Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Хит Дизайн ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Пещера,Бул. „Симеоновско шосе“ 93Б, вх. Б &markers=Пещера,Бул. „Симеоновско шосе“ 93Б, вх. Б

Хит Дизайн ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
3
Натоварване
3
Потенциал
4
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
5

Работил съм във фирмата повече от 1 година и въпреки че вече не съм част от екипа поддържам връзка с всички колеги. Успях да науча много в компанията, защото се дава доста голяма свобода да се експерементира с нови идеи. Каквото съм искал са ми го осигурили и като заплащане и като софтуер, на който държах и други условия. Задълженията и изискванията бяха ясни и конкретни. Имат си система, през която следят изпълнението на всички задачи. Никога не съм имал проблеми с мениджмънта, който реално не се усеща като мениджмънт, а като част от екипа. Всички проблеми по проектите или по работата се обсъждат нормално и се взима решение съвместно. Единствената причина, поради която напуснах беше, че исках да се реализирам в друга сфера и просто сам усещах, че резултатите ми не са добри, но хората винаги са били изключително толерантни към мен и никога не са ме пришпорвали или лъгали за нищо.


-34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
1
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-2
Работна среда
-5

Това е една доста жалка фирма. Трима шефа на по 25 години, нито един от тях не знае, защо е там. Работят нещо си и смятат, че са професионалисти /Много са далече от истината/. Учили за едно, правят друго, от което не са си направили труда да прочетат елементарни основни неща.

Гъвкавото работно време, означава между 10 и 12 часа работа на ден. Извънреден труд не се заплаща. Заплащането като цяло е смешно. Няма шанс да отгатнеш какво искат, ако не се подмазваш. Ама много подмазване е необходимо. Разбира се, ако си роднина не се налага ... Сред 7те служители заедно с шефовете има и такива.

Лъжат те в очите, когато питаш за нещата... След това, разбира се ти си им виновен.

Много малко клиенти имат, повечето роднини и не са наясно и немогат да направят елементарна равносметка, с какво могат да се справят и с какво не. Самочувствие до небесата - покрите никакво.

Искрено съжалявам, че работих там. Кариерата ми претърпя крачка назад, но вярвам, че на всеки човек му се случват негативни неща и трябва да се справяме с тях. Това е от мен накратко.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?