ЕМДИ - Емил Димитров ЕТ / ДОНА /img/frontend/nomap.png"

ЕМДИ - Емил Димитров ЕТ / ДОНА

Интересни коментари има от всякакъв вид.
1-Защо фирмата трябва да излезе от батака , нима е там?
2-Недоволни граждани , че кой е доволен на този етап.
3-Аз пък ви казвам че такава фирма ,няма друга !
1-Фирмата страда от мързеливи некадърници ,които си мислят че ще взимат само без да дават .Но уви -мога да се похваля че работя в тази фирма едва от месец ,но правя обороти като служител от з години . Защото се мъча да си докарам добра заплата . Аз не съм на твърда като вас АКО НЕ РАБОТЯ НЯМА ДА ЯМ. Това е истината колеги,един работодател трябва да знае за какво плаща на работника си.
2-Недоволни граждани ще има винаги . Как иняче ще има качественна стока и то на най -ниски цени.На места не ядат работи които ги буготворят на друго ,нашите стоки са не по лоши от най добрите на конкурента . Една стока трябва да се продава с любов ..а не като те питат що е толкова ефтино ..че то месо има ли.А защо да не е другите щом могат можем и ние, дори много по добре.И все пак сме на пазара от много време  несме и някое гаражно транже..
3-Коя фирма друга например -бони  ,брадърс , ивет , и др.. дават такива условия като нашета фирма .Дават ти гориво , дават ти стока , дават ти възможност да си докараш добри пари ако си убедителен и постуяннен.не е като да си на твърда нали .
ПО ДОБРЕ НА ХОРАТА В УСТАТА ОТ КОЛКОТО В КРАКАТА
Дори и да не се познавам лично с моите работодатели  вече ми харесват. ЩЕ СЕ БОРЯ РЕДОМ С ТЯХ.

шубе го/я е и не казва!

Работил съм в тази фирма и видях много хора

хиляди благодарности на фирма дона.аз съм доволна от шефовете.и нека наистина да дават заслужени заплати,те трябва да знаят кой колко работи и каква отговорност носи, и колко му плащат. като цяло това е моето мнение.иначе другото е добре.успех на всички колеги от "дона"

Ами аз работя във фирмата все още и ми е много готино че работя в такава фирма като ДОНА,е вярно че малко позабавят заплатите но с оглед на това което се случва навсякаде е нормално.Друго какво да ви кажа всичката помия която се излива тук е от бивши служители които ядоха хляб от тази фирма а сега ядат лайна(с извинение).Хваща ме яд на такива помияри дето много лаят,а не хапят.Ами общо взето това е,и пак щего кажа- АЗ СЪМ ГОРД ЧЕ РАБОТЯ В ДОНА и дано тази фирма излезе от батака ,защото искам да видя тогава как ще говорят някои хорица.ЦЕЛУВКИ на всички колеги

Привет на всички !Аз съм работила преди 5 год във фирмата и съм останала с много добри впечатления за шефовете ,и всички който работеха по-него време там.Много са ми помагали в трудни моменти и ги ОБИЧАМ много,дано да просъществува още дълго време фирмата за да има работа за всички , който работят там.

най накрая някой се сети да напише нещо смислено но бъдете съвестни и коректни спрямо автогарата те също бачкат яко и в цеха някой бачкат съвестно но има дето хич ги няма но ако се махнат някой близки хора цеха ще заработи стига вече бащиния иначе шефовете са ви печени и са готини времето на криза е гадно навсякаде е трудно УСПЕХ НА ВСИЧКИ СЛУЖИТЕЛИ НА ДОНА

Беше много добра фирма но докато селянина без колело е там и не изгони всички кадърни кадри ще фалира и то само от него. Няма грам мозък що за шефове го подпират. Пламен сигурно си умира защото си го познава но Емо да го водят така за носа просто хората се надяват че ще вземе правилно решение.Вместо да съкращават много хора махаме Д--о и готово по хубаво 1 вместо 3 спрямо заплати и свършена работа.Расим може да е всякакъв но в работата си е точен Недялко също а има ли човек във фирмата да не е нарочен от пожарникаря той няма акъл да сметне ДВЕ ПЛЮС ДЕСЕТ все търси елка и пак не може да ги сметне.Хората когато има месо работят .Шефове приемете един савет поговорете с хората си недейте чакате друг да е свърши защото ще дойде ден всички ще искат да напускат и тогава пак зле готов персонал да го загубите.Нека работим пълноценно добри хора късмет и здраве на всички от Дона и разума да надделее .Нека фирмата да премине леко в този труден момент. Дона е била нека да продължи да работи още по здраво но се иска и от шефовете да се отърсят от паразити и да помислят по човешки да се работи с хората те носят парите и не са ГОВЕДА

вие срам нямате ли бе ? кви работи пишете какъв език само. този сайт май беше за хора които работят във фирмата те да си пишат мненията. ставате все по неинтересни. кво се разделяте автогара и цех.май не разбирате че всички работим за тая фирма .ай стига спрете спрете внимайте кво пишете и за кого......... IP адрес нещо говори ли ви това .

клиент

Въпреки вашите упреци към фирма "Дона" аз съм доволна и от колегите на борса "Автогара" и от стоката която се предлага.Нищо че някоя стока липсва все успяват някакси да скалъпят положението и няма сърдите и недоволни.Да са все така мили и добри и съвестно да си гледат работата. А на този лайнар дето стой в цеха мога да му кажа,че е много лесно да си мята мъдурите цял ден и накрая да иска мангизи.Да си напъне задника и да излезе и той да продава без стока и въпреки това да има добър оборот.Евала на борса "Автогара".

стига сте се обиждали навсякаде има проблеми,много хора като работят в едно предприятие е така само интриги ,защо така се разделяте борси и цех,и едните и другите си вършат работата че има заплатажий има както в цеха така и в борсата това вече трябва шефовете да ги видят,не са много но е факт има ги,и пак казвам че при такова количество работещ персонал това е нормално.ние сме колеги не трябва да се плюем работим в една фирма ,напротив трябва да сме единни , добре е да се разбираме,кой какъв е няма значение важното е да имаме работа, в много фирми от бранша е по зле от при нас