Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Mac Developer Center Ltd. / Мак Девелопър Център /img/frontend/nomap.png"

Mac Developer Center Ltd. / Мак Девелопър Център

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 68 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-30 от общо 68


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

http://maccenter.hit.bg

ТОзи сайт скоро отново ще е изтрит , но това е цялата истина за тези хора - събрана преди да бъде изтрита под тяхна заплаха

Отличниши са , в негативния смисъл , пълни при това


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Тоя случай с изпитателния срок и изгонения, дето свършил бързо е с едно наум. Не отричам че може да е станало, както и той да е способен. Нито, че фирмата може да е изпързаляла някого. Но ми е интересно как се е съгласил човека цял месец да работи за нищо. Поне една минимална работна заплата колкото да пътува и хапва сандвич на обяд е нормално.
Още по-странен ми е онзи, дето твърди, че отпуска трябва да се дава когато ти трябва, а не когато работодателя дадял. В КТ пише - по молба на служителя, по разрешение на работодателя. В края на краищата ти си там да работиш. И всеки би те пуснал закратко при сериозна нужда, но едва ли точно когато целия екип е зает с проект теб да те пусне да си печеш ..... някъде си.
Накрая - тази кампания на фирмата е добра, защото първо пише кой е автор, второ личи си и се знае. Друго е да видиш хубава обява за работа, в която също се пишат едни хубави неща, а те може и да не са истина. Но питам се - в коя реклама или обява има дискусия?
Няма да коментирам действията на админ. Просто това е човек неграмотен по статистика и ползване на оценки, затова прибавя тези -5 и грози сайта. Няма ли да се намери кой да го светне?


25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
1
Привилегии
2
Фирмена сигурност
2
Натоварване
4
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
3

Zdraveite, i az kandidatstvah v syotvetnata firma i bqh priet. Usloviqta pri zapo4vane sa mnogo interesni - raboti6 dva meseca i ako naisitina sled tova te vzemat za psotoqnno na rabota pri tqh ti gi zapla6tat. E, bqh mlad i zelen o6te i prieh vypreki strannite usloviq, a i 6efyt govori dosta zahlasva6to. Estestveno, malko sa horata koito preminavat tezi dva meseca po edn aili druga pri4ina. Bqh li4no ubeden ot 6efa, 4e po vreme na tezi dva meseca edinstveno 6te se obu4avam i 6te minavam edna knijka za objective C i nqma da im pomagam za proektite i zatova ne mojeli otna4aloda mi platqt tezi dva meseca. Kazah si super, 6te si nau4a ne6tata, kakto i vinagi sym pravil i sym se spravql s postaveni zada4i, 6te si programiram 6te si pravq zada4ki i posle na istinskite proekti! No uvi, knijkata q minah ne za 2 meseca, a za dve rabotni sedmici i estestveno, kakvo da pravq, zapo4nah da pomagam s malka zada4ka, o4evidno 4ast ot razrabotvan proekt. Opredelihme srokove , predvijdaniq za kolko vreme 6te q svyr6a (zaedno s project managera) be6e okolo 2 sedmici i s malko pomo6t ot ediniq postoqnno rabote6t tam programist se spravih s postavenite mi zada4i i to v srok. Pri koeto na sledva6tata sutrin 6efa, Petyr, qvno 4ovek u4il psihologiq ... zapo4na da mi razpravq kak za ni6to ne stavam i 4e sym rabotil mnogo bavno i 4e nqmam mqsto vyv firmata mu, 4e tova koeto sym izrabotil ne struvalo i 400 lv ( btw ima6e o6te edin takyv izlygal se zaedno s men, "obu4avahme" se zaedno, samo da vmykna zabelejete "obu4avahme se" a ne obu4avaha ni) i 4e se padalo po 50 lv na sedmica na 4ovek, za tolkova li sme iskali da rabotim ... i takiva podobni, edva li ne, sym nai nekadyrniq 4ovek vyv firmata a i kato cqlo ne sym staval za ni6to spored nego.
Ot togava mi stana qsno 4e tozi 4ovek prosto tova mu e taktikata, da si namira nqkakvi student4eta deto mu se vryzvat na prikazkite, da mu posvyr6at ne6to i posle aide out. Az pred sebe si i pred mnogo drugi hora sym dokazal 4e sym sposoben v razli4ni oblasti, postijeniqta sa mi priznati ne samo v Bylgariq i v drugi strani, taka 4e vyob6te ne mu se vyrzah. Za syjalenie ne bqh proveril predvaritelno foruma v dir.bg, kydeto vijdam 4e sega mneniqta sa iztriti ... zatova re6ih da spodelq s byde6tite opitni zai4eta da si imat edno naum kato zapo4vat tam.
Ina4e obstanovkata vyv firmata biva, spokoino e, otogovarqt i byura i stolove i so on na vs iziskvaniq na usloviqta za trud, razpolojenieto na firmata e otli4no, mom4etata koito rabotqt tam sy6to izglejdaha svesni, no ne znam do kolko naistina se 4uvstvat sigurni za rabotata si tam kato gledat potoka ot postoqnno preminava6ti opitni zai4eta :) Apple i Objective C sa dosta interesni, no vse pak ima nqkoi stranni ne6ta na pryv pogled kato tova 4e ti davat mi6ka vez scroll i samo s edin button, za6toto tova bil istinskiq appple, naistina e dosadno na 15 do 30 min da pi6e6e akvo si napravil do momenta v kalendara si, obednata po4ivka ako ne si q vzema6 s drugite kolegi te gledat dooosta stranno... na pryv pogled vsi4ko izglejda mnogo dobre, no 4ovek kato poraboti i se use6ta kakva e istinata. A i za zaplatite se komentira6e tuk... da zaplatite naistina moga da kaja 4e sa po niski ot srednoto v bran6a, no za takava malka firma, systoq6ta se ob6to ot 10 4oveka moje bi ( te tvyrdqt 4e s12 ve4e, OK) biva. Ako si uporit i pokazva6 6areni4ko na 6efa, 4e da se radva i se pozadyrji6 godina- godina i polovina i stava ve4e normalna zaplatata, no vse pak ima firmi kydeto 6te polu4ava razbira6t 4ovek dva pyti pove4e.
Nadqvam se sym pomognal na byde6tite kandidatstva6ti tam. Kato cqlo vseki 4ovek e razli4en i moje toi da e sledva6tiq "chosen one" :) az namerih prizvanieto si drugade i vyob6te ne syjalqvam, daje se radvam 4e ne sym 4ast "ot prekrasniq svqt na P. R., omainite mu prikazki za gotva4a ot McDonalds i raznite mu tam drugi glupsoti s koito omaiva neopitnite"


30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
5
Натоварване
0
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

bravo! radvam se che v bulgaria ima takava firma. strahotno! mac forever!!!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Когато аз кандидатствах там (преди по-малко от година и половна, каточели), девелоперите бяха 5 или 6-ма, сега разправят, че били станали 12. Може, но се съмнявам. Текучеството във фирмата (по думи на MacPro,има 3-ма уволнени), което според мен е 50%, а според тях - 25%, е достаъчно красноречиво. А какви може да са причините един работодател да уволни за некадърност 50% или дори "едва" 25% от своите подчинени, в рамките на една година, нека всеки сам решава.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Препоръчвам бан за този работодател


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Във всяка област има два типа хора, такива които лъжат и такива които са откровени. Не знам защо, но подозирам че вие сте от вторите, или отричате че по ваш сигнал се трие всяко отрицателно мнение за нещастната ви фирма в bg форумите ? Но дори и да отречете това може да се провери, google не лъже. Не мога да разбера защо HR-ите си мислят че програмистите са лукови глави и пасат трева, айде без такива цигански номера в 21 век.


34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
4

Работя във фирмата вече от година и половина. Преди това бях в 3 фирми, две от които са лидери в бранша. Но само тук наистина намерих идеалната среда за работа и развитие. Колегите са много готини, а шефовете също толкова внимателни. Смея да твърдя, че тук правим невероятни неща, за които дори и не съм могъл да мечтая, като програмист. Трудно е да се предаде усещането, когато съдаващ най-новите функции за най-напреднала операционна система на света при това година и половина преди да я пуснат на пазара. Когато не знаеш, какво е "синият екран на смърта" -ежедневие под Windows. Когато никога не ползващ понятието "hard restart". Да не говори, че след 2 седмици ще ходим в San Francisco на Apple Worldwide Developers Conference 2007 за да обменяме опит с колеги от целия свят.
Лично познавам всичките колеги, които са минали през фирмата през това време. Без да се наемат подходящите хора е невъзможно да се постигнат такива феноменални резултати, които постигна центъра само 2 години след основаването му. В нашата област има три типа хора. От едната страна стоят напълно некомпетентните, на които им липсват дори най-примитивните умения за този вид работа. Те никога не почват работа тук. На противоположната страна са брилянтните мегазвезди, които пишат lisp компилатори за собствено удоволствие, през уикенда, на Асемблер, за Palm Pilot. А по средата има голям брой от "може би"-та, които изглеждат сякаш могат да допринесат с нещо. В Mac Developer Center остават само мегазвездите.
Това което ме накара да напиша всичко това е, че ми е много забавно да чета глупостите за "промиване на мозъци" и "неплатени данъци" на общо 3-мата "може би"-та съвсем справедливо уволнени още в началото на пробните им периоди. Разбирам, че ги е яд, но както правилно им казваше шефа:"Когато се почувстваш достатъно подготвен, заповядай пак". Съвета ми към тях е да вземат да понаучат нещо за програмирането, освен "средното за бранша възнаграждение" и тогава света ще спре да им бъде крив за некадърността им.


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Тия от мак център са изключително нагли обаче, аз имах нещастието да си имам вземане даване с тях за около месец...айде да не казвам голяма дума, обаче те буквално потъпкват човешките права и Българските закони, айде да отметнем настрана това че трият отрицателни мнения за тях по форумите, и изскуствено са се качили нагоре в класацията на този сайт...говоря за по сериозни неща (не че цензурата е нещо несериозно) те не плащат данъци, лъжат...и промиват мозъците на хората които работят за тях, това не го казвам с лека ръка и знам че звучи смешно но дори да не вземете на доверие думите ми което е нормално...обърнете внимание на едно от мненията по-горе в ковто се говори за същото. Логично е след две такива мнения да се замислите поне малко (а админа може да потвърди че ас от различни ИП). И все пак ще има дам само 5-ци, направо са жалки, съжалявам такива хора.


12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
3
Местоположение
-2
Колеги
0
Работна среда
4

тъй като не съм работил в тази фирма немога да дам точно мнение. Кандидатствал съм там, но не отидох. Първото нещо което прави най-голямо впечатление е отношенето към личноста. Хората са много възпитани много любезни. С две думи страхотно отношение. Офисът е много хубав малко хора са, което прави екипа по сплотен. Според мен ако на човек му се занимава с Objectiv C там е мястото. Това е което мога да кажа от първи впечатлвения.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?