Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Кортикс България ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Кортикс България ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Работи се 5/2 по 8 часа, има 1 час почивка, магазините са по-бутикови и с по-малка натовареност, но според управителката постоянно има работа и не трябва да се сяда в никакъв случай. Вадели се неща от склада, имало много клиенти, все откровени неистини. Влезте в някой от магазините на фирмата да видите тази несекваща работа и многото клиенти. Не знам и какво се вади постоянно от склада, при условие, че един магазин се аранжира всеки сезон и няма зареждания всеки ден, което важи за абсолютно всеки магазин за мода. Много лошо впечатление ми направи и как веднага смени тона, когато я помолих да задържим нещата, защото очаквам отговор и от друго място. Хората не кандидатстват само на едно място, не знам тя какво очаква. Предлаганата заплата е 700 лева за 8 часа, като се гонят определено количество продажби, което всеки може да си направи сметка дали може да бъде достигнато при малката натовареност. Вие преценете дали си струва за 700 лева да получавате разширени вени и да симулирате дейност по цял ден само защото управителката не иска да сядате.


настоящ служител

-37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-2
Работна среда
-5

Съветвам ви да не започвате работа в тази фирма, особено като продавач-консултант и особено в магазина им "Спрингфийлд" в мол Сердика, управителката е под всякаква критика, а условията на работа са ненормални. За бонуси и достигане на таргет забравете, стартовата ви заплата е под 700лв и няма да ви я увеличат независимо, какво казват или дори какво пише в договора, докато работите там, все за толкова ще си блъскате. Там винаги някой все напуска, все е в предизвестие(чудно що ли?), а предизвестието трае месеци, максимума по закона...


бивш служител

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Поредната селска фирма с "миеко" говорещи индивиди наречени шефове,които се имат за нещо повече от софиянци.Разбира се това не пречи и да сте от дълбоката провинция и пак да ви изгонят.
С 2 думи да обясня за какво става на въпрос за бъдещите служители към тази жалка варненска фирма,тъй като постоянно гледам обяви в джобса и не се сдържах.
ХОРА НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО.Персонала постоянно се подменя до няколко седмици щом Ви назначат на работа,имало е и случай за 1-2 дена да Ви изгонят като мръсно куче без причина !!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?