Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Стенисофт ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Бургас, ул.ПАТРИАРХ ЕВТИМИЙ 48, 48&markers=Бургас, ул.ПАТРИАРХ ЕВТИМИЙ 48, 48

Стенисофт ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 12 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-12 от общо 12


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Познавам фирмата и хората в нея. Мога да кажа, че всеки, който работи или е работил там идва и си отива по собствено желание. Условията са известни още при самото назначаване. Ако някой не е доволен си е лично негово мнение. Работата е интересна, динамична и търпи развитие в професионален и материален аспект. Колективът е млад, амбициозен и с желание за работа, която се ЗАПЛАЩА според положения труд. Все пак парите трябва да се заработят - мързелът определено не се толерира. Да - шефът на фирмата пътува често и затова търси хора - знаещи и можещи - на които може да разчита по всяко време. Иначе,който иска да лежи на работното си място от 9ч-17ч пет дена в седмицата и да взема 1000лв заплата няма начин да работи тук.


-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-2
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
0
Работна среда
-3

Фирма, от която е по-добре да стоите надалеч. Осигуровките са на минималната работна заплата. Дори не ме питаха дали съм съгласен на този вариант. Заплащането е твърда заплата 300 лв. + % от нещо си (клиентите почти винаги плащат на шефа, което означава, че човек не може да си следи заработката). Единствената социална придобивка е служебен мобилен телефон, което за 2007 година не е нищо особено. Възможностите за развитие са никакви - шефът е и самият програмист на софтуерните продукти и освен човек да стане съ-програмист, друго не може. Работното време през зимата е 5 дни, а през лятото се работи и в събота. Често се налага да се работи извън работно време. Рекордът ми е до 12 часа вечерта, когато трябваше да се оправя мрежата на едно кафене. Съботата по default трябва да си наличен, за да могат да те извикат да работиш нещо спешно и неотложно. А при спешен случай може да те викат и в неделя. За бъдещи работници: по-далече. За бъдещи клиенти: единствения човек, който ще ви свърши работа, ако софтуера ви сбъгяса е шефа (програмиста). Той често пътува и има да го чакате докато ви се оправи проблемът. Какво става когато пък и шефа сбъгяса?... Човешката история помни такива случаи.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?