневни имейли с това какво трябва да се направи, а дали има време за всичко това, което искат и в същото време да се обслужат клиенти на други клонове е отделен въпрос!
Да, няма как да получиш без да дадеш, но в Булбанк само даваш, без да получиш нищо в замяна (освен уговареното в договора).
Разочарована съм от доста хора там, но има и много свестни, на които им остава или малко до пенсия или просто са пердета.
Няма да агитирам дали да пробвате или не работа в банката, защото всеки човек е различен.
Моето място просто не беше централата и не се чувствах добре и на мястото си.

Желая успех на всеки, който желае да опита!


-24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-3
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
-4
Колеги
-4
Работна среда
-4

Искат да си платиш на време и когато отидеш в банката е фраш с хора , всвки си тегли билетчета кой за каквото му падне. Служителите работят колкото да не заспят,защото всички са началници явно и нищо,че чакат 50 човека да си направят вноската .. след всяка транзакция едния от тях става да си прави гимнастика и вика следващия .. иначе ми спамят с смс,че закаснявам с вноска от 35 лв


бивш служител

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
-1

Подкрепям мнението от 23.06.2018. За огромно съжаление в провинцията се назначават директори близки на регионалната/ния директор без необходимия опит, образование, а да не говорим за мениджърски умения. Факт е, че съществува такъв директор/ка, която дори нямаше магистратура да не говорим и опит, но тъй като беше приближен/а на РД с чесите си разговори "на ухо" не знайно как беше назначен/а за директр на най-големия клон в областен град. Неумението и да ръководи големя екип доведоха до масови напускания на дългогодишн служители с опит и умения. Интриги, нелепо поведение....толериране на новоназначени хора, които и вършеха услуги след време уволнени дисциплинарно поради груби нарушения, вследствие на "правомощията" дадени им от тази директорка. Същият този служител и "услужи" с дипломна работа за да завърши магистратура. И всичко това се знае от многобрайния екип на клона!!!! За съжаления не е само това, може би това са удобните "мениджри" на висшия меиджмънт на банката?! Най-обидното е, че напуснаха хора с над 10 годишен стаж и не бяха спени по никакъв начин....Жалко, жалко...


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Привет,
работя в УниКредит Булбанк от началото на 2017 година. За две години обиколих няколко офиса и още една позиция в централата. Работата е изключително динамична, тежка и разнообразна. УниКредит не е за всеки. Като чета коментарите си давам сметка, че и аз съм се чувствала така в началото, но изобщо не съм съгласна със всичко написано. Банката е сигурно място на работа, място, което ти дава много възможности, ако разбираш от работата си, ако имаш необходимото образование и знания. Повече хора, започващи нямат идея от финанси и банково дело. Трудно им е и се сърдят на колегите, шефовете, тръгват си огорчени. На всички, които се чудят дали да кандидатстват, бих посъветвала да го направят. Ще добият много търговски умения, знания в областта, опит с клиенти, решаване на много казуси. Заплатите са вече сравнително добри, в зависимост от опита и образованието, което имате. Относно колегите и шефовете, който каквото си направи. Не съм видяла с човек, който си върши работата, някой да се отнася зле. Съгласете се, че с нов човек, който не иска да научи нищо, само хленчи и недоволства, няма да получи добро отношение. Специално в офиса, който работя е много натоварено, но с взаимната помощ между колегите, успяваме да се справим. :)
Успех на всички кандидати! Пробвайте и не вярвайте на всичко написано. Лесно няма никъде, особено в началото! :)


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Работих във филиал в малък град, избутах едва 4 месеца. Директорката на филиала не знае за какво стой там, не умее да работи с програмите, не умее да ръководи екипа, не може да вземе решение без да се допита до КК-то, което е нейна лична дружка- за обяд и раздумка,т.е. нещо като ляв ташак, в женски род, няма лично мнение,такова и се налага от КК-тата, не може да се обоснове за абсолютно нищо, освен как да и се нарежат бананите и колко канела да и се сипе в кафето.
Относно бившите колеги- Силно комплексирани млади жени, с ясно изразен, дълбок и деградирал манталитет, ходещи на работа, за да избиват комплекси. Която и да попитате за продукт ви се обясняват различни начини, версии, модел на работа. Когато объркате нещо, понеже сте нови, ви нападат и злепоставят пред клиенти и колеги, обиждат ви по скайпа, звънят ви от съседното бюро, за да ви обиждат на момиченце, на "ама оуу". Нарочно се показват и обясняват грешно нещата, за да допускате грешки. Етичен кодекс не съществува, човешко и културно отношение- абсурд В килера ви казват, че ще направят всичко възможно да ви разкарат, защото не искате да правите кафе, да го сервирате и да им пазарувате "нещо за хапване". Напрежението е голямо и идва от колектива, редува се 5 минутен безпричинен смях, с 8 часово вряскане, истерии и простащина. Клиентите често пъти биват ругани- Как ще си закриваш ти сметката, ние за това ли работим, Ще си направите Спестовен план, защото това е изискване "ОТ ГОРЕ", КК-то избира какъв ще бъде този СП, а не клиента. Клиентите се ругаят, когато объркат шофьорската си книжка с личната си карта, когато объркат вносните си бележки, когато не могат да разберат и без друго неясно поднесеното им информация. Докато ме обучаваха ми казаха, че на клиента Не се обяснява с простички думи, а възможно по- тежко и сложно... Отидох с голям хъс и желание за работа, а си тръгнах разочарована,но щастлива. Парите са смешни за психическия терор, за просташкото отношение. Единственото хубаво там бяха клиентите.
Не ходете там, особено в дълбоката Северозападна провинция, освен, ако не сте прост, крякащ, истеричен и глупав идиот, защото там колегите са точно такива!!!


бивш служител

-12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-5
Потенциал
1
Местоположение
4
Колеги
-5
Работна среда
-5

Бих искал да изразя мнението си като бивш колега от ИТ отдела . Казвам ви го не си правете трудът да ходите в тази банка.Първо ,че няма какво да научите няма да получите нужното обучение, всичко ви се нахвърля веднага и си губите времето да ходите да питате колегите , колегите им писва от вас ,че ги питате мениджърите не са съгласни с вас. Предупреждават ви и накрая си тръгвате без даже мениджърът ви да има преки наблюдение към вас. Хората които работят и са останали са много стари и с кредити ,затова не могат да напуснат защото са обвързани
Постоянно напускат мениджъри даже и директори. Не си губете времето заплатата е малка . Ако желаете да идете и да ви се карат за неща ,които не са ви ги показали сте за там. Но ако се уважавате не прекрачвайте прага не си заслужава. Има постоянни ругатни и обиди ,викове и скандали от мениджъри към работници. Много малко хора остават да работят от младите в тази банка повечето напускат още на 4 ,5 месец. Работата в банката е ужасна .


кандидат за работа

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
0

Да ви разкажа, за моите премеждия когато кандидатствах за работа във въпросната банка.

Кандидатствах за работа в ИТ отдела им за позиция хелп деск администратор.
Няколко дни по късно се свърза с мен някаква госпожа с име Росица.
Звучеше мила, любезна и уговорихме интервю за позицията в 8:30 сутринта.
Всичко перфектно и така до като не дойде заветния ден за интервюто.

По стечение на обстоятелствата се наложи предния ден да бъда в провинцията, но няма проблем. Датата за интервюто е уговорена и реших да пътувам за него.
Падна се кофти време.пътя хлъзгав /тръгнах в 5:30 сутринта/ ужасен трафик на влизане в София / трябваше да стигна до Гюешево 15 /зад Мол София/ и виждам, че закъснявам няма да успя да стигна до 8:30 сутринта.
Звъня на госпожата уведомявам я, че съм попаднал в ужасен трафик и ще закъснея с около 10 минути.
Нямало проблем беше отговора от отсрещната страна. Като пристигна на адреса да съм се обадил.
Успявам да пристига в 8:40 и съответно звъня на мобилния на госпожата, в 8:45
Никой не ми вдигна, звъня втори път пак никой не отговаря !!!
Седя, чакам си кротко,и в 8:55 въпросната госпожа ми звъни за да ми се накара.
Чакали са ме трима човека. били дошли навреме в лошото време, а аз съм бил много несериозен и съм закъснял. Казал съм, че ще закъснея 3 минути !!!?? Закъснял съм страшно много и вече е започнало следващото интервю.
Въобще да не си правя труда да се качвам, нямали интерес да разговарят с несериозен човек като мен.

Бях истински изненадан.
Първо ми казват, че няма проблем и ще ме изчакат.
поле не вдигат телефона, а когато върнат обаждане се карат и те изкарват несериозен.
Така след 3 часовото ми пътуване бях излезнал най-несериозния човек на света.

Всеки да си направи сам извода от това как се отнасят със служителите си.
Виновен съм, че закъснях, но се обадих и предупредих.
После отсреща се отмятат от думите си и казват, че съм закъснял много,започнало следващото интервю. Бил съм казал 3 минути закъснение.
Казах закъснявам с около 10 мин. те от къде си извадиха тези 3 мин. нямам никаква идея.
Донякъде съм доволен, че така стана и закъснях, понеже ако интервюто минеше успешно и започнех при тях със сигурност щях да съжалявам.
Определено повече аз лично не бих искал да имал никакви отношения с Уникредит Булбанк след това отношение което показаха.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Изразявам мнението си като пряк наблюдател и участник 1.5 години в процесите на УниКредит. Мениджмътът в клоновата мрежа е повече от недопустим - директори и мениджъри, очевидно без способности за управление на екипи и конфликти ситуации, възникнали в корпоративна среда, демонстрират липсата си на качества доста умело. Меко казано просташкото държание, понякога подкрепено с приличен диалект, показва ниско себеуважение. Отношението към служителите е обидно, което пък от своя страна води до демотивация и липса на самочувствие от тяхна страна. Липсата на адекватно въвеждащо обучение също е фактор, който принуждават доста качествени кадри с потенциал за развитие да напуснат организацията. Липсата на служителите на фронт офиса е доста осезаема и естествено, бърнаутът при останалите е гарантиран. Разбира се, има и места на които ще срещнете не мениджъри, а лидери начело на екипите, но уви, не всички имат щастието да попаднат там. Успех на кадърните хора, които искат да станат част от организацията!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?