Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Волфтех Лифт Компонентс https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,София, жк. Люлин, бул. Джавахарлал Неру 28, офис 30, 1324, София&markers=София,София, жк. Люлин, бул. Джавахарлал Неру 28, офис 30, 1324, София

Волфтех Лифт Компонентс

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


клиент

15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
5
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
5
Колеги
0
Работна среда
0

Аз съм клиент на тази фирма и съм доволен от продуктите им. Цените също са едни от най-добрите на пазара. Идвали са няколко пъти до моят офис.

Анонимния колега преди мен явно нещо се е объркал за тази фирма или просто е от конкуренцията :D. Не си работил там а даваш оценка за неща които си нямаш представа. Да не земе твойта фимра да се окаже фантом.

Момчетата работят много вярно е, но до колко ми казаха бизнеса си е техен и работят толкова колкото им стигат силите. Кой не е бил така в началото. Аз лично работя по 16ч на ден. Така е всеки който си обича работата.

Спрете само да клеветите хората, които се опитват по честен труд да си вадят хляба.

Ако някой се съмнява а иде да ги посети имат си офис, имат и телефони който иска може да им се обади. Пари няма да ви вземат за питане.


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
2
Потенциал
-1
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
1

Това е фирма - фантом.Няма фирма,в която да работиш средно по 12-13 часа и да даваш дежурства в събота,и всичко това да не се заплаща.Това е против закона.Също така с тези измислени фишове и баланси на офиси...
Ами как 99% от офисите са с отрицателен баланс и фирмата съществува?
Законно ли е да има служители с 300лв. заплата?Защо всеки,който напусне,изгаря с отпуската,която му се полага и не му се плаща?Каквото и да се каже против тази фирма,все ще е малко и по-добре да си спестя всичко останало.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?