Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Х. И В. Владимирови - Братя СД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София, Надежда, Квартал ИЛИЕНЦИ, ул. 2- РА, 31&markers=София, Надежда, Квартал ИЛИЕНЦИ, ул. 2- РА, 31

Х. И В. Владимирови - Братя СД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


шубе го/я е и не казва!

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
4
Потенциал
-1
Местоположение
-1
Колеги
-1
Работна среда
-1

Не си струва да работиш за тази фирма.
Текучеството е огромно. Обявите са много, не защото откриват нови работни места, а защото не могат да насмогнат на хората, които напускат. Те наемат и след това те освобождават 2 дни след като са те наели без да ти дадат шанс и без обяснение. Единствено човешките ресурси, ще ви кажат "Тук при нас е така".
Ако искате да взимате по-малко пари, отколкото заслужавате или са ви обещани, искате да бъдете следени какво правите непрекъснато и да бъдете обвинявани за неща, които са извън вашия контрол - това е фирмата за вас. Осигуряването е на минимума,работи се с двойно счетоводство.Колеги има ,но колектив няма ,е как ще има като всеки месец напускат хората .

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?