Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЕТ ЛАС - Любомир Станимиров /img/frontend/nomap.png"

ЕТ ЛАС - Любомир Станимиров

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


бивш служител

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
2
Работна среда
1

Аз съм бивш служител на "ЛАС Сервиз". Смятам, че е недопустимо в европейска държава, в 21-ви век, да съществуват все още такива работодатели, които имат унизително отношение към подчинените си, отнасят се към клиентите и бизнес партньорите некоректно и не полагат грижа за екипа си. Това е фирма, в която възнаграждението ти може да бъде коригирано многократно, без обяснения, без допълнително споразумение, но само в ущърб на работника.
Хора, не работете там. Не допускайте хора като Любо Станимиров да ви унижават и да правят бизнес в България.


бивш служител

-1 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-2
Потенциал
-1
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
-3

Като бивш служител мога само да подкрепя напълно изнформацията на предишния пост.Едниственото нещо което е скапано в фирмата е шефа,за него винаги са работили ужасно способни хора но ги е губил последователно заради "професионалното" управление на Любомир Станимиров.Фирмата действително е една от малкото на пазара която предлагат ( или поне предлагаше) адекватни услуги в сферата си ,като заплащането е добро, но за сметка на личното време и нерви защото просто не можеш да си позволиш отпуска.
Може да се започне работа там единствено ако човек желае да поработи известно време за малко повече пари.
Съветвам приятелски и колегиално всеки да не се захващат на работа там.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Преместено от Admin:
Заплащането е средно за страната -административния персонал получава средно м/у 400 и 500 лв. заплата ,а техиците изкарват доста по-добри пари като не падат под 1000 лв на месец,въпреки че си зависи от тях.Няма бонуси за Коледа ,няма новогодишни....нищо допълнително не ти се полага.Но това е разбираемо за тези,които познават шефа:)Уважението е ахилесовата пета на фирмата и всичко идва пак от шефа.Дори да си вършиш работата идеално,да се стараеш много ,винаги идва момент , в който започва да ти повишава тон за нищо.Най-гадното нещо там е напрежението,което самият той създава.Умишлено създава ивнтриги в екипа,за да не се съюзят и да започнат да го крадат.(???!!!!).Привилегии няма никакви!Ако някой служител занесе в сервиза собствен уред ,това винаги става зад гърба на шефа ,зашото в противен случай ще бъде накаран да си плати ремонта.Сериозно!:)Силно е да се говори за фирмена сигурност .Текучеството е огромно ,като за фирма от 200 човека ,а не от 20.90 % от служителите напускат именно заради шефа,ако не и 95 %.Работи се на фиксирано работно време и в много редки случаи се остава след това.....може би единственият плюс на фирмата.Потенциал за развитие няма .Никакъв.Местоположението и на двата сервиза в София е добро.70 % от колегите са супер ,30 % са под всяква критика.Работната среда е гадна.Дори столовете са счупени,компютрите са на по 20 години,винаги всичко се ремонтира до последно и се купува нещо ново чак при КРАЙНА необходимост,за да не дава шефа пари.Ако се наложи ти да му кажеш,че нещо не работи ,значи ти си виновен...или пък е този ,който му каже и започва да ти крещи за това....И така.Най-лошото от всичко обаче идва ,когато решиш да напускаш.....Но за да не стигате до там,просто не започваите там:)


-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
5
Работна среда
-5

Продължтелен период от време преди подписване на трудов договор(през това време се работи,естествено).Невъзможност за проследяване дали възнагражденията се изплащат коректно.Санкции от страна на работодателя(понякога неизвестни за работника) водещи до общо понижаване на възнагражденията.Неуточнени детайли относно заплащането и спецификата на работа които са в ущърб на работника.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?