Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Превента ООД /img/frontend/nomap.png"

Превента ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


клиент

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-3
Привилегии
2
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-2
Потенциал
-4
Местоположение
-4
Колеги
2
Работна среда
-3

Обслужването от двете колежки е на ниво, но искам да се оплача от Д.Козарев,който се държи арогантно с тях и е твърде НЕвежлив към клиент който желае да му бъдат показани повече артикули. Обстановката в офиса е твърде подтискаща, когато той е там. Има и избирателност от негова страна при обслужването на клиенти както за качеството на обслужване така и за цените. Коментирал съм поведението на Козарев с Ваши клиенти и на всички мнението е отрицателно за този господин. Прекратявам контактите си с офиса във Варна докато той е на работа при Вас.


клиент

15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
2
Натоварване
3
Потенциал
-1
Местоположение
3
Колеги
2
Работна среда
3

заплащането е както реши управителката.уважението е пази боже да не попаднеш в средата на царяща семейственост и простотия.привелегии-какво е това?фирмена сигурност-никаква.фирмата е шопско -френска.добро съотношение работа -свободно време.потенциал за развитие-никакво.самите шефове са недоразвити.Местоположение-там край реката.Колеги-изплашени и онеправдани .Работна среда-отвратителна


1 точка

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
0
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
3
Потенциал
0
Местоположение
-2
Колеги
-3
Работна среда
0

Заплашането не е на нивото за положения труд.Големи изисквания срещу нищо.Общо взето ,който работи в тая фирма трябва да разбира от всичко и да може да изпълнява задълженията на общ работник!Уважението е рядкост,да не кажа почти никакво!Привилегии имаше до едно време ,сега никакви.За фирмената сигурност всички са гроб.Хубавото е в това ,че работоното време устройва почти всички,а и отпуските са наред,болничните не се толерират ,но се признават.За съжаление тук не може да става дума за никакво развитие,освен за нови отговорности!Е за местоположението какво да кажа - на другия край на града,пътуването до там е кошмарно и за всяко закъснение се иска обяснение.Има и свестни колеги/единици/,но като цяло са под всякаква критика.Работната среда също не е на ниво.Въпреки нововъведенията има още много какво да се желае ,за да може персонала да извършва адекватно задълженията си,а не зимата да мръзне при 5 градуса в офиса от съобръжения за икономии!!


-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
0
Работна среда
-5

Местоположение - мен ме устройваше. Но като цяло е неудобно.
Уважение? Там тази дума не са я чували. Обиди, унижения..Ужас е.
Привилегии? Няма такова нещо.
Фирмена сигурност - в Превента няма нищо сигурно, освен че с отиването си знаеш, че някой от шефовете ще те обиди и унижи.
Развитие никакво няма. Шансът е отрицателен.
Работната среда е съставена от напрежение, недоверие, изнервени хора.
Повечето колеги са свестни хора, но има някои, които се ползват с прекомерно доверие от шефовете и в общи линии тези колеги решават дали ти си виновен или не. И това пречи, защото според шефовете и привилегированите колеги,ти никога не си вършиш работата правилно. И оттам идват и още повече от униженията.
Заплата...Това е сложна тема. При интервюто започваш на една заплата, което се оказва, че не е точно така. Заплатата ти зависи от това, в какво настроение са шефовете. При определен оборот (и нагоре) трябва 1% да се дели наравно м/у колегите. Пада се по 0.1% от оборота. Е, не е така. След като започнахме да правим големи обороти, нещата се промениха. Сега шефовете решават какъв бонус ще вземеш. Отметнаха се след като минахме почти двойно прага.
Обобщение:
работиш много, търпиш всякакви унижения и обиди, шефовете са некомпетентни, офиса е под всякаква критика (в едно мазе), болен си през повечето време. И колкото и работа да вършиш, колкото и да те влече да работиш това, нито фирмата, нито заплатата си заслужават.
От -5 до +5 .... -3 .

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?