Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Плавер ООД /img/frontend/nomap.png"

Плавер ООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
3
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
3
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
-5
Работна среда
-5

с две думи тази фирма си има шеф един маниак казва се Пламен Пандилов и е просто невъзможен кара те да идваш на работа 20 мин по-рано за да си изпиеш кафето в офиса му или отвън и да те организира какво къде ше правиш и до колко часа трябва да си го свършил,насичкото отгоре през седмица те кара да оставаш по 1 час за да си почистиш комплекта инструменти с които работиш,без да ти плаща нищо за тази работа,а ако случаино се повреди някоя машина ти одържа 50% от цената на ремонте защото си я развалил.Офиса му се намира в София на клокотница 48 в банишора на хубаво място от което за 30 мин отиваш на които и да е обект в една стара къща,но няма никакви екстри само машина за вода,кафе и чай,няма къде да си седнеш да си пинеш кафенце.Шефа на тази фирма само ти намира маана ,ходи след теб на обекта проверява какво си напправил и ти се обажда в 20.00 ве    ерта да ти направи забележки ...просто е луд маниак на тема качество което повечето му клиенти изобщо не заслужават,Наи-интересното идава накрая като свърпип работата изискав да им чистиш на тези К. клиентите му да изметеж и събереж всичкия боклук че даже и да ги изхвърлиш,по този начин те онижава и не ти плаща нищо за тази работа  а ако случаино си забравил те и глобява по 50 лв всеки.Е не е ли малко хахо. За заплащането е гола вода плаща много добри цени за работа но всичко от един обект като труд се дели поравно между всички???? т.е кво се получава аз имам опит 7 години и работя по 10 часа на ден всеки ден  с още 3 ма киеци Бисер,Емил и Стефан и накрая на месеца взимам 1000лв колкото един общ работник от някво село до Монтана които е работил само  месец :даи,донеси,задръж разбирате ли какво искам да кажа кръгла нула.Единственото хубаво нещо в тази фирма е че обучава хора на занаят ,а лошото в случая е че не ти плаща нищо за това въпреки че аз съм научил поне 4ма на занаят при него.Напуснах защото ми писна от тази дисципина сеедно си в казарма, и отидох да работя в Белгия сега


-40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
-2
Работна среда
-5

Тъпо к. което си мисли , че разбира от строителство.Не ти дава работно облекло а те задалжава да си го купиш(задължително бяло)и ти дава една лепенка с неговата фирма,да си я залепиш със ютията.Постоянно повтаря"аз съм шефа"от което ти писва.Абе т. предприемач.Аз лично го търпях 6 часа.Офиса му се намира в една стара къща от 1930 год.Вътре има един комп.който го ползва за да слуша музика.Стаята е под всякаква критика,да те е страх да не си изцапаш обувките.Плаща на квадрат,а ако няма материали те кара да седиш до 5,30 ч.,за да не видят инвеститорите , че се е изложил.Казва ти да залепиш гипсокартона на тавана за да спести конструкция.Повече незнам за него защото не издържах и си тръгнах.УСПЕХ.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?