Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Хелт енд сейфти https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. "Цветна градина" 72&markers=София,ул. "Цветна градина" 72

Хелт енд сейфти

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 6 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-6 от общо 6


бивш служител

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
5
Потенциал
-2
Местоположение
-1
Колеги
3
Работна среда
2

Абсолютно съм убедена, че позитивните мнения са дело на Донна Жекова. Не вярвах чак така да я закъса, че един човек да не е доволен от познанството си с нея, но .... да си сърба попарата. Относно ангажираността във фирмата - колегите са на ниво(тези които са с ясната представа, какво очакват да научат и постигнат, докато дойде време да се махнат). Офисите са на нелоши места из градовете (между другото се съгласявате с договора си да пътувате из офисите в страната, разбира се командировъчни не ви се полагат и спите по бордеи). Работата на експертите е copy - paste, не се величайте моля. "Отношението" на "управителката" е абсурдно, селяндурско и лишено от смисъл. Всеки уважаващ себе си човек не би го понесъл. На фона на този негативизъм стартовата заплата от 600-800лв за "Мениджър продажби" - или по-точно "Работа в кол център и обикаляне из града" със собствен автомобил, щото видиш ли имаме велика фирма, еми вие си преценете. Ако търсите обаче местенце да избутате зимата и хазайката ви да е психично нестабилна - пожелавам успех.


бивш служител

-37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСНА С МНЕНИЕТО НА - "МЕНИДЖЪР ПРОДАЖБИ". ИЗКАРАХ ПРИ ТАЗИ ЛУДА ДОННА ЖЕКОВА, ДВА МЕСЕЦА И ПОЛОВИНА, ОТ КОИТО ДВА МЕСЕЦА В ПРЕДИЗВЕСТИЕ. БРУТАЛНО ОТНОШЕНИЕ, ОБИДИ, НИКАКВИ УСЛОВИЯ ЗА РАБОТА, ДОРИ ВОДАТА В ОФИСА СИ ЗАПЛАЩАШ. ТЕКУЧЕСТВО РАЗБИРА СЕ! АКО НЕ СИ ДЕБИЛ, КОЙТО НИКАК НЕ СЕ УВАЖАВА И НИКАК НЕ ЗНАЕ ЗАЩО Е ЖИВ - НЕ ЗАПОЧВАЙ ТАМ!!!! ОЩЕ МНОГО ПОМИЯ МОГА ДА ИЗЛЕЯ ЗА ТАЗИ АДВОКАТКА, НО НЕ МИ СЕ ЩЕ ДА ВЛИЗАМ В НЕЙНИЯ ТОН!!!


бивш служител

-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
1
Работна среда
-1

Единственото реално мнение е написано на 16.03.16г. и то съвсем точно и коректно. Другите две имам усещането, че управителката Донна Жекова сама си ги е писала, съдейки по изказа. Съжалявам за пропиляното време в тази фирма!


бивш служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Знам, че тук повечето влизат само, за да плюят по български, но аз няма да съм част от масата. Реших да споделя мнението си. Работих в ХЕЛТ ЕНД СИЙФТИ като експерт по здравословни и безопасни условия на труд. Малцина знаят, но работата като експерт по здравословни и безопасни условия на труд в служба по трудова медицина е доста динамична, всекидневно имаш по 50 казуса от фирми с различен предмет на дейност и се изисква бързина, координация и т.н., за да отговориш на очакванията на клиентите, а мен честно да си кажа малко ме мързи и предпочетох да започна работа като отговорник по безопасност и здраве в едно предприятие, където веднъж като оправиш документите после откровено си клатиш краката.  Категорично твърдя, че на фона на другите служби по трудова медицина тук се дават най-високите възнаграждения, а и се плащат осигуровки върху реалните заплати. Е трябва и да поработиш, а това не се харесва на доста хора, които са с манталитет на държавни служители…..Относно адв.Жекова, шапка й свалям за ентусиазма!


бивш служител

36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
4
Привилегии
2
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
5

Рядко в България може да се намери коректен работодател, Хелт енд сейфти и Донна Жекова са такива. Осигуровките се плащат върху реалното възнаграждение, ако си коректен спрямо теб ще се държат по същия начин. Намерих съпричастност, разбиране и интелигентни хора от екипа. Искрено се радвам,че фирмата се развива много добре и им желая все повече успехи!.


бивш служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-4
Местоположение
2
Колеги
-5
Работна среда
-5

Кандидатствах по обява на фирмата за "Мениджър продажби", на интервюто управителката ми представи фирмата и условията като прекрасни, осигуровки на цяла заплата, работа с експерти, хубав офис,нормално работно време и аз приех и започнах. Още от първия ден останах разочарована, обявената позиция всъщност няма нищо общо с "Мениджър продажби", реално и по договор си "Търговски представител", втория и най-голям кошмар се оказаха нервите на въпросната адвокат Донна Жекова, от първия ми работен ден и първите 5 мин се разкрещя с пълно гърло, направи ми ужасно лошо впечатление, че по време на "обучението" в нейния офис непрекъснато плюеше служителите си цитирам точни определени "говеда", "телета", "гледай я тая има вид на системно малтретирана", "идиоти", "кретени", "малоумни" и т.н. впоследствие разбрах, че почти всички служители са нови на изпитателен срок. Обучението представляваше основно вършене на черната работа подреждане, носене на документи из целия град, поставяне на документи в пликове накратко нищо общо с обучението, за 1-2 часа на ден седиш в офиса на управителката и гледаш как тя работи, не можеш да запишеш нищо защото както казах тя постоянно нервна и за нея това са глупости, никакъв подход за обучение започва отзад напред с най-сложните казуси при условие, че не обяснила основата на нещата. От един месец обучение се оказа че всъщност е 1 седмица, в която ти се отделя не повече от 2-2,5 часа на ден и на 5 ден от постъпването ти искат да започнеш да работиш сам, като междувременно през тези 5 дни основни ти се крещи за всичко съответно с обидите, че ти си ужасно тъп и малоумен. След седмица и половина тормоз казах че искам да напусна и отказаха да ме освабодят защото по договор имам 2 месеца предизвестие, което дължа, меко казано бях шокирана при условие, че дори не съм обучена и няма какво да работя, каза ми се че има да се върши рутинна работа, с която изостават въпросното подреждане на папки, носене на документи и т.н. черна работа. В крайна сметка разума надделя в управителката и ме освободи сама след като се разболях и ползвах болничен заради условията, в които работех. За да съм обективна ще кажа, че ми се изплати всичко по договор в срок. Относно колектива 90% са хора пред пенсия, които нямат друга опция има само едно младо момиче, няма никакви колегиални отношения всеки е срещу всеки постоянни кавги и скандали и може би поради страха от управителката всеки се опитва да натопи другия за всичко. Кариерно развитие във фирмата нулево. Имайте предвид няколко важни неща:

1. По договор дължите 2 месеца предизвестие
2. Няма да работите това, което е обявено в обявата
3. Управителката има много сериозни проблеми с нервите, дори и аз като супер спокоен и позитивен човек не можах да издържа
4. Общо фирмите, които са едно цяло са 3:

- Хелт енд сейфти - Health and safety
- Лозетех ООД - Lozeteh OOD
- Лоземед ООД - Lozemed OOD

В заключение искам да кажа, че започнах с огромно желание, а си тръгнах огромно разочарование.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?