Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Бодиконструктор /img/frontend/nomap.png"

Бодиконструктор

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 6 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-6 от общо 6


настоящ служител

40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
3
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

Здравейте,

Бих искала да изкажа огромната си благодарност за работата в BodyConstructor. Въпреки, че скоро напускам, оставам изключително доволна от работата ми в сайта през последните 6-7 месеца. Имах шанса да бъда част от развиващ се амбициозен екип, който беше изключително професионално настроен към работата на всеки един. Отделяше се нужното време на всеки и с много нови знания и интересни проекти успях да се занимавам. Това добави изключителна стойност към моя скромен 1-годишен опит.

Радвам се, че бях част от BodyConstructor и им желая успех с всички техни амбициозни предизвикателства. Не е лесно да си пионер - но пък си заслужава!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Като човек, който работи вече една година във фирмата, нито желая да се крия като анонимна, нито да премълча мнението си.

Винаги съм се чудила на хора, които искат да работят по 5-6 часа, да си клатят краката по цял ден, да мърдат единствено пръстите на ръцете си, за да цъкат в телефоните и в замяна да искат големи заплати, уважение и развитие... Еми, не става така. Не само в тази фирма, а в която и да е.

Ако идеята ви е да израствате, ако искате да сте уважавани, да бъдете ценени, то трябва и вие да отвръщате със същото.

В срок от 6 месеца успях не само да прехвърля няколко нива в развитието си, а се чувствам и изключително удовлетворена. Получих много добро предварително обучение, непрекъснат съпорт от страна на целия екип и особено от страна на Владимир Банчев и Любомир Христов. Всеки ден получавах нови знания и все още получавам непрекъснато нови такива.

От рекламен агент, ме повишиха в мениджър реклама ключови клиенти, а след още няколко месеца получих шанса да навляза в много повече проекти на фирмата. Отговорностите нараснаха, но с тях нарасна заплатата, знанията и престижа ми.

Каквото и да напиша всъщност ще бъде малко за това,което получавам като знания, удовлетворение и не на последно място - заплащане.

И като за финал,пак да си кажа - когато човек си е по природа лентяй, няма как да е доволен, когато, за да получи заплата, уважение и добра позиция, му се налага да се труди.

Без да си дадете поне малко зор, нищо няма да стане - работа, живот, семейство.


42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Аз, въпреки че съм бивш служител на фирмата, заради смяна на местоживеенето си, бих искала да изкажа възхищението си и ентусиазма с който се работа в тази нова фирма и в частност на Любомир Христов.
С голямо нежелание се наложи да напусна, но семейството ми е приоритет на този етап.
Недоволни винаги ще има, аз само с добри впечатления останах за целия колектив и шефа Любо.


настоящ служител

36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
4

Аз като настоящ служител, не мога да се съглася с мнението на бившата колежка, написала мнението.

Заплащането винаги е било в срок, а отношението към персонала от страна на мениджмънта и в частност г-н Христов е повече от толерантно и приятелски настроено!
Ние сме се събрали да работим и развиваме фирмата, а за съжаление повечето хора приемат доста лично професионалното отношение и работна среда.

Има какво още да се желае от фирмата занапред и всички се стремим да вървим напред и да се развиваме.
Моето лично мнение е, че хората с подобно мнение, не са попадали наистина на лоши работодатели и не знаят какво е кофти отношение към персонала.


бивш служител

-12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
1
Работна среда
5

Подкрепям напълно предишното мнение, описанието напълно отговаря на реалността.


бивш служител

-4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-2
Потенциал
2
Местоположение
4
Колеги
1
Работна среда
-1

Крайно разочарована съм от съвместната си работа с тях. Шансът да съжалявате, ако посветите част от времето и усилията си на този екип, е доста голям. Излагам по възможно най-малко емоционалния начин доводите си, за да не се допуска грешка, подобна на моята.
Работих на хонорари в BodyConstructor през последните години, като истински харесвах работата си по ред лични причини, основна сред които е фактът, че обичам да пиша за неща, които харесвам и в които вярвам. През целия този период скромното заплащане е било винаги коректно и на точна дата.
В началото на годината след проведен разговор с Любомир Христов, ми беше предложено по-сериозно бъдещо сътрудничество с уверенията, че екипът, работата и перспективите се разрастват, предстои откриване на собствен офис и т.н. Увещания, че най-важното е хората от екипа да са удовлетворени от нещата, които правят и начина, по които се случват; че заплащането ще е много конкурентно и удовлетворяващо.
За съжаление нещата далеч не стоят като описаните, а с разширяването на бизнеса тарикатщината е добила впечатляващи висини.
Заплащането е ниско и неконкурентно, но същевременно прекалено голям разход за съдружниците, за да бъде изплащано навреме – според предварителните уговорки. Заплата се получава след около поне седмица забавяне (често по неизяснени причини, свързани с тромавите счетоводители), след неколкократни напомняния и въпроси кога ще се случи и най-нагли и лъжливи уверения, че „парите вече са пуснати“.
Измислени и нереални глоби, необусловани предварително в договор, анекс или какъвто и да е документ, целящи да си го „върнат“ на нежелаещите вече да са част от „колектива“.
Липса на каквато и да е организация, план и яснота чия отговорност е дадена задача, но пък с категоричната идея, че има много и належаща работа за вършене, която не се случва единствено поради мързела и скатаването на служителите.
По стар български обичай всичко-правене от един служител, назначен на една конкретна позиция и мъмрене, в случай, че не е достатъчно бързо-добър във всичко.
Неосигуряване на служебна техника (лаптоп) за извършване на служебните задължения и ползване на лична такава – „временно“, докато бъде осигурена (така и не се осигури).
Неизказано, но често проличаващо си очакване за разположение 24/7, независимо от договорките за месечните часове/заплащане.
Оставане след работно време, поради забавянето на трети лица, влияещи върху приключването на задълженията на други служители.
„Приятна“ атмосфера, състояща се от мнителността на работодателя, че цяло мнозинство недоброжелатели по ред различни причини и мотиви се опитва да го прецака, но той е твърде голям, за да го позволи.
Стриктен и изпипан „професионализъм“, „неподвластен“ на ширещата се шуробаджанащина.
Крайно несъответствие между предварителни уговорки, уверения и изграждани от работодателя представи и реално случващите се такива.

Плюсовете – локацията на офиса (център, непосредствено до метро станция) и ползването на доставни цени при покупки от магазина за добавки за служители.

Не получих цялото си изработено възнаграждение от последния месец – по „странно“ стечение на обстоятелствата според Христов и компания не съм се явявала изобщо на работа в дните, след като съобщих за желанието си да не бъда вече част от екипа.

Най-голямото възможно разочарование. Спестете си го.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?