БТК Контакт /img/frontend/nomap.png"

БТК Контакт

всички пишете ниакакви небивалици,ПОНЕ ВЕДНЪЖ НЯКОЙ ЩЕ НАПИ6Е ЛИ КОЛКО ПАРИ ВЗИМА РЕАЛНО НА МЕСЕЦ,В ОТДЕЛ ПРОДАЖБИ????????

Здравейте, работих като оператор поддръжка АДСЛ интернет преди 2 години.
Сега е значително по добре тъй-като се смениха доста хора от тогавашното управление състоящо се от "парашутисти" - учители по селскостопанска техника сложени да управляват - това е 100% истина !!!. Искам да споделя че политиката на фирмата е отвратителна. Самия факт че дадоха фалшив анекс след като си подписал договор и си работил 2 месеца и те принуждават да напуснеш ако не го подпишеш.Заплатите са "подаяния" не са се променили много от 2 години насам пак мизерни пари колкото да си платиш сметките и нищо повече - говорим за 300-400 лева. Атмосферата е меко казана спечена .. спомянам си един колега който писа обяснение за закъснение от 1 минута!
Сменят се обувки .... специален режим на влизане с карти. Повечето колеги за млади и приятни хора. Техниката с сравнително нова и има възможност да си цъкаш в нета докато нямаш работа. Почивките са фиксирани на 2 часа според закона за работа с монитори, но са за време което да идеш до тоалетна или изпушиш полвин цигара 10 мин , 5 от които минават в движение да се излезе от залата. Работи се на някакви извънземни смени в които всек иден си от различен час и трудно се привиква .. няма ден в който да се започва от едно и също време. Нощните смени бяха по 1 0часа посел станаха по 12 - което в договора го няма.
След напускане докумнетите и цялата процедъра се бави изключително много.
При мен отне 40 дни за да ми върнат трудовата книжка ... очудвам се че изобщо ми я върнаха .... то бяха заплахи разговори разправии ..... А след това извеждане на каквато и да било справка е мъчителна и изтощителн а работа точеща се с месеци.
То не бяха грешни имена егн-та и ТН. Говори мза стандартни справки и форми за стажа и времето което е изработено ... формуляри от сорта УП......
В заключение мога да кажа че не препоръчвам на никой себеужаващ се човек да си къса нервите с такъв тип предизвикателство от което може да вземе незначителен и неуважаващ се след това от другите фирми опит ... тъй-като хората които се назачават са събирани на килограм.... и фирмата не търси способни хора а само паплач от където и да е за да запълни високото текучество.

:) Ей, хора... Аз съм първият човек пуснал мнение тук (за БТК Контакт, имам предвид). Малко след като написах мнението си за тази разпадаща се компания, напуснах... Много ми е яко... Незнаех, че толкова хора са писали... Работя в страхотна фирма и за близо година ми повишиха 2 пъти заплатата, ЗАЩОТО ВИЖДАТ ЧЕ СЕ СТАРАЯ И ДАВАМ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ :)
Учудвам се, че има такива оптимисти все още в БТК... По нагоре някой беше писал нещо, с което може би иска да залъже самия себе си :) Като сте толкова отворени с "чудесната" работна среда в БТК, защо в кол-център Бургас са останали само баби и лелки??? Вече всички предполагам са на моето мнение, ама той ти трябва акъл, за да стигнеш до това заключение... Така е... Съществуват оптимисти :) Успех бивши мои колеги, учеши английски и радвашисе на : "БКТ,справки, добър ден!Моля..."

Какво да кажа- не е лесно като работодател да се изправиш пред всички хора навръх Коледа и да им подариш по 2 предплатени карти на Вивател за празниците.
И нищо друго!!! Нито допълнителен бонус, нито стотинка за празниците!!!
Е аз на празниците Вивателски карти ли да слагам в чиниите на семейството си?!?!
Наглост и безумие. Умните служители рано или късно бягат от тази компания.

Е аз работя в Кол центъра в Плевен, но се включвам, за да подкрепя мнението на колегите.
Голяма компания, уж частна, а с комунистически порядки. Нулев шанс за младите и кадърни хора да израстват. Всички управленски длъжности на високо и средно ниво се заемат от хора, за които някой е лобирал. Работната среда е повече от унижаваща, имайки в предвид, че хората с висше образование и някакви възможности се управляват от хора със средно образование без никакъв потенциал!!!

исках да напиша, че Кол центрове има само в Бургас и Плевен
и нужният "щат" да се чете нужния стаж
От бързане съм направил грешки

работил съм над 9 години в БТК Бургас
имам представа какъв е екипът в кол центъра
това за обезщетението да въвеждащо обучение е смехория
и ако напуснеш надали ще издръжи в съда :-)
а и с това обучение, ако се става специалист
заради ниските заплати там няма мотивирани хора,
което пък рефлектира върху клиентите
защото когато един клиент знае повече от служителя в Кол центъра
за какво обслужване говорим?
Ако обучението ви за ADSL е само "рестартирайте модема" :-)
не казвам, че е лека работа, но просто БТК не отделя достатъчно средства за връзката си с клиентите
те затова и ви отделиха в отделна дъщерна фирма
защото иначе има колективен трудов договор и трябваше да ви плащат
много по-високи заплати :-)
Още навремето Денис Уолах (тогавашният директор на БТК) беше направил официална среща с Ректора на БСУ - проф. Чобанов и беше казал, че иска да взимат студенти от там за работа в Кол центъра
ясно е, че хора без нужния щат биха приели да работят в "голяма" компания, дори и за много по-малко пари :-)
Много ми е интересно, как в по-горните мнения прочетох, че в Кол центъра получавали по 800лв :-))))) Сигурно не е същия Кол Център
Кол центрове има само в София и Плевен :-)
800-1000лв в момента взимат в Бизнес и Корпоративни продажби
..... ....... разказа играта на БТК :-)

КОМПАНИЯТА Е СПОКОЙНО МЯСТО ЗА ХОРА СЪС СЕМЕЙСТВА НАИСТИНА СИГУРНОСТА Е ПРЕДИМСТВО ВСЕКИ СИ ЗНАЕ РАБОТНОТО ВРЕМЕ ,СЕКУНДА НИКОЙ НЕ ВИ ЗАДЪРЖА, КОГАТО СЕ НАЛАГА СИ ПОЛЗВАШ БОЛНИЧНИ ИМА И ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗДРАВНО ОСИГУРЯВАНЕ ЗА ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА СЕМЕЙСТВОТО КАРИЕРА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ГРАДИ ,НО ПЪК СИ ПОЛУЧАВАШ РЕДОВНО ЗАПЛАТАТА ОСИГУРЕН СИ ВСЕКИ МЕСЕЦ

Държа да отбележа,че работата която вършим не е тежка- не е полски труд,но напрежението,на което трябва да издържаш по време на работа е неизмеримо. Във връзка с това заплащането е под всякаква критика. От няколко години заплатите не са се вдигнали и стотинка нагоре, за сметка на това цените на абсолютно всичко се качват със светкавични скорости. Така обсъжданите бонуси са една пародия-изкуствено се вдигат заплатите, а оттам и данъците, които изяждат т. нар. бонус. Колкото до (Дом-Фантом) допълнителното здравно осигуряване-това е поредната безумна идея на някой софийски офис-гении, който никога не е ходил на лекар.

Така...
имам и аз доста да кажа по въпроса! Малко ме е яд, но БТК- имам предвид точно там, където работи първия писал по темата- и аз работя там, със сигурност не е най-хубавото място за работа, но на мен адски ми харесва! Зависи в кой модул си, съответно в коя зала..сещаш се! За парите не коментирам, защото не съм много съгласна с мнението ти за 260лв? Това пък от къде го измисли, като дойда да ти дам фиша следващия път искаш ли да го отвориш пред мен? За обещетението е вярно заради усилията, който се полагат да те обучат по време на тренинга- все пак това е единствената застраховка, която БТК си определя...след 6 месеца си фри да си напускаш колкото си искаш. Последно за обещетението- нима си забравила, но тренинга се плаща т.е.ако напуснеш след него какво ше се получи??? Тъпо е да мислиш така!Никой не е връзвал никого тук нито в едната,нито в другата зала. Колегите са супер, поне моите са такива :)Радвай се на това, което ти се е предоставило, помисли си, че можеше да е много по- зле!И ако заплатата ти сега е по- ниска от предната, то логично да те попитам защо си напуснала??? ЕТО и курс по английски ви направиха, за който ако трябваше да се плаща левовата рабностойност по 100лв за ниво, нали така? Имаше един момент, където и аз малко се издразних- говоря за въведената форма на комуникация, сещаш се с това МОЛЯ и производните му, но после като се замислих си много яко..Един момент моля, примерно!Прави впечатление, все пак работиш в БТК а те и секретарките по фирмите си го казват от край време...За какво друго да поговорим, не се сещам. И един съвет, ако позволиш- давай малко по-оптимистично на нещата, все пак имаш право на избор, това не е последната фирма на света...
Това е мое мнение и не задължавам никого с него или като по филмите- всяка прилика с действителни лица и събития е чисто случайна...