Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Компютърна академия IT STEP https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Ал. Стамболийски 55&markers=София,бул. Ал. Стамболийски 55

Компютърна академия IT STEP

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 74 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 74


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Здравейте,

Вече имате възможността да се включите в най-новото ни безплатно обучение - C++ Programming - февруари 2017!

Курсът ще ви запознае с всички особености на един от най-разпространените езици, които познаваме днес - C++. Ще се научите как да изграждате програмна логика чрез него, като ще бъдат засегнати и концепции като обектно-ориентираното програмиране и дирекната работа с памет!

За него ще са ви нужни основни познания по програмиране (типове данни, условни конструкции, цикли), както и базово ниво на владеене на английски език.

Ако искате да научите всичко това и още много - заявите участието си още днес!

​Очакваме ви с нетърпение!

Kind regards,
The SoftUni Team
Software University: https://softuni.bg
Find us on Facebook: fb.com/SoftwareUniversity
Telephone: +359 899 55 55 92


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Откога сайтът БГ работодател се е превърнал в платформа за самореклама на работодателите.

Не мога да разбера защо последните съобщения от самата академия не се трият или да им се прати тарифа за реклама?!

Уважаеми, ако искахме да четем рекламната ви брошура, щяхме да я прочетем във фирмения ви сайт. Имайте поне малко достойнство и се дръжте адекватно.


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Как се разви академията през първата си година и половина в България? Какво постигнахте през 2016г.?
Изминалата година беше изключително интересна и ползотворна за нас и ни донесе много промени и новости. Академията се разшири и вече разполагаме с още един етаж, който ни радва с двете си красиви тераси с гледка към Витоша и към центъра на София. Разширихме и портфолиото си с нови образователни курсове, като в тази връзка искам да подчертая успеха на обучението ни на тема “Machine Learning”, което ни изненада не само с изключителния интерес, но и с професионализма на участниците си. През годината организирахме интересни формати и събития, а също и участвахме в няколко международни такива. Но безспорно най-значима и ценна през 2016 г. за нас беше възможността да помогнем на двойно повече студенти да постигнат своите кариерни цели.

А как взехте решението да отворите филиал в страната?
На международно ниво ние от IT STEP сме заинтересовани от бурно развиващи се региони и пазари. Горди сме например с развиването на дейността си в Бразилия. Видяхме потенциал в България като ключов фактор на целия Балкански полуостров, поради което откриването на филиал в столицата, София, се превърна в логична стъпка за нас. Всъщност моето лично мнение е, че София, с развитата си стратъп екосистема, и присъствието на множество големи международни компании може да се превърне в следващия Берлин. IT сферата ще изиграе своята роля в този процес. И ние от IT STEP искаме да станем част от това.

Как адаптирахте обучението към нуждите на българските студенти? Различават ли се те от тези в другите държави?
Изключително впечатлен и вдъхновен съм от интелигентността на българските студенти, от нагласата им да се борят за постигането на целите си и от тяхната “алчност” за знание и развитие. Те мислят глобално, стремят се да са в крак със западните стандарти, усеща се и влиянието на Европейския съюз. Поради тази причина беше изключително лесно за нас да адаптираме програмата си за българския пазар, естествено следвайки международните стандарти. Добрите традиции в българското образование и често срещаните сред българите, развити математически и логически познания значително спомагат за постигането на тези стандарти от студентите ни във филиала в София. Въпреки често срещаното високо ниво на английски език сред обучаващите се обаче, програмите ни са изцяло преведени на български.

В какви професионални направления се обучават студентите в IT STEP? В какви професии могат да се развиват те?
Ние подготвяме кадри в три професионални направления: Разработване на софтуер, Мрежови технологии и киберсигурност и Компютърна графика и Дизайн.

В направлението по разработване на софтуер студентите усвояват пълен набор от софтуерни технологии и могат да практикуват редица професии: Front и Back-end разработчици, мрежови инженери, уеб дизайнери, софтуерни тестъри и много други. Образователната програма на направлението е така структурирана, че да развие алгоритмичен начин на мислене у студентите и да им помогне да усвоят основните програмни езици и технологии, чрез които в последствие по-лесно да учат нови и нови такива.

Образователното направление по дизайн включва курсове в множество области: растерна и векторна графика, видео обработка, фотография, уеб дизайн, интериорен и моден дизайн, реклама и други. Фундаменталните познания и разбиране във всяка една от тези дисциплини дават възможност на студентите не само да изберат в коя от тях да се развиват професионално, но и да се научат как да материализират въображението си под всякаква форма.

Направлението по мрежови технологии и кибер сигурност подготвя доста специфични кадри: мрежови инженери. Но това съвсем не означава, че завършилите го студенти ще имат по-малък шанс за професионална реализация. Мрежовите инженери са отговорни за връзката между хардуерните елементи, които ще стават все повече и повече във всеки офис, във всяко домакинство. Компютри, смартфони, телевизори, смартчасовници, вероятно скоро и смартхладилници, смартперални. Всичко ще е “смарт”. И всичко трябва да бъде свързано, а тази връзка да бъде защитена. Поради тази причина се очаква мрежови инженер да е сред топ 5 професии на бъдещето.

С какво образованието в IT STEP е по-различно от това в университета?
Важно е да разберете, че ние не се състезаваме с университетите. Ние предлагаме професионално, гъвкаво и силно практически насочено обучение, а не академично такова. Програмите ни са съобразени с желанието на студентите за бърз кариерен старт. Те могат да бъдат използвани и като полезно допълнение към академичната програма на университетите. Всъщност планираме да започнем съвместни програми с някои от прогресивните български университети. Целта ни е да обединим и да извлечем максималното от фундаменталните академични подходи на университетите и от нашата практика, гъвкавост и международен опит.

Често споменавате практическата насоченост на обучението в IT STEP. Такова ли е образованието на бъдещето според вас?
Хиляди години познанието е било ключът към успеха. В днешно време обаче за секунди можем да получим всяка необходима ни информация в Google, в някоя енциклопедия и от редица други източници. Вече няма нужда да учим наизуст, нито да тормозим съзнанието си с детайли от коя да е област. А и не тези подробности ни правят успешни. Това което може да ни отличи в професионален план е да можем да откриваме и прилагаме релевантна за сферата ни на работа информация. Да имаме приложими и добре усвоени умения. Ще ви дам пример. Представете си една цигулка. Може да знаете всичко за нея: нейната перфектна форма и големина, от какво е изработена, колко струни има, от кого е произведена. Но това не ви прави цигулар. За да станете такъв ви трябват много усилия и репетиции, преди да можете да свирите или дори да създавате свои мелодии. А и кого мислите, че ще вземат в Софийската филхармония – познавача на цигулки или цигуларя?


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

За направлението по Data Science / Machine Learning в СофтУни

Страхотно е да добавим още едно направление от знания за търсещите нещо повече от кодене: data science / machine learning / intelligent systems / robotics. Има огромно бъдеще в тези науки. Идва ерата на роботите. Вече автомобилите без шофьор се движат по улиците. Предстои роботизация в много сфери на икономиката. Ще изчезват професии, ще се появяват нови интелигентни роботизирани устройства – и за ежедневието и за различни индустрии. Трябва да сме готови! Това е нещо повече от поредния маркетинг шум около cloud, IoT и big data. Затова в СофтУни ще развиваме обучения, работни групи и know-how в сферата на интелигентните системи и машинното обучение. Очаквайте още курсове в тази сфера.

Сега стартираме базов курс по Data Science, с повечко математика, статистика и практически занимания, но ще потърсим качествени преподаватели и за machine learning, а някой ден защо не и за self-driving cars като обучения и специализации в #СофтУни.

Надявам се да ви хареса тази нова перспектива и визия за развитие на СофтУни за изграждане на по-сложни умения, отвъд писането на уеб приложения и мобилни апликации. Това, разбира се, не означава, че спираме обученията за начинаещи. Напротив, ще развиваме и начални курсове и курсове за деца и ученици, и обучения извън програмирането, и извън София, но ще добавяме и по-сложни специализации, за да посрещнем образователните нужди на бъдещето и идващите нови технологии.


клиент

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Изключително доволен съм от обучението по Machine learning на IT STEP. Изключително актуална тема и страхотен преподавател с международен опит - Alexis Zubiolo.

Направиха ми добро впечатление - целият курс премина много гладко и ми беше от изключителна полза. Имаше много хора от големи фирми, които избраха именно услугата на IT STEP, а не SoftUni например.

Много коректни хора, препоръчвам ги.


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Не си давайте парите. нищо няма да научите в ай ти степ


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Липсата на морал в бизнеса неизбежно води до слаби резултати. Светлин Наков го научи този урок още когато управляваше НАРС. Нищо по-различно няма да бъде и с Андрей Николов. Този урок е труден, но който е тръгнал по тази пътека неизбежно стига в нейния край.


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

За пръв път в историята си, СофтУни ще проведе най-масовата си до момента кампания за безплатни обучения по програмиране за начинаещи в цялата страна, обхващайки общо 28 града, включващи както големи областни градове, така и по-малки такива. Градовете включват:

София
Горна Оряховица
Стара Загора
Велико Търново
Русе
Бургас
Варна
Пловдив
Сливен
Враца
Добрич
Плевен
Гоце Делчев
Благоевград
Ямбол
Хасково
Шумен
Видин
Кюстендил
Кърджали
Габрово
Раковски
Белоградчик
Търговище
Перник
Пазарджик
Казанлък
Карнобат

Целта на кампанията ни е не само това да запознае възможно най-много хора с всички невероятни възможности, които света на технологиите им дава, но и да се бори с един от най-наболелите проблеми в държавата – огромния процент на безработица. Курсът „Основи на програмирането“ служи като един безценен, но все пак безплатен поглед към света на софтуерната разработка. Всеки обучаващ се може да се запознае с основите на програмната логика, както и с някои от базовите особености на професията на един програмист.

Обученията ще започнат на 14-ти януари и ще продължат 2 месеца, като през това време обучаващите се се ще изучават различни теми от света на програмирането като променливи, типове данни, условни конструкции, цикли и много други неща. За всички желаещи даваме и възможността да започнат обучение в СофтУни чрез сертификационен изпит след курса, който ще се проведе в нашата сграда.

Записването за обучението вече тече! Подайте своята кандидатура преди 5-ти януари и направете първата стъпка по пътя към кариерния успех!

Всеки, който пожелае да се яви на изпита и го премине успешно ще може да продължи в нашата обучителна програма за софтуерна разработка. Най-добре представилите се от вътрешната ни програма получават също и кариерно съдействие чрез мрежата ни от влиятелни партньори в софтуерния бизнес.

Всичко това успяхме да постигнем с много положено усилие, но също и със щедрата подкрепа на нашите партньори, сред които са: Codific, Infoserv, eDynamix, ORAK Engineering, 411 locals и VM5!

Благодарим и на всички вас за вашата подкрепа, чрез която ние продължаваме да се движим напред и за всички успехи, които постигаме заедно!


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Не си го причинявайте, хора! Ако търсите несериозно отношение, некомпетентни преподаватели, скапана техника и кофти обстановка, то това е правилното място за вас! Няма да повтарям всичко изписано по темата до тук, ако искате елате да видите - на лекциите присъстват по 3ма души, всички са се отказали. Колегите се отказват заради преподавателите. Освен това никога не се знае какво ще се учи, къде ще се учи и с кого, нулева организация. Очевидно се набира евтина работна ръка, а не специалисти, които ще предадат знанията си на учащите се.
В крайна сметка решението си е ваше, но ако искате да излезе професионалист от вас не се спирайте тук.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,

Аз съм работещ +30 год бивш заблуден студент който си мислеше че през 2004 ИТ образованието ставаше в държавните уни-та УВИ ОМГ не КАКО КО НЕ ИЗДИСЛАВ ФЪКЛ ОФФФ ...

ПОнеже изчетох куп коментари стигнах до извода че Тодор е пометнал с 3 месечното си. Джава бандата е във война със ц++ квартала и флашъ съ гърчи щот никой не му обръща внимание.

С оглед на поредната интрига както се е случило в фб групата и форума в девбг...

Никой НИЩО не казва за ТОЗИ КУРС - http://itstep.bg/study-programms/Programma_net_bg.pdf

Относно мрежови техноологии и киберсигурност.

Програмните ви прменливи интриги не ме интерсуват защото явно ИТ сектора, мога да кажа е станал като в средата на ФОТОГРАФИТЕ в България ЗЛОБА+Интригантсво= КЛОАКА от Бай Ганьо АЗ Съм НАЙ ГОЛЕМИЯ. ЕВАЛАТ вииий сти попо най про-та напрао като Джорджано луупнат в роутинг рул.

----------ПО ТЕМАТА ЗА СТЕП ИТ ------------

Зарадва ме коментара на представител на ИТ СТЕП че са разкарали некопетентен. ТА ВЪПРОСА и ИЗЛОЖЕНИЕТО НА моя въпрос..

Курсът за Мрежовите технологии http://itstep.bg/study-programms/Programma_net_bg.pdf Някой има ли опит, минал ли го е. Сертификатите накрая наистина ли се издават и дали се заплаща самото явяване на изпитите за придобиване на сертификати.

Моля някой да даде адекватен и професионален НЕ ИНТРИГАНТСКИ отговор ако има останали сред гнусните спамери за работа.

----------ПС----------------
А като едно бивше SEO GURU май може за кеф да подема война срещу OFFER JOB спамерченцататата и да не се появят ни в Google Search ни в мапс ни никъде ни в G+ ни в тубата за следващите 10 години. ТАКА ЧЕ СПРЕТЕ ! Имам сериозен subscription @ blackhat seo forum член от 2010-та къде туллченцата ми ще ви смажат домейн репутациийката ви, а бек линковете ще ви са като за украса за коледно бан тържество. ДОЛНО Е !!! Инак и до гнусен спууфинг ще стигна тей че всеки ще ви режектва офертите насрани !

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?