Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Шалом ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Сливен,ул. Неофит Бозвели 26&markers=Сливен,ул. Неофит Бозвели 26

Шалом ООД

Напишете мнение
5 4 0
4 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Написаното горе е пълна лъжа! Работил съм в тази фирма дълги години, вече съм пенсионер. Няма нито извънреден труд, нищо такова. Работното време в повечето случаи приключва по-рано и си свободен. Заплатата е прилична, платени отпуски, болнични. Работата ми беше на половин работен ден - 4 часа. Осигуровки, добри условия на труд, осигурен транспорт, място за почивка, баня, топла вода... всичко е както трябва. Работодателите са свестни и разбрани хора, никога не ми се е случвало да се караме.

Явно някои хора не смеят да застанат с името си тук и се опитват да очернят репутацията на някого като се крият зад анонимността си и пускат лъжливи постове.


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
4
Потенциал
-1
Местоположение
-1
Колеги
1
Работна среда
1

Това е една доста жалка фирма. Гъвкавото работно време, означава между 10 и 12 часа работа на ден. Извънреден труд не се заплаща. Заплащането като цяло е смешно.
Лъжат те в очите, когато питаш за нещата... След това, разбира се ти си им виновен.
Много малко клиенти имат, повечето роднини и не са наясно и не могат да направят елементарна равносметка, с какво могат да се справят и с какво не. Самочувствие до небесата - покритие .

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?