Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Хелт енд сейфти https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. "Цветна градина" 72&markers=София,ул. "Цветна градина" 72

Хелт енд сейфти

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 12 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-12 от общо 12


бивш служител

36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
4
Привилегии
2
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
5

Рядко в България може да се намери коректен работодател, Хелт енд сейфти и Донна Жекова са такива. Осигуровките се плащат върху реалното възнаграждение, ако си коректен спрямо теб ще се държат по същия начин. Намерих съпричастност, разбиране и интелигентни хора от екипа. Искрено се радвам,че фирмата се развива много добре и им желая все повече успехи!.


бивш служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-4
Местоположение
2
Колеги
-5
Работна среда
-5

Кандидатствах по обява на фирмата за "Мениджър продажби", на интервюто управителката ми представи фирмата и условията като прекрасни, осигуровки на цяла заплата, работа с експерти, хубав офис,нормално работно време и аз приех и започнах. Още от първия ден останах разочарована, обявената позиция всъщност няма нищо общо с "Мениджър продажби", реално и по договор си "Търговски представител", втория и най-голям кошмар се оказаха нервите на въпросната адвокат Донна Жекова, от първия ми работен ден и първите 5 мин се разкрещя с пълно гърло, направи ми ужасно лошо впечатление, че по време на "обучението" в нейния офис непрекъснато плюеше служителите си цитирам точни определени "говеда", "телета", "гледай я тая има вид на системно малтретирана", "идиоти", "кретени", "малоумни" и т.н. впоследствие разбрах, че почти всички служители са нови на изпитателен срок. Обучението представляваше основно вършене на черната работа подреждане, носене на документи из целия град, поставяне на документи в пликове накратко нищо общо с обучението, за 1-2 часа на ден седиш в офиса на управителката и гледаш как тя работи, не можеш да запишеш нищо защото както казах тя постоянно нервна и за нея това са глупости, никакъв подход за обучение започва отзад напред с най-сложните казуси при условие, че не обяснила основата на нещата. От един месец обучение се оказа че всъщност е 1 седмица, в която ти се отделя не повече от 2-2,5 часа на ден и на 5 ден от постъпването ти искат да започнеш да работиш сам, като междувременно през тези 5 дни основни ти се крещи за всичко съответно с обидите, че ти си ужасно тъп и малоумен. След седмица и половина тормоз казах че искам да напусна и отказаха да ме освабодят защото по договор имам 2 месеца предизвестие, което дължа, меко казано бях шокирана при условие, че дори не съм обучена и няма какво да работя, каза ми се че има да се върши рутинна работа, с която изостават въпросното подреждане на папки, носене на документи и т.н. черна работа. В крайна сметка разума надделя в управителката и ме освободи сама след като се разболях и ползвах болничен заради условията, в които работех. За да съм обективна ще кажа, че ми се изплати всичко по договор в срок. Относно колектива 90% са хора пред пенсия, които нямат друга опция има само едно младо момиче, няма никакви колегиални отношения всеки е срещу всеки постоянни кавги и скандали и може би поради страха от управителката всеки се опитва да натопи другия за всичко. Кариерно развитие във фирмата нулево. Имайте предвид няколко важни неща:

1. По договор дължите 2 месеца предизвестие
2. Няма да работите това, което е обявено в обявата
3. Управителката има много сериозни проблеми с нервите, дори и аз като супер спокоен и позитивен човек не можах да издържа
4. Общо фирмите, които са едно цяло са 3:

- Хелт енд сейфти - Health and safety
- Лозетех ООД - Lozeteh OOD
- Лоземед ООД - Lozemed OOD

В заключение искам да кажа, че започнах с огромно желание, а си тръгнах огромно разочарование.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?