Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

централ плаза /img/frontend/nomap.png"

централ плаза

Напишете мнение
5 0 0
0 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

много лошо отношение , нищожно заплащане ,
това е предостатъчно , всички виждат че тази фирма не работи за клиентите си , а против тях , след като няма добро отношение към персонала си , а ги третира като роби...работи се по 12 и повече часа , графика за смените се променя постоянно , никога не знаеш кога си на работа , трябва да си на разположение нон стоп , а ти плащат една мизерна заплата , даже не съм сигурна , че са ме осигурявали за месеците през който бях на работа . Тези "мили" собственици Грозеви си търсят проверка от инспекцията по труда .Много често публикуват обяви за работа, през 2-3 дни, което еднозначно говори за лоша политика на задържане на персонала... Ама това някои нямат достатъчно сиво вещество да го осъзнаят, че влияе лошо на бизнеса им.


настоящ служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Чуствах се като в старчески дом,няма плаж,много отдалечени от реалноста собственици Грозеви и измислените им услуги.Персоналата те кара да се чустваш все едно си в болница преди да умреш...Бельото го смениха на 6-я ден, хавлиите на 3-я. Имаше шампоан при настаняването и след забележка от моя страна от третия ден започнаха да оставят. Хладилникът не работи- поддържа температура около 20С. Климатикът работи само на 24С, не може да се контролира. Нито веднъж за 7дни престой не почистиха банята. Закуската е само с имитиращи продукти- сирене и кашкавал с растителна мазнина, пчелен мед с глюкозо фруктозен сироп, лошо качествени колбаси, никомаслено мляко. Единствената добра храна бяха яйцата, плодовете, кисело мляко и мюсли. WiFi има само във фоайето, лошо е покритието на мобилните оператири. В непосредствена близост да хотела машина обработваше камъни, което се съпровождаше от силен шум. Обектът не отговаря на изискванията за три звезди.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?