Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ИНВЕСТА ПРОЕКТ https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. ВРАНЯ No 80, ет. 3, ап. 7&markers=София,ул. ВРАНЯ No 80, ет. 3, ап. 7

ИНВЕСТА ПРОЕКТ

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


представител на управлението

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Чак днес видях, че от Гудуил са направили регистрация на фирмата, която представлявам във бгработодател и са писали лъжи и простотии по мой адрес.
Написаното е в доста посредствен стил и явно е по инициатива на новия им управител, който наистина се оказва, че е по-трагично попадение и от предишния.
В словесната диария, която са избълвали по мой адрес от името на някакъв уж недоволен клиент се споменава за някакви неподадени от мен проекти по Хоризонт 2020 и по Конкурентоспособност. По Хоризонт 2020 съм бил изготвил проект на безобразен английски преведен с Гугъл преводач и завършва с гръмка заплаха да съм им върнел парите, че щели да ме съдят!?!?
Еми направо ме втрещихте с простотията си и вече просто не знам какво да отговоря. Крайно време е този който го е написал/инициирал това нещо да ходи да се прегледа при специалист за да му бъдат изписани съответните медикаменти за постигане на психическо равновесие.
Видях, че сте направили профил и за фирмата на Руслан и там има подобен коментар. Смешни и жалки сте просто, излагацията ви няма край.
Първо нямам проекти, които да не съм подал в срок. За в бъдеще също няма да имам такива проекти, както и каквито и да е неизпълнени качествено и в срок договорни задължения. За разлика от вас поемам само ангажименти, които мога да изпълня и тук е голямата разлика между нас.
Проекти по Хоризонт 2020 не съм писал и не представляват интерес за мен, та какво остава да не съм го написал в срок :) Но бъдете спокойни – ако по някаква случайност не успея да изготвя някой проект в срок, разбира се че ще върна парите на клиента. За разлика от вас.
По Конкурентоспособност едва ли някога ще има проект, който да не изпълня перфектно и в срок. Странно как ви е хрумнало да се опитвате да ме клеветите за нещото в което съм безспорен капацитет. И то при положение, че аз ви отворих очите как се пишат проекти по Конкурентоспособност и вие до ден днешен ги преписвате.
И накрая апелирам към клеветниците от Гудуил да спрат по цял ден да се чудят каква простотия да измислят за да наклеветят „лошите” бивши служители. Те далеч не се най-големият им проблем. На първо време не е зле да помислите за жалкия си авторитет, който продължавате да съсипвате с неадекватните си просташки действия.


клиент

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

"ИНВЕСТА ПРОЕКТ" ООД са мошеници !

Аз и съдружника ми подписахме договор с ЙОРДАН ЯНКОВ ЧАКЪРОВ - собственик на "ИНВЕСТА ПРОЕКТ" ООД за изготвяне на 2 проекта - единият по Хоризонт 2020, вторият по ОПИК - ППК в МСП.

Първият беше на безобразен английски - вероятно е правел превода с гугъл преводач. Направих си сам проекта. Трябваше да се досетя за нивото му на английски - щом името на фирмата си изписва на английски така - INVESTA PROEKT - какво да говорим повече.

За втория проект пък изпусна срока за подаване. Безумие! Такъв непрофесионализъм не сме срещали с партньора ми досега!

Чакъров - върни ми парите, че ще те съдя!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?