Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Овергаз Инженеринг АД /img/frontend/nomap.png"

Овергаз Инженеринг АД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-3
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Изпълнителният директор работи единствено и само за личното си облагодетелствуване. Възлагането и контрола се осъществява устно чрез най-приближените без обратна връзка. Мениджирането представлява неадекватно възлагане на хазартен принцип с упражняване на натиск. Ако стигне задачата до Team Leader – а или подчинените трябва да се отгатне, какво точно се има в предвид, но това не се случва и нещата се забатачват или не се изпълняват както трябва. Ако изразиш собствено мнение или още по-лошо –се аргументираш и мнението ти оспорва фантазиите на баш шефа то вече си в немилост (забравяш за премии и повишения). Ако задачата ти е напълно неясна в областта на ненаучната фантастика имаш колкото си искаш свободно време. Вярно че на всеки 1 час може да те питат „Докъде стигнахме (с оная работа)?”, но ако се правиш че работиш може да изкараш до пенсия /разбира се това важи само, ако си от групата „Силно мой човек”/. Компетентност на колегите – на повечето специалисти, които отдавна напуснаха- изключителна. Но при тези условия повечето колеги се евакуираха и критериите за новодошлите приближени са никакви, но те са осеяни от илюзията че са на върха на айсберга. Иначе привилегии – има. Най-вече с редовното заплащане. Ако искате все пак да се пробвате изчакайте докато директора на фирмата си смени инициалите на някакви други. Успех!


-3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
2
Потенциал
-4
Местоположение
4
Колеги
-2
Работна среда
2

Условията във фирмата като цяло са сравнително добри, като изключим управлението обаче. Именно в него се корени и западането на фирмата в последните години. Израстването е почти невъзможно (освен ако не лижете задника на шефа почти денонощно). Лошо е и отношението към служителите, постоянно се упражнява психически тормоз над почти всички от страна на директора (за закъснения, болнични, пиене на кафе и какво ли още не). Напоследък има и подмяна на персонала - назначават се близки на директора и се разкарват всички останали.
Съвет: Ако ще е Овергаз, по-добре в някоя от другите фирми към холдинга.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?