Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Фармасуис https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. Троянски проход 16, ет 3, ап 8 и 10&markers=София,ул. Троянски проход 16, ет 3, ап 8 и 10

Фармасуис

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 26 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 26


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Мога да коментирам за Плевен, където имам и наблюдение над персонала на тази фирма - единият от служителите, който уж изпълнява функцията и на "регионален" мениджър е отвратително създание и при такива видимо антипатични личности, не знам, кой би си причинил мазохизъмът, да работи в тази фирма, в този регион!
Успех на колегите!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Най-непреспективната и зле организирана фармацевтична компания, и то не заради друго, а заради поставените селяндури на мениджърски позиции.
Започваме от NSL - леля ти Еленка, която не притежава никакъв речников запас, нито обща култура. Пише по 10 малоумни емайла в секунда, като всеки един от тях разбира се е с по 5 правописни и пунктуационни грешки. Знае само да квичи, като прасе пред заколение, да носи роклички описващи фигурата й на бидон и да поставя роднините и любовниците на приближените си и своите собствени на позиции във фирмата.
Селският бек от Елхово, малката придворна дама на леля Еленка - Станиславчо, дето навсякъде се представя като анестезиолог, ама изненадааааа освен мозък за интриги, мазни пред ТЪПОводството, пардон ръководството, няма и специалност. Този единственото което може да ръководи са кравите на село.
Да добавим и леля ти Крася, която горката е последната дупка на кавала имаща се за главен диригент в оркестъра и завършим с Зарченцето, дето освен да краде парички от фирмата я със схеми с диклофенак, друго не може да прави, освен да си бърка в аналното отверстие, защото за да си такъв мухльо трябва да си минимум педераст.


НЕ ХОДЕТЕ ТАМ ОСВЕН, АКО НЯМАТЕ ВРЕМЕ ЗА ГУБЕНЕ И ЛЮБОВ КЪМ СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО.


бивш служител

-43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
-5
Работна среда
-5

Ауууу, поредната обява. Този път за офис координатор.
Честито на колежката, дано всичко мине добре.
За кандидатите обаче ... хайде да разгледаме обявата.
1. Водене на присъствени отчети, всеки месец – болнични, отпуски – и своевременното им отчитане - това значи, че ще ви стоварят целия пейрол, докато финансовата си врътка задника в късата поличка и нищо не върши, и ще ви навикват, че нещо не сте свършили.
2. Проследяване на физическата наличност на материални активи съвместно с Финансов Отдел; водене на складова наличност за рекламни материали - Оууу! Е тук вече стана страшно. Ще ви стоварят инвентаризацията, сякаш я има в длъжностната ви характеристика /за сведение - няма я/ и отново ще има скандали, ако нещо не сте свършили по съвършения почин на финансовата кукла. И най-големият кошмар - складовата наличност. Е, да описвате рекламни материали в тъпа екселска таблица е едно. Ноооо - да влачите кашони със стотици! килограми хартия! /буквално/, които трябва да получите, разпределите в склада и после подготвите за изпращане в страната, БЕЗ помощ от НИКОГО - това е друга работа. Настоящата координаторка получи херния от влачене, в болница лежа жената, предишната напусна, защото я караха да влачи кашоните след две коремни операции. Да не дава Господ никому подобна робия!
3. Оказване на съдействие на различните отдели – Финансов, Маркетингов, Продажби, Логистика и др . - тук е ясно, всеки ви стоварва работата, която не иска, неговата е най-спешната и скандалите са нон-стоп. А да, и ходят да ви топят на откачения директор, че работата не е свършена заради вас.
4. Изготвяне на различни административни документи - относително ОК.
5. Комуникация с ИТ отдел - пример: звъни телефона, вдигате, отсреща крясък ... не ми работи компютъра, веднага ела! Тичате ... два етажа нагоре и се оказва, че откачената си е ИЗТРИЛА, подчертавам - ИЗТРИЛА базата данни. За сведение, ИТ отдела е в Сърбия. Никакъв начин някой в тоя офис да разбира нещо от компютри. Не могат да си ги пускат, не могат да печатат, не знаят как един файл да копират. Стоварват ви абсолютно всичко и отново ... викове, крясъци, скандали.
6. Водене на трудова медицина- относително ОК, службата е на долния етаж на сградата.
7. Организиране на ежегодни срещи на служители; хотелски резервации; съдействие при необходимост от самолетни билети – комуникация с туристически агенции, уточняване на детайли - малиии, нон-стоп недоволни, викове, крясъци .... мдаа.
8. Поръчки на офис материали и различни консумативи за офиса, при необходимост- ох, това е просто черешката на тортата. Пристигат ви продуктовите с нареждането да не поръчвате сини папки, защото са, цитирам "скучни", а някакви във весели цветове, например ... резеда. Или лепящи листчета във формата на ... цвете и отново цвят ... морско синьо. И ви се държи сметка, ако няма такива листчета.
Изискванията:
1. Добро ниво на владеене на английски език - е да, добре ще е все някой в тоя офис да говори английски. И ако сте вие, ще ви гърчат за мейли, презентации ... вие ще си говорите с ИТ отдела в Сърбия ... абе ясно ви е.
2. Завършено висше образование – не се изисква медицинско образование за конкретната позиция - щото ако сте го завършили, ще ви е ясно какви глупости се говорят и простотии се творят.
3. Добра компютърна грамотност - MS Office - Word, Excel; PowerPoint, Internet - както казах, вие ще сте единствения, който знае нещо за компютрите в тоя офис. Горко ви, ако признаете, че разбирате от компютри.
4. Комуникативност и умения за работа в екип - в превод, робската психика, която ще позволи всички да ви гърчат, да ви товарят с тяхната работа /но да си вземат мениджърските заплати за ваша сметка/ и да ви крещят, обиждат и унижават на общо основание.Дано сте готови за приказки от рода: "не си назначен да мислиш".
5. Готовност за динамична работа, ненормирано работно време - ще ви звънят сутрин в 6 и вечер в 10. Динамична работа - ами да, яката динамика - ще мъкнете стотици килограми хартия нагоре надолу - БЕЗ чужда помощ. Изгражда здраво и динамично тяло ... докато не рухнете.
6. Отговорна, организирана, динамична и инициативна личност - демек, гърч до откат и отношение като към роб.
Истината е, че в тоя офис има САМО шефове. Вие ще сте единствения индианец. Ще ви звънят сутрин в 6 и вечер след 10 - по работа. Събота, неделя - няма празно.
Това не е работа, това е робия. За последните три години напусната около 70% от служителите. В момента назначени преди 6 месеца хора сами си бягат. Комисията по етика така им е стъпила на вратовете, че жална им майка.
С думи прости - не се пробвайте, не си струва нервите. А, и дават малко пари.


-40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
-5
Работна среда
-5

Колеги,време е да кажем ЧЕСТИТО на поредния напуснал колега...отдавна щяхме да му честитим,но току виж,че Елховския селски тарикат го обяви за уволнен, както между впрочем същия този прави,провеждайки интервюта за Варна-т.е обяснява на кандидатите,че старите варненски колеги всичките са уволнени.Не знам дали само той(Имаме предвид Елховския) или и още някой друг от т.нар."мениджъри"си позволява подобни долни лъжи по адрес на старите колеги от Варна,но,уважаеми бъдещи кандидати,НИЕ,настоящи и бивши служители,ви уверяваме,че НИКОЙ досега не е бил уволняван от нещастните тъпанари,управляващи фирма Фармасуис.


-41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
-5
Работна среда
-5

Колеги,
на новонапусналите за последните две седмици-ЧЕСТИТО!
Отървахте се,май? Как е? Как се чувствате,като не сте вече под шизофренния поглед на Лудата, Грозната, Чехльото и Наглия?
И вие,последни "мърши" счупихте прозореца на кулата на Мордор и излетяхте живи-здрави...няма черна магия,няма простотия...
Е,как ви се струва,мили мои момичета,харесва ли ви свободата? Или толкова сте свикнали да ви крещят,обиждат и заплашват,че още не можете да се отърсите?
О,в новите фирми не е така...почакайте месец-два и ще си говорим...
Майната им,момичета! Само напред! Пожелавам ви успех!
А пък тъпанарите да си карат на презентации,да дописват присъствените листи и да правят фалшиви и нагласени снимки! Вие не бяхте фалшиви,затова не сте и обичани-не се напивахте с Лудата по Гоце Делчевско,не й носехте стекове с бира, не доносничихте...
Айде,със здраве!
Аз отивам да си налея шампанско(скъпо) за ваше здраве,както,между впрочем и любимите ви мениджъри направиха,след като си хвърлихте оставките! И сега се пръскат през гърба да разберат къде отивате-но...

НАЗДРАВЕ!


-41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
-5
Работна среда
-5

"Вече даже това, че офисът е в София, не е предимство, щом се оказва, че свободната позиция за представител се пази за ... КОЙ? Дъщерята на NSM, може би?! Чудим се ..."
Е,няма нищо за чудене,NSM отдавна подготвя дъщеря си за представител.Тя изкара първо ниво Sales Skills преди 4-5 години заедно с няколко колежки от фирмата, за сметка на Фармасуис,в Интерпред е било, мисля...Така,че е подготвено чедото й!


-43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
-5
Работна среда
-5

О, браво!
Трети месец търсят милите ни "мениджъри" човек за Варна. намериха едно момче и то като разбра къде пристига и избяга с писъци СЛЕД като му предложиха договор.
И сега ... хоп, втори напуснал за два месеца.
Честито на колежката от Пловдив, която се отърва. Майка с малко дете, която предпочита да остане без работа, вместо да остане в тази "страхотна" фирма.
Я да видим, дали управителя ни ще успее да назначи още някоя племенница за представител!
Вече даже това, че офисът е в София, не е предимство, щом се оказва, че свободната позиция за представител се пази за ... КОЙ? Дъщерята на NSM, може би?! Чудим се ...
Хайде, колеги, чакаме следващия напуснал.
За кандидатите в Пловдив, фирмата е толкова зле, че за последните два месеца напуснаха трима човека със стаж НАД пет години всеки!
Толкова е хубаво, че ще ви нарекат мърши след около месец-два робия там.
И както каза коментиращия под мен, пробвайте се! Една година мъка там и всеки следващ работодател ще ви се струва като дар Божи, в сравнение с този кошмар!


настоящ служител

-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
-5
Работна среда
-5

Аз пък напук на всички коментари досега, ще ви препоръчам да поработите във Фармасуис. 1 година там, ще ви се стори като доживотна присъда без право на обжалване. Особено ако сте млад, ще побелеете и оплешивеете, ще имате вид на човек с 50 години тр. стаж. След това всяка фирма, в която отидете, ще ви се стори земен рай и няма да помислите за напускане. Ще дадете всичко от себе си само и само да останете на новото място.
Така, че аз горещо препоръчвам да кандидатствает, работете, опит се трупа трудно!


настоящ служител

-40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
-5
Работна среда
-5

За съжаление в този сайт не могат да се публикуват снимки, уличаващи персоните от Фармасуис за това"какви"ги вършат.

Една такава фотография,изобразяваща изваяното тяло на един от мениджърите, да кажем NSM, на която ясно се вижда идеята-"преди и след"употребата на едно лекарство, ни беше предоставена любезно да я показваме като доказателство за по-горе написаното пред лекари!

Някои от колегите може би не са запознати с този факт и моля, не се притеснявайте! Това творение на изкуството изчезна.Е, някои от лекарите все пак успяха да видят красотата на това рубенсово тяло, но очаквано,продажбите не успяха да оправдаят надеждите ни...

И все пак-не се отчайвайте-има малък лъч надежда,все пак новата година току-що дойде!

P.S За много години с първия напуснал през 2019 година! Да е жива и здрава колежката, само рахат ще види на новото място!


-41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
-5
Работна среда
-5

Моля,този,който е написал поста,независимо кой-мениджър,представител или друг,НЕЗАБАВНО да бъде обучен в правилата на правоговор и правопис в българския език!!!

От поста става ясно,че човечецът е неграмотен,а това е недопустимо за работата му като такъв!Единствено,смекчаващо вината обстоятелство е,ако българският език не му е матерен...но пак няма оправдание за това,независима от произхода му!

И все пак,всичко това е поправимо! Само лошото възпитание и обноски могат да напишат думата"мърша".

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?