Биософ България ООД /img/frontend/nomap.png"

Биософ България ООД

Точни шефове от първо лице го пиша. Много чиста кухня и ползват истински продукти да правят нещата. Не правят компромиси в качеството. Ако се стараеш те ценят и ти го показват и финансово. Хубаво място, препоръчвам с две ръце. В БГ то не се среща често.

До подледна анонимна дама Михаела: Мила, Михаела не те наехме на работа при нас и затова, изливаш злоба и лъжи тук.
Нямаш качества и никакви умения.
Трябваше да снимам недоразумението, което се опита да направиш, жалък опит на дете 1 ви клас, даже по жалък.
Имаш 0 познания и явно лошо възпитание, за да си позволявам да изливаш толкова лъжи, една истина няма.
Работим 11 години успешно, кухнята ни минава през всякакви проверки, и покрива всички стандарти, а колегите са до един професионалисти в областта си.
Тъжно и жалко. Намери си работа момиче и се квалифицирай в нещо, а пък ние ще продължим да покоряване върхове, защото полагаме огромно старание във всичко, което правим и благодарим на верните ни клиенти, че сте заедно толкова много години.

Не съм виждала друга такава дупка с толкова нагли и некомпетентни хора!Използват продукти с най-ниско качство! Кухнята е мръсна- Хигиена 0 !!! И навсякъде е безпорядък! Над печкатата няма абсорбатор и отварят външната врата..., а точно( в близост) до тази врата е склада, където стоят брашно и захар част от чувалите са отворени. Аз лично там видях мишки и ги чух как поръчват отрова за мишките!
А пък шефката там лъже и заблуждава и работниците и клиентите си. Тя е гадна използвачка, която се подиграва с труда на хората и ги кара да работят за нея без да им плаща.А за хората които искат да работят там , работят 1 ден безплатно, там има една тетрадка в която изнудват хората за да откраднат рецептите им! Мога да кажа, че и пожелавам така както се отнася тя с хората , да и се върне тъпкано и дано да си получи заслуженото! В ТАЗИ ФИРМА СА НЕКОРЕКТНИ, НЕКОМПЕТЕНТНИ И НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ДА СИ ГУБИТЕ ВРЕМЕТО С ТАКИВА ЛОШИ ХОРА!

Много добри условия предлагат и най-вече се изпълняват. Честни и точни работодатели. А, десертите са един път, без дъх.

Добри условия за Бг, много добро отношение на собственика и колегите са наред.Старание голямо да се случват нещата. Всичко при фирмата е наред. Препоръчвам.

краде се безобразно,през цялото време Деси ви звани и си мисли че контролира положението.Всъщност нищо не контролира само вика има 4 или 3 стари продавачки който всащност работят за себе си.не започвайте там няма да ви платят това за което сте се разбрали 15 часови смени,,2/2 ама друг път минимум 5/2...и трябва да си човека оркестър,

Само като видите по колко пъти пускат обяви за персонал и може да ви стане ясно какви долни и злобни работодатели са . Всичко хубаво и добро написано в този сайт за тази фирма се пише от психичноболната шефка. Това е фирма която не заслужава да е на пазара. Нито като работодатели, нито като качествена храна на космически цени.
Трябва да си много пропаднал , за да си причиниш да започнеш работа при тези болни незачитащи труда на хората работодатели

Много съм доволна от фирмата, намерих място на което да се чувствам добре и да продавам хубава стока на клиента, което не се среща често. Шефовете са коректни, държат много на чистота и качество. Всичко си е наред ако си сериозен и честен и с теб ще се държат така. За хейта тук дори няма да коментирам, то си е почти и само хейт в този сайт, а и в подобни от неуспели и завистливи хорица. Изобщо не ви чувам и не ме интересувате.Който иска да работи, работи. В тази фирма всичко е наред и се радвам, че попаднах тук.

Ужасно място, ужасни работодатели, ужасни продукти.Тази жена има голям проблем с комуникацията и се мисли за център на света. Много ниски заплати с високи изисквания. Не ходете там. Ще бъдете разочаровани, нагрубени и загубили пари и ереме

Десиславо честита нова година, дано станеш по добра,за което се съмнявам.и почни да си чистиш къщата ,без да викаш други