Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЕГЕ ГРУП /img/frontend/nomap.png"
5 3 0
3 точки от 8 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-8 от общо 8


клиент

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Божеееее... толкова лъжи и глупости не бях чел на едно място.
Ахсан да спре да пише глупости и да кара служителите си да драскат и те...
В тая фирма ако отиде НАП,Икономическа полиция и КЗК..
не в затвора ще го вкарат ами ще изгонят цялата държава от ЕС!


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте на всички!

Казвам се Ралица Иванова и съм настоящ служител във фирма „ЕГЕ ГРУП“ ООД.

Истината е, че каквото и да има човек, той все не е доволен, той всеки път иска повече.
Няма как да се харесваме на всеки, ето защо под небето има място за всеки. Когато не ти харесва някъде, търсиш място другаде – това е!

Фирмата е напълно коректна и отношението е изключително човешко, а това в този егоистичен свят е изключително важно!

Наистина вратата е отворена за Всеки, а аз вече много години минавам през нея и ще продължа да го правя… Защо ли?

Не виждам смисъл от тези коментари,те обиждат всички ни - ние, взети заедно сме ЕГЕ ГРУП, разбирате ли??!

Повярвайте, никой не заслужава подобно отношение, а най-вече Хасан Хюсеин - човек, който не спира да работи, човек който гласува доверие на всеки един от нас, който прощава нашите грешки, който повярва в нас и ни даде шанс!

Да трудно е, но живота е това - сееш сега, за да има какво да пожънеш утре! Преди осем години бяхме шест, седем човека...Сега сме около 40 човека, а в това заслуга има нашият труд, нашият успех - израстването на ЕГЕ ГРУП.

За мен, фирма ЕГЕ ГРУП и всичките ми колеги са неизменна част от живота ми! Работа има, но и резултати също!

Нека в този светъл ден 24-ти май, си пожелаем да бъдем здрави, още по-будни и да съхраним доброто в нас, да даряваме повече радост и усмивки на всеки, да обичаме и да бъдем щастливи!

Фирма ЕГЕ ГРУП се развива и ще продължи да го прави! Докато дишаме ние, ще диша и тя, докато се борим, ще се бори и тя...защото ни има!


представител на управлението

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

В ЕГЕ Груп ООД работят професионалисти, отговорни хора, които желаят да се развиват, да учат нови неща и да изпреварват бъдещето с технологийте!

Ето защо, ние не можем да си позволим повече загуба на време в подобни писания!
Ние не сме хейтъри! Всеки може да се регистрира като анонимен или да стои зад нечие име и да напише каквото пожелае - лошо или добро, истина или неистина! Но за истинността нашата врата е отворена за Всеки! Живеем в правова държава!

Ръководството на ЕГЕ Груп ООД БЛАГОДАРИ за негативното отношение на човека, който не се осмели да застане с името си!


бивш служител

-21 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-5
Потенциал
-3
Местоположение
-5
Колеги
5
Работна среда
0

Здравей Колежке/Колега, Няма как да оспорите негативните коментари, защото за напълно верни! Дори и да искате да ги оспорите - няма да успеете! Пиша като Бивш Служител във "семейството". Спор няма, че има доста привилеги, но те са за така наречените "привелигировани". Ако искате да станете Сервизен Специалист в Шумен - Недейте, Ако искате в София - още повече недейте. За месеците, които работех там ще кажа следното по долния коментар:

- "Всяка година, за сметка на фирмата, минимум по три обучения в Европа на различни СЕРВИЗНИ СПЕЦИАЛИСТИ в зависимост от сферата им на дейност, като получават грамоти лично на тяхно име, а не само на фирмата - Германия, Чехия, Италия, Испания, Гърция, Турция, Румъния и мн. др."
Ако сте дългогодишен служител или са ви натоварили с нечовешки задължения - да, иначе може да си мечтаете за обучение.

- "- Пътувания,за сметка на фирмата, по различни изложения в цял свят на нашите ТЪРГОВЦИ - Ню Йорк, Тайван, Хонг Конг, Япония, Англия, Германия, Италия, Испания, Турция, Гърция, Румъния и мн.др."
Написано е все едно всички пътуват. Не е така. Най-често са Шефа, сполучлив Търговец и/или дългогодишен Сервизен.

- "Имаме 15 служебни коли, които нашите служители ползват освен за идване на работа и връщане до техния дом и за други лични цели, без да се поставя въпрос за горивото;"
Колите се използваха за това, но не си мислете, че като станете да речем Търговци, Сервизни или каквото и да е, хоп ще запалите колата и от вкъщи - на работа.

- "Всяко лято тридневен Team Building;"
Да супер е, ако желаете да ви наблъскат в стая с 4 човека, ако желаете да ядете хляб и лютеница на обед през тези 3 дни, които са всъщност 24 часа(1 нощувка), и да играете малоумни игри.
- "Компромиси и жестове:". Изкарва го през носа, едва ли не си виновен, че ти се е наложило да почиваш, закъснееш или си тръгнеш по-рано.

Още нещо, по мое време се работеше от 8:30-18:30, БЕЗ ПОЧИВКА. Не защото те задължават директно да НЕ почиваш, а защото те притискат задачите и има едно велико каране и сърдене в понеделник на "Оперативките".

"Критерия, който дава най-голяма яснота за коректност и лоялност " е критерии, че служителите ви нямат алтернатива на това, което работят в населеното място, в което живеят! Същото се отнася и за "Дългогодишните бременни момичета".

Ще кажа нещо и за заплатките. Ако се надявате бързо да израстнете в "семейството" - не се надявайте. Заплатата на Администрация се увеличава веднъж годишно с 50 лева. Заплатите на сервизните се увеличават според зависи, на някой изобщо не мърдат месеци, други получават 20 лева допълнителна подигравка към подигравката която получават всеки месец.
Осигуровките - Напълно съм съгласен с първия коментар! Такива са осигуровките. Естествено при назначение имаш право да избираш, но ако избереш да си изряден - ще умреш от глад.
Отпуск - Колежката преди мен е права - имаш право да отсъстваш когато си пожелаеш, но отпуска беше реални 5 работни дни, другите ти се изплащат под формата на подигравка към другата подигравка през годината(Много хитро, а?). Подписва се една празна молба и това е. Ако повдигнете въпроса, започва едно оправдаване - ама тук виж, почиваш 7 дни (Пон-Петък+Уикенд!!!) после ако ти се наложи да боледуваш или нещо такова да отсъстваш ползваш другите.
Работно време - от Понеделник до СЪБОТА! Да СЪБОТА се работи за бог да прости. Вероятността, ако сте сервизен и искате по висока заплата, е да работите МНОГО извънработно време! Спомням си колеги как летяха Събота вечерта като линейка или в Неделя, или през делнична вечер късно.
Коли - да колегите ги караха през малкото свободно време в седмицата, но 90% се караха за служебни цели. Хасан държи колите да са чисти, нищо че си я ползвал цяла седмица да товариш мръсни кашони и техника от разни складове и обекти или пък че си ходил в прашните и мръсни села в ДиарБекир-а, трябва да си я измиеш за твоя сметка! Предтекста е, че я караш от работа до вас и обратно.
Колеги - страхотни хора! Наистина, много са готини (не е сарказъм), но са изтормозени! След работа можеш да видиш умората в погледа им.

Не ме разбирайте погрешно, от доста време не работя там, но това което казвам е чиста истина, хората от ЕГЕ го знаят, колегите го знаят, Хасан е наясно, и до колкото го познавам като човек, надали е променил нещо от това което съм написал горе.
Желая на колегите ЕГЕ само успехи, да продължат да се развиват, и да не стават роби в модерното робство.
Хасан - може да ви се струва приятен човек, мил, добър и т.н. Истината е, че изключително подъл и двуличен. На вас може да говори, колко добре се справяте, как бил доволен, но с другите колеги ще обсъжда нещата, които го дразнят у вас.
До колегите - когато Хасан ви привика за месечната подигравка и ви пита "Имаш ли нещо към мен?" кажете - ДА. Кажете му в очите, че не всичко е цветя и рози, и искайте своето! Ако не го получите - прав ви път! :)

Поздрави.


представител на управлението

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте настоящи, бъдещи и освободени/напуснали колеги!

Знаете, че в живота винаги има две страни и всяка има своите мотиви: било то положителни или отрицателни. Няма да оспорваме двата негативни коментара /живеем в демократична страна, всеки има право на мнение/. Ние също имаме право да изложим своята позиция.

Семейна фирма ЕГЕ Груп ООД е градена с много любов, огромен труд, безсънни нощи и много нерви. Всички тези усилия дават своя добър резултат и можем с гордост да кажем, че сме най-предпочитания партньор за ЦЯЛОСТНО ТЪРГОВСКО ОБОРУДВАНЕ НА ХРАНИТЕЛНИ МАГАЗИНИ, С ЕДИНСТВЕНИЯ И НАЙ-ГОЛЯМ ШОУРУМ В БЪЛГАРИЯ!
Да, имаме високи изисквания към нашите служители, но те са подплатени с много възможности за професионално развитие!

Най-важното обаче е, че за тези 13 години ние сме се научили да уважаваме своите служители в чисто човешки план и да ги приемаме като част от нашето лично семейство. Позволете ни да споменем някои жестове, които уверяваме ви не повече от 10% от работодателите в България правят към своите служители:

- Всяко лято заслужен подарък към един от нашите служители и неговата половинка -организирана и платена от нас едноседмична почивка на море в Анталия на пълен All inclusive;

- Всяка година, за сметка на фирмата, минимум по три обучения в Европа на различни СЕРВИЗНИ СПЕЦИАЛИСТИ в зависимост от сферата им на дейност, като получават грамоти лично на тяхно име, а не само на фирмата - Германия, Чехия, Италия, Испания, Гърция, Турция, Румъния и мн. др.

- Пътувания,за сметка на фирмата, по различни изложения в цял свят на нашите ТЪРГОВЦИ - Ню Йорк, Тайван, Хонг Конг, Япония, Англия, Германия, Италия, Испания, Турция, Гърция, Румъния и мн.др.

- Обученията и посещенията на панаири и изложения в България са задължителни за нашата фирма, отново за наша сметка;

- Имаме четири дългогодишно работещи при нас момичета, които родиха своите бебчета - всички момичета след изтичане на майчинстово се върнаха при нас на работа, без да ощетяваме майките с намаляне на осигуровките или намаляне от 8 на 4 часов работен ден /за жалост, това е масова практика в България/;

- Имаме 15 служебни коли, които нашите служители ползват освен за идване на работа и връщане до техния дом и за други лични цели, без да се поставя въпрос за горивото;

- Договорили сме високи тарифни планове на служебните мобилни телефони, което позволява лични разговори на служителите;

- При финансови затруднения винаги откликваме на нашите служители, преди договорения ден за заплата.
- Ежемесечни ваучери за храна
- Всяка Коледа парични бонуси за всички служители;
- Всяко лято тридневен Team Building;
- Всяка Коледа коледно парти в ресторант + нощен клуб до сутринта, с платени нощувки на хората извън града

Компромиси и жестове:
- "Ще закъснея малко";
- "Ще си тръгна по-рано от работа";
- "Налага ми се утре да не идвам на работа, може ли да почивам";
- "Може ли като ходя в Европа, на платеното от Вас обучение, с дадените ми командировъчни и със служебната кола, да водя с мен и моята половинка";
- "Може ли да ви ползвам като банка без лихва, да ми дадете в аванс !!! пари за да изкарам курсовете за шофьор, а вие да ми удържате от заплатата по 50 лв.за цяла година";
- "Може ли да ползвам служебната кола да ходя на кино, да закарам гаджето до тях, да си преместя багажа в другата квартира, да си прекарам масата от магазина до нас" ...и т.н. и т.н.;

Критерия, който дава най-голяма яснота за коректност и лоялност на един работодател е дългогодишния стаж на неговия персонал. В ЕГЕ Груп ООД между 65 и 70 % от служителите са с трудов стаж между 5 и 13 години. По пътя на нашето фирменно развитие, ежедневно срещаме различни хора и характери, но винаги сме се стремяли да запазим достойнството на нашите служители!


настоящ служител

39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

Ееее .. вие сериозно ли?!!
Като не ви се работи, стойте си в къщи, мама и тате да ви хранят!
Вече осма година работя в ЕГЕ Груп и си получавам редовно заплатата, осигуровките ми са добри, работново време е от 08:00 до 17:30 ч., платения отпуск е 20 дни.
Вие какво очаквате?
Безплатна къща никой не дава! Трябва да се бачкааа ...


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Хасан е най-долния работодател в цяла България!
Иска да му бачкаш 24/7.
Няма осигуровки,няма отпуски,няма заплати,няма свободно време.
Тоя човек е за затвор!


кандидат за работа

2 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
2
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
0
Натоварване
1
Потенциал
1
Местоположение
-3
Колеги
1
Работна среда
0

Пиша, като кандидат за работа във фирмата за търговска позиция. Минах по каналния ред 1-во интервю, после 2-ро и след него ми бе предложено да започна при тях. Още на първото интервю стана въпрос за заплатата, която търся и също за това колко взимам при настоящият си работодател. След като ми се обадиха и ми казаха "Вие сте нашият човек, можете ли да започнете след 2 седмици в понеделник" аз естествено ги попитах, какви са условията на договора. Те дадоха малко на заето и ме поканиха на среща за да ми предложат конкретните финансови параметри по договора. Отивам аз и в крайна сметка ми бе предложено 30% по-ниска заплата от досегашното ми възнаграждение. Казаха ми, че могат да си позволят платен отпуск само 10 работни дни в годината(не знам по кой закон точно). Ако искам повече дни отпуска ЕВЕНТУАЛНО, като неплатени има вариант. Осигуряват на 500лв и ти го съобщават като най нормалното нещо. Работното време е от 8:00 - 18:00 с уговорка, че понякога може и да излезнеш някъде наоколо за обяд и намекват, че ако си тръгваш в 18:00 не прави добро впечатление. На всичкото отгоре офисът им е в Младост в един забутан блок. И все пак нали позицията беше търговска, на въпроса как ще се образуват комисионните от продажби, ми бе отговорено, че това още не са го измислили, аз да поработя 6 месеца, а тогава да мислим за комисионни и така нататък. Не знам фирмата е с Шуменска управа и там може и да минават тези договорки, но за София беше меко казано смешно предложение.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?