Био Фреш ООД /img/frontend/nomap.png"

Био Фреш ООД

Това е подходяща позиция за студенти или за тези, които имат нужда от сигурна работа, но не бих я препоръчал на никого, който търси развитие. Работният ден е 10-12 часа. Колегите са свястни, работата е лека, но заплащането и управителите са под всякаква критика. Работи се 2 на 2, когато има достатъчно персонал, когато няма, те известяват в последния момент, че трябва да даваш извънредни смени, които често не се заплащат. Когато някой колега е болен или в отпуск, останалите са принудени да работят с минимална почивка. Връзката с мениджърите е трудна, защото не си вдигат телефоните, не отговарят не имейли и съобщения. В резултат на това много неща се избутват за последния момент и няма яснота какво те очаква идната седмица. Заплатата е 800 лв, изплаща се с много молене и с голямо закъснение и непрекъснато се обещават повишения, които така и не идват. Компанията не цени старите си работници и ги оставя да се спасяват при изникването на по-добра възможност. Вече наемат всеки, който кандидатства, стига да не е клинично луд или престъпник. Качество на работа не се следи и се разчита на съвестта на служителя. Там можеш да работиш спокойно, без да се притесняваш от уволнение и когато решиш да напуснеш никой няма да се възпротиви. Подготви се обаче да се примириш с агресивни и припряни клиенти, ниско заплащане и апатично управителско отношение.

Екипът е много добър, заплащането е високо, а отношението към персонала е доста човечно!

Никакво уважение към персонала, некоректни при заплащане, търсят си роботи за работа!!!

Изключително ниско ниво - управленско, технологично, интелектуално.

Прекрасно отношение към персонала.Благодаря!

много съм доволна от биофреш

Bivsh rabotnik

Stabilno!

Виждате оценките , правете си сметката !!!