Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Гран Виа /img/frontend/nomap.png"
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
1
Колеги
5
Работна среда
1

Фирмата реално е МИЛИАНИ ООД,а хотелът GRAN VIA-в Бургас,срещу Чадъра.Мога да кажа,че за 12 години стаж в сферата,това беше най-кошмарното ми работното място.Нямам думи за отношението шефове-персонал.Това са екземпляри,които никога не трябва да имат такива високи позиции.Отнасят се към служителите си по най-отвратителния и неуважителен начин!Обиждат,крещят и ругаят-никога не са доволни от теб.Освен рецепционист,изпълнявах задължения на поддръжка на бойлери,барман,сервитьор и...най-вече чистач.Собствениците непрекъснато те карат да почистваш,подреждаш и лъскаш-натяквайки ти,че не ти плащат,за да си стоиш през работно време.Всяка вещ на рецепция има строго определено място и не бива да се мести...иначе следва голям цирк...Мога да дам един съвет,специално на жената,която ръководи обекта-обърнете малко внимание на хигиената и външия си вид,защото воните адски, и дори ароматизатора с Манго ,не успява да покрие гадния Ви дъх!Радвам се,че успях лесно да се освободя от това тежко бреме,да бъда работник в"бизнеса" на кредит- на една стара мома и ерген,които със сигурност никога няма да узнаят какво е да имаш семейство ,деца и спокоен сън!!!Има кой да Ви съди,да сме живи и здрави!!! :)


бивш служител

-40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-5

Управителите на хотела са брат и сестра, които сами си работят. Наемат на граждански договор момичета без стаж в бранша. Най- интерестната позиция при тях е администратора който работи всяка вечер без почивен ден нощтна смяна. Наемат най- различни отчаяни жени на позицията и им се подиграват,че всички били луди.Непрестанно текучество на персонал.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?