Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Новините ЕАД /img/frontend/nomap.png"

Новините ЕАД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,

За всички, които предстои да кандидатстват във фирмата. Важно е да знаете, че заплатите се изплащат в края на следващия месец за предходния. Разбира се, имало е, а вероятно и ще има и по-големи закъснения.

При опит служители да си потърсят правата и да разберат кога всъщност ще им се изплатят трудовите възнаграждения, обикновено се отговаря, че в другите медии забавянията били по 4 месеца, така че това било положението.

Служителите се следят непрекъснато, като има "норма" за брой новини, които трябва да бъдат качени на ден, подобно на агенция ПИК и други дълбоко "журналистически проекти". При малкия брой служители, нормално, няма време за истинска журналистика, интервюта, анализи и тн, или поне не за качествени такива.

За съжаление качеството рязко пада, тъй като непрекъснато се наемат малограмотни хора, включително в мениджмънта на компанията. Разбира се, ситуацията не е много по-различна от другите медии в страната, но това не я прави нормална или приемлива за адекватен човек.

Работа, подходяща за хора, които имат нужда от стаж, студенти и тн. Който не може да си го позволи финансово, е по-добре да не кандидатства.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?