Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

пиел емди еоод /img/frontend/nomap.png"

пиел емди еоод

Напишете мнение
5 4 0
4 точки от 76 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 31-40 от общо 76


бивш служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Коректен и точен работодател,всичко се плаща навреме,че даже и по-рано!Много добри условия има и има шансове за развитие, всички от мениджърската част се отнасят много добре със служителите.


клиент

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Включвам се, за да дискутирам темата тъй като познавам фирмата и се възхищавам на личности като собственичката Валя Веселинова . Попаднах на този форум докато търся нещо и съм доста изненадана.Тази жена е изградила един добър и успешен бизнес модел и много хора могат да се учат от постиженията й.
Успехът е начин на мислене и постоянна работа. Смятам, че българските работодатели са поставени в трудни условия – те трябва да се борят с държавата, с пазара и условията на голяма конкуренция, трябва и да бъдат коректни към служителите и партньорите си. Колко обаче са фирмите, които изплащат редовно и навреме заплати и осигуровки,въпреки трудностите, отварят работни места и имат добра реализация? Май остават все по-малко –а в този бранш хубавите заплати са рядкост, пари няма, хората са облъчени с песимизъм. Затова смятам, че не бива да заливаме с чернилка тези, които все пак успяват да се справят в тежките условия. Радвайте се, че в България са останали предприемчиви българи, които създават работни места и продължават да се борят. Без тези хора и техните усилия няма да има нито бизнес, нито работа.


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5


Щом има толкова много клиенти и запитвания от тях означава, че има работа. Явно се правят неща, които си струват.Искам да кажа също и това, че заплатите се изплащат както е редно.Заплата получаваш точно на датата първи или дори преди нея .До колкото знам новите хора започват на по ниски заплати и после им ги увеличават.Аз така бях,но дори и първата заплата ми беше много добра.Сега имам и допълнителни стимули но ми е забранено да коментирам заплащането.
Ползваш годишният си платен отпуск и когато ми се е налагало не съм била спряна да изляза или да отсъствам,но трябва предварително да предупредиш.Не може да се казва, че искаш да отсъстват от утре за една седмица, въпреки че дори и в тези ситуации са се правили компромиси,но заради колегите и тяхните ангажименти,не може да им съобщаваш в последният момент,че трябва да те сменят. Всяка постигната цел, било то индивидуална или групова се поощрява по подходящ начин и мога да гарантирам, че няма много такива частни фирми, които да награждават по този начин служителите си. Екипът е млад и готин. Основното е да имаш мерак. Другото е въпрос на научаване. Възможностите са доста.В началото бях малко несигурна, защото не се бях занимавала с такава дейност ,но като цяло персонала и управителката ми помагаха за всичко и бързо се адаптирах .
Всички в тази фирма са разбрани и добронамерени хора !
Стремим се да отговорим на всякакви въпроси свързани с асортимента които предлагаме и клиентите да си тръгнат доволни :)


бивш служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

От условията в фирмата бях доволен, не защото бяха перфектни, а защото покриваха очакванията ми. Което не е малко. Колегите бяха готини, до един! Е, има и хард персони, с лудите чалъми и на моменти почти невъзможни изисквания, но това го има навсякъде. За мен беше важно ,че шуробаджанащина няма.
Заплатата обаче е нещото, което прави ПИЕЛ така желан работодател. Условията им се подобряват често, правят се регулярни срещи с работниците и в крайна сметка качеството и количеството работа се подобряват същественно с времето. Имаше много обучения и много добро развитие за всички.Гледат се положените услия и се оценяват,ако човек работи,се развива и продължава напред на по-висока позиция,ако не работи,системата го изхвърля.Клиентите са много отбрани,качеството на стоките,високо!
Нивото на работа,високо! Италианците също контролират работата и имаше всекидневен контакт с тях,също често идваха и провеждаха обучения.Държи се много на обслужването и на доброто възпитание.
Не се толерират нахални и груби хора или лошо възпитани.
Работното време е приемливо,спазват се часовете и не се работи извънредно,ако останеш допълнително,можеш да си избереш,да ти заплатят извънредните часове или да ти ги върнат.Всичко е доста сносно и прилично.
Отношението с мениджърите е отлично,те се държат много добре и
не съм имал проблеми.
Има доста административна работа което на мен не ми допада,но затова пък заплащането и пакета придобивки към заплатата е много добър.
Сега в банка взимам по-малко пари и работя три пъти повече,но е по престижно за мен да съм в банка.Там беше доста по-високо заплащането и всички бонуси бяха много добри ,но исках да работя каквото съм завършил и не съжалявам.


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Фирмата е прекрасна за всеки млад и отговорен човек.
Работя тук повече от 5 години и смело мога да заявя, че това е фирмата, в която всеки би се гордял да работи и да се развива. Всички мои приятели ми казват: „Искам да дойда работя при вас, не може ли да ме вземете?“
Ръководството са млади, свежи хора, които не спират да дерзаят, да развиват фирмата, за да се предоставят възможно най-качествените услуги и продукти за клиентите.
За целта се разчита именно на сплотения колектив, на задружната работа и приятелски отношения с всеки служител. Винаги мотивират, насърчават и поощряват хората от екипа за изпълнените задачи.Има много мотивиращи неща и условията са изключително добри. Колегите са винаги готови с помощ на колега в нужда. Винаги биха направили всичко, за да може вски от екипа да е усмихнат и щастлив.
Много са примерите за хора които са се развили и са скочили на следващо стъпало в други фирми,заради ценните знания придобити тук и заради опита който са натрупали.
Непрекъснато се организират различни събирания , а фирмата покрива всички разходи,пътува се в чужбина и се виждат нови неща.Фирмите с които работим са много интересни и се научават изключително полезни неща.В Милано се докосваме до последните колекции и до света на модата.
Всички служители във фирмата притежават нужните умения, професионални квалификации и опит и въпреки това продължават да се провеждат обучения и да се придобиват нови компетенции.
Работата е изключително разнообразна, тъй като фирмата постоянно се развива и взима нови марки . По този начин постоянно научаваш нещо ново и няма шанс да ти омръзне.
Офисът е невероятен,магазините също са доста луксозни и изпипани.Дрехите които получаваме са скъпи и красиви и ги носим с удоволствие,защото не всеки работодател предоставя за униформа кецове за по 600 лв и рокли и костюми за по 1000 лв.Освен това получваме по два аутфита за сезон,което е напълно достатъчно.При смяна на времето получваме и нови модели.
Това е място за сериозни и отговорени хора, които се забавляват и повечето сме приятели!


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

На хубаво място е офисът, работна среда е отлична, заплащането е 30% по високо от същата позиция в миналата ми фирма, има привилегии и удобства, с радост отивам на работа и се радвам, че съм във фирмата. Всички негативни мнения написани до момента в този сайт са от хора, които явно нямат достатъчно желание за работа и най-вече,имат нереална самооценка за себе си.Работещите правят продажби,неработещите се занимават със странични дейности на работното си място, както правите вие, явно сте имали достатъчно свободно време ,за да драснете няколко коментара. Хората, които са недоволни винаги ще бъдат недоволни, независимо при кой работят и при какви условия.Нормално е на работно място като това да има изисквания и да се поддържа определено ниво на работа. Който го притесняват изискванията, може отиде на "Илиянци" и да продава чорапи и блузи по левче. Там със сигурност няма да се изискват никакви специални умения за работа,няма да трябва униформа,ще работите за 500 лв и ще имате осигуровки на пълната заплата! За който това не е мечтаната работа ,да напусне веднага и да започне да търси мечтаната!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

На хубаво място е офисът, работна среда е отлична, заплащането е 30% по високо от същата позиция в миналата ми фирма, има привилегии и удобства, с радост отивам на работа и се радвам, че съм във фирмата. Всички негативни мнения написани до момента в този сайт са от хора, които явно нямат достатъчно желание за работа и най-вече,имат нереална самооценка за себе си.Работещите правят продажби,неработещите се занимават със странични дейности на работното си място, както правите вие, явно сте имали достатъчно свободно време ,за да драснете няколко коментара. Хората, които са недоволни винаги ще бъдат недоволни, независимо при кой работят и при какви условия.Нормално е на работно място като това да има изисквания и да се поддържа определено ниво на работа. Който го притесняват изискванията, може отиде на "Илиянци" и да продава чорапи и блузи по левче. Там със сигурност няма да се изискват никакви специални умения за работа,няма да трябва униформа,ще работите за 500 лв и ще имате осигуровки на пълната заплата! За който това не е мечтаната работа ,да напусне веднага и да започне да търси мечтаната!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз мисля че фирмата е добра, има много хубави страни на това да се работи в Пиел, но също така има и лоши- както е навсякъде. Пълно щастие няма! Хубавите са: заплата, униформи, колеги (зависи от магазина) и още много. Но винаги е хубаво да се казват и лошите неща, за да може хората да си изградят мнение- а именно: факта че хората биват осигурявани на минималната заплата (а това уж щеше да е за 2-3 месеца), това че се измислят в движение някакви правила, това че е казана Х цифра за бонус- изведнъж като достигнеш таргета се оказва че не е толкова, а по-малко. Да- имало е и бонуси без да ги очакваме. Както написах има си и хубавите, има си и лошите страни. Като цяло е който, както си го направи, и зависи кой колко се впечатлява. Относно колегите- много зависи в кой магазин и колектив ще си, но като цяло повечето хора са готини! А Валя- към хората които харесва се държи добре- аз лично не съм видяла лошо отношение. Не е работата мечта (освен ако някой не е влюбен в работата като продавач- консултант и не иска да се пенсионира като такъв) със сигурност, но не е и лошо място!


бивш служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Шефката трябва да мисли добре кой къде да сложи и кой назначава,за да няма коментари като предходните.В офиса една имаше, не беше добре много да я пуска шефката да ходи тук там, щот тъпотията беше изписана на лицето и, въпреки ,че и по телефона се ръзбираше ,че не беше много интелигентна.А колко беше кисела,постояно беше в мензис и се заяждаше .Никой не я харесваше.За три месеца работа всеки месец грешки в изчислението на заплатите , не я дишах.Но чух ,че вече я няма.Но заради такива като нея се получва напрежение .
А иначе работата си беше добре,всичко се плащаше във фирмата,като имаше объркване от мис крокодил киселова,се обаждахме да питаме и всичко се доплащаше.Униформите са много добре,даже си ги носех след работа,имахме по два комплекта и винаги са били хубави и скъпи дрехи които много ни харесват.Ние си хващаме всеки месец таргета и си получавахме парите.Таргетите се правят на база направени обороти от предната година,така че са напълно реални.Това което ги интересува всички е кога ще спрат да назначават идиоти,които за нищо не стават.И това пак тая киселата назначи някакви пълни смотаняци.Гери която забременя в офиса ги избираше много по добре.
В нашия магазин имаше три бременни.Аз вече не съм там,но продължавам да си държа връзка с всички, лошо не мога да кажа за фирмата и колегите/с малки изключения/.


бивш служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

От условията в фирмата бях доволен, не защото бяха перфектни, а защото покриваха очакванията ми. Което не е малко. Колегите бяха готини, до един! Е, има и хард персони, с лудите чалъми и на моменти почти невъзможни изисквания, но това го има навсякъде. За мен беше важно ,че шуробаджанащина няма.
Заплатата обаче е нещото, което прави ПИЕЛ така желан работодател. Условията им се подобряват често, правят се регулярни срещи с работниците и в крайна сметка качеството и количеството работа се подобряват същественно с времето. Имаше много обучения и много добро развитие за всички.Гледат се положените услия и се оценяват,ако човек работи,се развива и продължава напред на по-висока позиция,ако не работи,системата го изхвърля.Клиентите са много отбрани,качеството на стоките,високо!
Нивото на работа,високо! Италианците също контролират работата и имаше всекидневен контакт с тях,също често идваха и провеждаха обучения.Държи се много на обслужването и на доброто възпитание.
Не се толерират нахални и груби хора или лошо възпитани.
Работното време е приемливо,спазват се часовете и не се работи извънредно,ако останеш допълнително,можеш да си избереш,да ти заплатят извънредните часове или да ти ги върнат.Всичко е доста сносно и прилично.
Отношението с мениджърите е отлично,те се държат много добре и
не съм имал проблеми.
Има доста административна работа което на мен не ми допада,но затова пък заплащането и пакета придобивки към заплатата е много добър.
Сега в банка взимам по-малко пари и работя три пъти повече,но е по престижно за мен да съм в банка.Там беше доста по-високо заплащането и всички бонуси бяха много добри ,но исках да работя каквото съм завършил и не съжалявам.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?