Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

М -Ди - Арт ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Хасково, ул.Драгоман, 14, ет. 5 офис 1&markers=Хасково, ул.Драгоман, 14, ет. 5 офис 1

М -Ди - Арт ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-2
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-1
Потенциал
-1
Местоположение
-1
Колеги
-1
Работна среда
-1

Здравейте , тук съм за да споделя мнението си за краткото време в което бях на работа в посочената фирма. Договорът ви с работодателя се бави колкото е възможно повече време и постоянно се измислят какви ли не причини да не ви го подпишат. Отношението на управителя е под всякаква критика, а за колегите да не говорим. Там времето е спряло , хаосът е голям. Обещават се бонуси и големи заплати и след това с измислени глоби ...ви се дават жълти стотинки. .Не спазва работно време и винаги ама винаги се работи след обявеното работно време ,което не се заплаща. Ако не си променят отношението към персонала, все по-трудно ще намират такъв. Не може да искаш успехи, при управление със злоба и лошо отношение и толериране на подмазвачи и роднини.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?