Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Компютърна академия IT STEP https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Алабин 58&markers=София,бул. Алабин 58

Компютърна академия IT STEP

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 115 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 115


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

А аз пък искам да попитам дамите какво мислите за оралната любов? Обичате ли да гълтате?


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Не си губете времето. Това е калпав работодател. В София има доста ИТ академии с много по-добри условия.


шубе го/я е и не казва!

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Голяма мъка ми е тоя телефон с тъч-скрийн и Андроид!
Мисля, че има и други хора, които имат проблеми, та тук можем да си споделяме и помагаме.

Последния ми проблем е, че се вързах с Гугъл и ми дойдоха едни мейл адреси в Контактите.
Тия мейли са ми на неприятни на мен хора, които отдавна съм изтрила от Г-мейл.
Откъде-накъде ги изкопа и ми ги пльосна в телефона? Close


бивш служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Не мога да си обясня злостните коментари, нито във връзка с какво се излива цялата тази помия върху една фирма, която дава възможност на млади и желаещи развитие хора, да се реализират. Безплатни обучения за всички служители - това е много хубаво!


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Не си губете времето на това място. Има значително по-добри работодатели.


представител на управлението

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Заради лъжливите изявления на Джъстин (канадския премиер, Трюдо – бел. ред.) на неговата пресконференция и заради факта, че Канада налага високи мита спрямо американските фермери, работници и компании, наредих на американските представители да не одобряват комюникето, защото ние обсъждаме въвеждането на мита върху колите, наводнили пазара на САЩ“, заяви президентът Тръмп.

Той посочи, че канадският премиер е бил „кротък и мек“ по време на разговорите. Но след като стопанинът на Белия дом е излетял за Сингапур, Трюдо е заявил, че „американските мита са били оскърбителни“. „Това е много непорядъчно и нерешително“ от негова страна, заяви Тръмп.

Според него американските мита са отговор на канадските данъци в размер на „270% върху млечната продукция“, внасяна от САЩ.

По-рано Трюдо обяви, че членовете на Г-7 са успели да съгласуват заключително комюнике след приключването на срещата на най-развитите държави в света. „Ние излязохме със заключителна декларация от името на всички държави“, каза канадският премиер, говорейки за резултатите от срещата на най-високо ниво.

Трюдо добави, че с „абсолютна сигурност и твърдост ще се придвижим с ответни мерки на 1 юли, прилагайки еквивалентни тарифи на тези, които американците имат“, защото „канадците сме учтиви и разумни, но няма да бъдем мачкани“.

В Г-7 влизат Великобритания, Франция, Германия, САЩ, Япония, Италия и Канада.


бивш служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

В софтуерните среди той е смятан за светило. Светлин Наков е един от онези рядко срещани хора, които дават знания на другите без користни цели. Курсовете му по програмиране (някои от които про боно) в софтуерната академия на българската компания "Телерик" са подплатени от солидния му опит - и като програмист, и като преподавател. Курсистите му казват, че говори увлекателно, с чувство за хумор, и всеки път казва нещо ново и странично, което не е заложено в лекцията. "Всичко, което прави, е общодостъпно, свободно и допринася много за всички", споделя един от тях пред Light.

Днес Наков е съосновател на започващия скоро в София софтуерен университет "СофтУни". С над 20 години опит в технологичната индустрия като софтуерен инженер, мениджър, предприемач и преподавател, Наков е и част от компания "Телерик", в която работи като мениджър "Технологично обучение". През есента на миналата година напуска академията, за да се посвети на мечтата си да създаде софтуерен университет у нас.

Наков се вълнува от информационните технологии още от ученик. През 2002 г. организира първия си безплатен курс за програмиране във ФМИ. Две години по-късно получава наградата "Джон Атанасов" за принос в информационните технологии. През годините инициира и участва в написването на няколко безплатни книги за програмиране, сред които "Въведение в програмирането със С#" и "Въведение в програмирането с Java".

Като какъв човек се определяте?
Аз съм изключително амбициозен, вдъхновен, нахъсан и работлив, новатор, изобретателен, талантлив. Изключително съм ориентиран към практиката - каквото правя да има реален резултат, не празни приказки. Аз съм революционер по душа - не съм съгласен с установените несправедливости и се боря да ги изправя. От 15 години вече работя в сферата на образованието за софтуерни инженери и съм на път да поведа революция във висшето образование, която да го направи пазарно ориентирано и с много, много практика, за да отговори на нуждите на IT индустрията.

Нещото, в което вярвате абсолютно?
Вярвам, че човек, който работи здраво, успява. Всичко, което съм постигнал, съм го постигнал с много бачкане и малко изобретателност. Вярвам, че хората трябва да търсят решения, не оправдания, да работят, вместо да се оплакват, да търсят нови начини, вместо да мрънкат, че нещата не им се получават.

Любимият ви момент от деня?
Май нямам съвсем любим момент. Харесва ми, като излизам да преподавам пред 200 души, жадни за знания. Харесва ми, като успея да си свърша планираната за деня работа и да си тръгна с удовлетворение от офиса. Харесва ми, като се прибера след тежък работен ден и си отворя една биричка, да се изтегна на фотьойла, да си сложа нещо за хапване и се видя със семейството си.

Най-голямото предизвикателство във вашата работа?
Най-голямото предизвикателство в моята работа е борбата с установената система, която безпощадно се стреми да се самозапази. Аз обаче открих ефективен начин за промяна - вместо да променям действащите от години системи, да изграждам нови системи, където мога сам да създавам правилата. В дългосрочен план, при развитието на силна алтернативна система, съществуващите системи отслабват и могат да се реформират.

Как бихте обяснили това, което правите, на едно 5-годишно дете?
Аз уча хората да правят компютърни програми, например игрите, които играеш всеки ден на телефона и компютъра. Тези игри някой ги прави, някой ги рисува, програмира, създава. Много хора работят като програмисти – правят компютърни програми. Това е хубава професия, много интересна и хората получават добри парички за нея.

Как си почивате?
Почивам си, като пътувам и пътешествам: по курорти, по планини, в далечни екзотични страни, на море, на ски и сред природата. Понякога съм доста претоварен от работа и си почивам, като спя до следобед, а след това се виждам с приятели или си чопля нещо безгрижно на лаптопа.

Какво ви зарежда?
Зарежда ме възможността да давам професия и работа на хиляди млади хора. Зареждат ме жадните за знания погледи на стотиците студенти в учебните зали. Зареждат ме отзивите на хората, чиито животи променям към по-добро. Зареждам се от вдъхновителни проекти, направени от моите студенти, от техните успехи. Те са измерител и за моя успех. Понякога се зареждам и от добра почивка, защото често работя наднормено.

Какво ви разсмива?
Разсмиват ме добрите комедии, ежедневните забавни картинки и вицове, които циркулират из интернет пространството, и веселите истории, като се съберем на маса с приятели.

Какво ви натъжава?
Натъжава ме усещането, че светът не е справедлив, че се управлява от интереси, корпорации, пари, политика.

Какво ви вбесява?
Вбесяват ме неразбрани хора, на които 100 пъти им обясняваш едно и също, но те си знаят своето и не те отразяват. Като цяло рядко се вбесявам.

Личност, на която се възхищавате?
Възхищавам се на Стийв Джобс, особено на неговата мисъл, че "хората, които са толкова луди, че да вярват, че могат да променят света, са именно тези, които в действителност го променят".

Кое свое качество харесвате най-много?
Аз съм суперпоследователен и упорит - като реша нещо, си го гоня докрай. Може да забавя нещата, но си ги свършвам рано или късно. Гоня си целите безспирно.

А кое никак не харесвате и бихте искали да промените?
Понякога съм недостатъчно организиран - прехвърчам от задача на задача и не успявам да свърша всичко заради залитане в детайли.

Какъв талант, бихте искали да притежавате?
Талантът да работя 10 пъти по-бързо от сега. И сега добре се справям, но бих искал да върша повече работа за по-малко време и с добро качество.

Последният подарък, който направихте/получихте?
Подарих семейна екскурзия до Кения - плаж + сафари.

Три места в интернет, които посещавате най-често?
GitHub, StackOverflow, Facebook.

Къде бихте искали да живеете?
Искам да живея на някой тропически остров, на голям приказен плаж с кристално чиста вода и без да ми липсват големият град, софтуерната индустрия и добрите приятели.

Любимите ви имена?
Харесва ми името на брат ми


бивш служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Алтернатива на университета!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Работих около 1 година във фирмата и съм със смесени чувства като цяло. Фирмата работи доста в сивият сектор бих казал, има точно двама души с договори, плаща се на ръка за изработените часове, забравете за осигуровки и стаж. Пет лева се плаща на час, което не е чак толкова зле, но часовете които ще ви се събират месечно не са достатчни за да си докарате дори една средна заплата за България. За учащи които не рязчитат на този доход, би била подходяща работа за уплътняване на някой друг ден. Има огромно текучество на хора, взимат се и доста хора по стажантски програми за да не им се плаща от академията, което допълнително смъква качеството на персонала и съответно услугата. Ако сте хубаво момиче ще ви вземат веднага, както и дебелият некадърен собственик ще се опита много бързо да ви пусне ръце. Изключително слаб мениджмънт, само като видите как бюрото на собственика е затрупано от боклуци и се разхожда бос из академията ви става ясно за манталитета и умственото ниво на този човек. Ако нещо се оплачете, веднага ще ви бъде казано че за вашето място чакат много хора. Положителните страни са че плащат на време и по голямата част от колегите бяха готини. За мен Ай Ти Степ е една огромна пропиляна възможност без аналог в България...


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ако искате да научите нещо, това е последното място на което трябва да се запишете... Бях направление софтуерно разработване. Естествено бях залъган със сладките думи на консултацията, но всеки здраво мислещ човек не би останал повече от 3 месеца. Качествени преподаватели не могат да се задържат заради некоректното отношение на фирмата. Дори не мога да си спомня колко различни лектора се смениха за няколкото ми месеца престой в академията. Резултата е че преподават 2-3ма по абсолютно всичко, а истината е че те май от нищо не разбират. Организацията е под нулата, безброй пъти е имало да отидем на лекция и преподавателя да не дойде, защото никой от академията не му е казал че има лекции. Случвало се е преподавател да дойде полу пиян... Академията я спасява единствено “детската академия”, защото родителите хал хабер си нямат какво се учи, а лапетата още по-малко... Хигиената в академията е под всякаква критика, препълнени кошове с боклук постоянно, мръсни зали, кофти миризма на спарено в залите... Не си заслужава да си губите времето дори да ви е безплатно обучението, а то реално е едно от най скъпите.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?