Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Хъниуел https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Ситняково 48&markers=София,бул. Ситняково 48
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
3
Работна среда
1

Като цяло фирмата е над средното ниво за България. Това, което и липсва са добри социални пакети (допълнително здравно осигуряване) и добри team лидери.
Мениджърите са адски лицемерни и в пред теб говорят едно, зад гърба ти друго, с малки изключения.
Кита Станкова е най-добрия пример за комплексиран зубър, който не е и никога няма да бъде отборен играч. Никой не я харесва, обаче защото е от 5 години там и "знае много" (въпреки, че технически е пълна нула) я държат с протекцията на шефовете. Кандидатствате ли за нейния екип, бягайте надалеч, защото колкото и пари да ви дават - ще ви излезнат през носа. Фирмата не предлага никакво обучение за продукта си - работи се на принципа "ще свикнеш" в процеса на работа или "чети си Wiki-то", да обаче докато свикнеш ти дават production задачи, които ако сбъркаш нещо те овикват, защото разбираш ли, се държало на "швейцарското качество". Демотивират те по всякакъв начин. Работа има за 50 човека, само дето я вършат има-няма 10. Има много вождове, но малко индианец.
Споменах ли и незаконните уволнения? Ако нещо не ви се изкефят, ще се опитат да ви прецакат да напуснете по свое желание и да не ви платят никакво обезщетение. Това получавате като цяло от Авиазо България/Honeywell.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?