Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Лимона ООД (списание Traffic) /img/frontend/nomap.png"

Лимона ООД (списание Traffic)

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Относно горните твърдения бих искала да кажа, че те не само не са верни, но са изказани вулгарно и без всякакъв вкус. Първо - рекламата е специфична дейност, която изисква влагане на средства и усилия, които обаче след това се възвръщат многократно! Второ - не бъркайте доверието и опита да се създаде приятелска работна атмосфера с липса на контрол! Това доказва само, че някои хора се стимулират с лична свобода, а други - чрез мачкане и стрес! Именно приятелските отношения с колегите и новите творчески възможности, които ми даде екипът, ме карат да идвам с усмивка на работа.Traffic, като всяко ново издание на пазара, имаше нужда от време, за да се наложи и утвърди - постепенно списанието стана синоним на иновативно мислене и коректност. Що се отнася до заплащането - щом не сте успели да сключите договори за реклама, значи маркетингът не е вашата сфера (и е по-добре и за вас, и за нас, че сте го разбрали по-рано). От опит мога да кажа, че за тези месеци изградихме мрежа от клиенти, които ни вярват, и читатели, които очакват с нетърпения всеки нов брой! Това може да стане единствено с постоянство и упоритост! Хората, които през това време са работили за Лимона ООД, са млади, повечето студенти, все още не установени на конкретно място - така че текучеството се дължи на различни причини. Но повечето ни колеги запазиха добри чувства към Traffic и екипа му, като продължават да се интересуват от дейността ни. На вас момичета мога да пожелая единствено късмет, защото - с този негативизъм и грубо отношение - ще ви трябва!!!


-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Аз също съм работила известно време в това списание на длъжността рекламен консултант и съм напълно съгласна с казаното по-горе и мога да го потвърдя напълно. Моето мнение е, че това е някакво измислено списание, което лъже не само хората,които наема на работа, а и тези, с които склщчва рекламни договори. Аз лично изобщо не съм доволна нито от отношението на шефовете, нито от заплащане, нито от работната среда. Единственото хубаво нещо беше, че може да отидеш а работа и да си тръгнеш по всяко време, защото нямаше нито един шеф, който да забележи това. В същото време обаче по същия начин нямаше и нито един шеф, който да забележи и усилията, които се полагат от хората, а да не говорим за шеф, който да плати заплати за тези усилия. С две думи надявам се да няма повече излъгани от тази фирма хора!


-1 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
4
Потенциал
0
Местоположение
5
Колеги
1
Работна среда
4

Рекламна агенция Лимона с главно представителство в Пловдив издава заедно с друга рекламна агенция списание Трафик,за което аз работия.Текучеството е голямо и този факт би могъл да се провери и говори достатъчно сам по себе си. Темата пари там е табу. За длъжността рекламен консултант обещават процент,но е невъзможно да се сключат договори, защото потенциалните рекламодатели веднага разбират, че списанието е несериозно, дори няма регламентирана дата, на която излиза, а тиражът трудно може да се провери. За работата в офиса няма правила, няма обучение, няма изисквания, няма дори контрол. На всеки служител се гледа като на човек, който идва, работи и не след дълго сам ще си тръгне. Така , всички работят в рамките на един-два месеца и си тръгват, като не им се заплаща, а те реално допринасят поне за популяризирането на списанието. Призавам, че офисът в София е супер, местоположението също, работното време е гъвкаво,а обещанията много и все хубави, но това не е достатъчно, за да не се чувствам излъгана. Не искам и други хора да го изпитат.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?